Цветанов иска да "се стигне до високо" с 3-те тона кокаин

Малка част от екипажа знаел за наркотика, смята вицепремиерът
Обновена: 25 авг 2012 19:34 | 25 авг 2012 19:25,
164
Цветанов иска да "се стигне до високо" с 3-те тона кокаин
Цветанов гледа към високите етажи. Снимка: архив Булфото

Малко хора от екипажа на кораба "Св. Николай" са знаели, че се превозват 3 тона кокаин, заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Корабът беше заловен миналата седмица край бреговете на Испания. Екипажът беше задържан и в ареста попаднаха 21 българи.

По думите на Цветанов има безспорни доказателства, че част от моряците са знаели за наркотика и тези данни са обсъдени с испанските власти.

Още по темата

Вицепремиерът обясни, че за него е по-важно да се стигне до тези, които са наели екипажа, които са имали отношение към плавателния съд. Той смята, че е "крайно време да се стига до високо".

Полагаме максимални усилия - с обмяна на информация между българските и испанските служби, с колегите от Великобритания и Франция, за да можем действително да наредим целия пъзел и да  хванем най-високите нива по организацията на този огромен товар, каза Цветанов.

Той допълни още, че не изключва на определен етап да има и арестувани в България по случая, но едва когато има достатъчно доказателства да се издадат европейски заповеди за задържането им и предаването им в Испания, за да бъдат съдени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
18
 
! Отговори
Не съм от тях како с преди 12 години
Премиерът и вицепремиерът му от МВР се оказаха най- ниска проба махленски клюкарки. Ако всички полицаи са с такова пипе, по добре да закрият службите за сигурност, само пари харчат. Във всеки селски хоремаг ще се намерят 100 пъти по добри експерти. Нещастници. А имахме разузнаване на 7-*** позиция в света.
52
1
 
14
 
! Отговори
Бл.Благов преди 12 години
То докато се натуткат , колумбийците ще ги очистят. Те колумбийците не прощават. Явно в най-скоро време ще има пак неразкрити поръчкови убийства.
51
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Високо, високо, високои обич Мутроока!
50
0
 
19
 
! Отговори
няма държава преди 12 години
Искам да знам дата, час и точни координати на задържането на кораба и как тази акция се тълкува според всички международни конвенции, по които България и Испания са страни.Искам да знам какво мисли Президент Плевнелиев.Искам да знам какво мисли Министър Младенов.Искам да знам защо един международен проблем, засягащ граждани на 3 държави - България, Испания и Колумбия, се ръководи от българска страна от министъра на вътрешните работи.Тази информация не е следствена тайна. Защо мълчите?
49
1
 
5
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
Радвам се, че можеш поне да четеш! Сега ако се научиш и да пишеш (на кирилица) ще си направо велик! Или ще ти е много? Хаха
48
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
USPEH CVETANOV NO TRQBVA I POLITICI MAGISTRATI 4INOVNICI KORUMPIRANI POLIVAI I I PRO4IIE
47
13
 
15
 
! Отговори
uzunski преди 12 години
По- високо от Позитано и Румен Петков няма !
46
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя *** да не се прави на умен щото НЕГОВИЯТ СЪД (лично негов) пусна под гаранция ТРАФИКАНТИТЕ (не босовете но оперативните изпълнители)!!!
45
4
 
21
 
! Отговори
колекционера преди 12 години
Българите ги натопиха с 3 тона кокаин.Сигорен съм че след тях е минал поне 20 тоно кокаин хитри Коллубийци евалата.........
44
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов иска да "се стигне до високо" ------------------Можеше Цветанов да стегне по-виско,единствено като съзтезател на "овчарски скок"
43
1
 
15
 
! Отговори
Vaglevodorodi преди 12 години
Да знаете,че и флашките имат срок на годност.Като вземат да се пукат та тогава да видите Парфюмерийно дизайнерство и ароматни въглеводороди на запалени *** на престъпници като Борисов,Цветанов и Флоров и още от "индустрията".Патентни формули,но да не си наблизо.
42
0
 
15
 
! Отговори
капитан преди 12 години
Да само 21 българи знаели близки и родата
41
1
 
37
 
! Отговори
Дон преди 12 години
Тоя па *** без никакви заслуги за хващането на кораба ,какви претенции има ,че ми е странно?Пак евтин ПР на чужд гръб.Но важното е да се леят прости новини от Боко и Цоко.Една нормална добра новина днес някой да е прочел?Единия *** се кълне ,че бензина няма да поскъпне,другия щял да хваща духове,понеже е ясно на кой е коката..третия и най-важния занимава нацията с простотиите на БСП.Да ви *** на всички и на депутати,и на министри и на всички *** съсипващи родината ни!
40
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Иска да стигне до Румен Петков - Запалката, поръчителя на коката и снабдител в черната каса на БСП с такива поръчки. Разбирам го Цецо и го приветствам за усилията
39
1
 
16
 
! Отговори
до 45 преди 12 години
Пич тия където поръчват 3 тона кока и тия дето я доставят не пеят в църковния хор. Една радиограма до капитана може да го убеди в много неща."На дата Х в час У да си на координати Z. Следваш инструкциите и не се правиш на герой, ако искаш да видиш децата си живи"
38
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kato vi 4eta komentarite i se ubejdavam kolko prost narod ima v BG ! Malko vi e !
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами като летищ с хеликортер и си заграбил толкова бизнеси. Така се чувстваш на ВИСОКО , високоо , Как да се мисли Че народа ОБЕДНЯВА... Той даже каза че пенсиите са ВИСОКИ / т .е. Зашто са увеличени /. 200 лв. Са като 2000 . гледах го как се е изтапанил да го каже пред телевизиата и се изплаших , какво ще последва. Ааа ЦЕНИТЕ , какво става с протекционната политика , ( намалени цени на хляба , млякото ...) даже. И най капиталистическите даржави го правят !! Защо лъжете че неможе ????
36
2
 
8
 
! Отговори
Banicharya преди 12 години
До: PRIMEMINISTER***GOVERNMENT.BG, dans***dans.bg, info***dans.bg, mvr***mvr.bg, minister***mvr.bgОтносно: Dokoga shte te tarpyat i ot MOSAD ?!Дата: Събота, 2012, Август 25 21:05:54 EESTТова е прекопирано от Нета,но вярно ли е Борисов това ? А още колко убийства прикриха ГДБОП и ДАНС за да благоденствуваш ти бе мутро ? А онова прикриване на убийството на Мирослава от Перник,няма да остане безнаказано >Ти,Цветанов, Данс и Флоров.Ако имате възражения и жалби,моля към w.w.w.."Арменския Поп"
35
1
 
16
 
! Отговори
Banicharya преди 12 години
2292 5 Славчо преди 8 минутиняма да стигне една книга да се изредят издънките и провалите на Цветанов. Но Шефът му го държи, защото Челната стойка има силни компромати срещу него. Разни записчета от СРС-та, като това за Вальо Танов и за Мишо Бирата (лека му пръст). А и други по-интересни, като напрмер за убийствата на журналиста Боби Цанков и писателя на мафията Георги Стоев, станали не толкова отдавна, но тотално "забравени" от независимите медииОще по-стари, но не по-безинетресни случаи са тези с разстрела на Бай Миле (човекът, който създаде мутрата Боко Рапона) и изчезването на Мето Илиенски, конукрунта на Боко Рапона в бизнеса с амфетките
34
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Престъпление се извършва по:1. лична воля2. незнание/непредпазливост3. принудаЗащо капитанът се е съгласил да натовари?!...