Охранител преби младеж с бокс на плажа

Момчето е в тежко състояние
8 юли 2024 08:46, Стела Стоянова
61
Охранител преби младеж с бокс на плажа
Снимка БГНЕС, архив

Младеж е бит с бокс от охранител на 1 юни при посрещането на Джулая, съобщи Нова тв.

От полицията в Созопол казаха, че все още не е намерен охранителят, който е превишил правата си. Охраната е била поверена на частна фирма, откъдето съобщили, че гардът ще бъде наказан.

Компанията, в която е било момчето, си е купила билети  по 70 лв. за събитието. Влезли и се отделили вдясно, докато изчакват да се съберат. Без да искат, един от тях бутнал пицата на друг. Тогава охранителят го пребил с бокс. 

Младежът е в тежко състояние, все още не може да се храни нормално. От полицията уточниха, че частният гард не е имал право да носи бокс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: бокспобойохранител
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 55 Емиии покрил се е човека. Ще мине и ше зами е.
51
1
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Има снимка на въпросния охранител,но полицията една седмица не може да го намери.Шефът на охранителната фирма "Делта Гард" говори врели-некипели,че охранителят не бил техен служител.Местните прикриват.Трябва да се командироват полицаи от София.
50
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Имало хора, които си купували техни жилетки по интернет, за да влизат без пари по концерти. " - О и ние сме го роавили, когато бяхме по малки
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Ако тук охранител пребие човек лицензът на фирмата се прекратява ВЕДНАГА!" - Че кви са тез охранители уе? Ние ако не биеме циганти де крадат шозятя, нишонняма да остане. Бият ги момпетата и то яко. Вързват ги за дървета голи и ги почват с пръчките. Една година дори ги влачиха с въже вързано за теглича... Знаеш ли как хубаво падат кражбите след това ...
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 46 - Като те издрунчи в главата, пистолета ще можеш го извади на другия ден ...
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 49 - Млакни уе
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е добре! Щом фир ата е наказала гарда, кво ревете?
45
1
 
1
 
! Отговори
Я, преди 2 месеца
Нормално за Къмпинг Градина - 'Кайт бара'. Вече е мутро дестинейшън,аз отдавна не стъпвам там, зящото мястото е превърнато вече в средище на оглупели слабо умно нерцистични вегетативни Мутри.
44
0
 
6
 
! Отговори
Адвокат преди 2 месеца
Щом някой ви посегне веднага на място викате МВР и си правите снимки ако ви е избил зъби припадатеИскате Съдебен медик да ви освидетелства с медицинско -избити зъби,припадъци = Средна телесна повреда. С медицоинското в джоба в съда и го осъждате на 300 000лв. С изпълнителен лист в джоба при ЧСИ запор на заплата и всичко кое има.Опис ои продажба на имуществото му А Прокуратурата за средна го тиква в затвора да се упражняват в/у обезкосменият му охранителен отвор ,другите обитатели.
43
0
 
2
 
! Отговори
Папо преди 2 месеца
Дойде ли лятото по Черноморието започват Кърджалийските времена. Бейлербея Митьо Очите, изпраща далиите си, да събират хаджара от раята.
42
1
 
6
 
! Отговори
... преди 2 месеца
Ще ходя на курс за огнестрелно оръжие, и когато някой гард охрана или бандит ме нападне с бокс, тегля му куршума в главата и това е. Иначе няма спасение.
41
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като ги виждаме младежите, какви са интелигентни, разумни и отговорни , просто на някой нервите не са му издържали и е решил да възпита мамините нагли , безмозъчни , арогантни , женчовци!! Прекалил е с бокса ...но иначе...някой " деца" имат нужда от малко бой поне!
40
0
 
9
 
! Отговори
Ицо преди 2 месеца
Аз лично няма да стъпя никога повече на кайт бара. Трябва пълен бойкот до затварянето му, от всички. Това е нааааай-малкото което може да направим.
39
0
 
23
 
! Отговори
Емигрант преди 2 месеца
И медиите ви"вземат за мезе",няма как да не знаят името на охр.фирма,защо не ви я посочват коя от тази медия?На Запад всеки охранител е с униформа и име на фирмата задължително,както и полицията със значка с номер,нищо не може да се скрие!Ако тук охранител пребие човек лицензът на фирмата се прекратява ВЕДНАГА!В България на мутрите издадоха лицензи станаха "охранители" които имат право да ви пребиват!Всичко човешко от запада в България го превърнаха в античовешко с цел охрачване на демокрацията
38
0
 
16
 
! Отговори
оио преди 2 месеца
Охранител на Делта гард...
37
0
 
18
 
! Отговори
Тенгри кан преди 2 месеца
И откога на това мероприятие има охранители? Къффф "Джулай" е тва, кат ти са изсипят една тумба милиционери криминали? Тва си е милиционерски купон, не "Джулай";))))
36
1
 
23
 
! Отговори
Тенгри кан преди 2 месеца
Как ще се освидетелства при доктора степента на физическо увреждане - средна телесна повреда или опит за убийство. И в двата случая, не би трябвало да се размине само с уволнение. Требе си лежанка в панделата. Като съдя по поведението му и наличието на бокс, този не посещава панделата за първи път;)))
35
2
 
28
 
! Отговори
Осман Адемов преди 2 месеца
Никога на черноморието, там бият, лъжат, крадат и има много роми. Не бих си го причинил, ей къде е Гърция на три часа от София. Прекрасно и чисто море вкусна и евтина храна - няма бабаити. Призовавам ви, бойкот на бг туризма, докато не се научат на уважение към клиентите си!
34
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 2 месеца
А било ли е случайно или някой само си е търсил предтекст.
33
18
 
9
 
! Отговори
Дроги преди 2 месеца
дрогирани младежи не са граждани, те са тълпа от изпростяла ***. Не подкрям действията с бокс, няколко шамара е трябвало да свършат работа. Явно пичът пипа твърдо.