Пиян шофьор без книжка хвърли 150 евро на полицаи

Нарушителят е задържан
17 окт 2024 00:55, Стела Стоянова
19
Пиян шофьор без книжка хвърли 150 евро на полицаи
Снимка БГНЕС, архив

Водач без книжка шофира под влиянието на алкохол, а след като го хванаха, предложи подкуп на полицаи в Кърджали, съобщиха от МВР.

Мъжът е задържан. Случаят е от 15 октомври, когато униформени спрели за проверка автомобил, управляван от 53-годишен.

Преди да бъде извършен тест за алкохол, водачът хвърлил 150 евро на седалката на патрулния автомобил. Служителите на МВР незабавно подали сигнал в дежурната част. На място е изпратена оперативна група, която е извършила оглед.

Пътни полицаи тествали водача за употреба на алкохол с техническо средство, което отчело 3,03 промила. Отказана била кръвна проба за химически анализ. При направена справка се изяснило, че мъжът никога на е притежавал свидетелство за правоуправление на МПС.

По случая е започнато разследване за предложен подкуп на длъжностни лица. Автомобилът е иззет и е на съхранение в ОДМВР-Кърджали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от Страната
Скъпите безглутенови храни са без алтернатива за много хора
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Снинано ли е ....2 преди 16 часа
Еиии не прочетох че е във Кърджали ! Че то там да си полицай е най-- великото там и в района на Смолян -Доспат са такива уставняци и само да видят чужд номер особено значи колата ще ти разглобят и долните *** къде са шити ще проверят -помежду си там си се познават и не става да се заяждат че ще има война до 9-то коляно НО падне ли им нещо свежо дапали свещ всеки път на този ден ако не са му взели книжката Тея от баира със бинокали дебнат за номера и те пресрещат като пладнешки разбойници 1
12
0
 
0
 
! Отговори
Снимано ли е със ка- преди 16 часа
--мери ,каквито всеки полицай трябва да има ? Защото обвинението е тежко за единия и носи почести за другите ? А примерно във тъмна доба може да бъдеш претърсен ,а паритети да се поставят на седалката и след това да ти сложат белезниците особено ако си ги обидил ? А може и някой да ги е помолил за подобна посановка и да е платил повече има и др. сюжети -- затова закона за камерите трябва да се изпълнява ,сега ще има 5-пъти явяване във съда даже е малко и какво ли не още --ако пък е имало камери
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 17 часа
Нахалнииии! И 300 лева им се виждат малко вече.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 17 часа
До BG - И кво получават? 100 лева подарък за коледа. А така ако те хваща през 2 месеца, ще му носиш по 3-4 бона за коледа ;)
9
0
 
1
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 21 часа
До Анонимен 9 Здравейте г-н/жо. Лично на Вас мога да Ви дам ***, с много добри ТТ данни под наем. При много изгодни условия!
8
2
 
7
 
! Отговори
BG преди 23 часа
Някои път полицаите те подвеждат че може да стане подкупа и после хоп предават те и си пишат точки на непоткупни
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Има практика нередовни шофьори да си държат готови пари в жабката при нарушение да ги дадат.
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Тази сума върши работа,но само ако се дава ежемесечно, така наречената такса спокойствие. Тогава даже те ескортират до дома,ако си къркан,слагат те да си легнеш и завиват. Направо си е full service.
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
хахахах тоя не знае ли че е 2024 и 150.евро в София са тоалеттна хартия??
4
0
 
9
 
! Отговори
Дзивтарко преди 1 ден
УжасТ!А можеше, и тях да изкърка.....
3
0
 
11
 
! Отговори
Емил Стефанов преди 1 ден
Кърджали дава пример...
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Дреме ми на хея. Пишете повече за нещата, които ще имат значение занапред, примерно какво правят МВР и прокуратурата със сигналите за купен вот.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
300 лева кой ти ги дава :)))