Пеевски: Новото начало за ДПС е факт. Който не разбира, остава в миналото

Показахме, че слушаме хората
29 юни 2024 16:18, Стела Стоянова
321
Пеевски: Новото начало за ДПС е факт. Който не разбира, остава в миналото
Снимка БГНЕС, архив

Новото начало за ДПС е факт. Който не го разбира, остава в миналото.

За нас най-важен е гласът на хората и волята на структурите.

На изборите показахме, че можем да се вслушваме в хората и те ни дадоха своето доверие.

Имаме енергията и волята да следваме евроатлантическия път на страната си и сме непримирими в отстояването им, независимо от провокациите.

Кметовете на ДПС са тези, които провеждат политиките на ДПС и са сред хората, заедно с партийните ни структури, затова те са нашия лакмус за посоката и действията ни.

С тези думи председателят на ДПС Делян Пеевски започна работната среща с общинските кметовете от ДПС. В срещата участваха още заместник - председателите на ДПС и ПГ на ДПС, народни представители и членове на ЦОБ на ДПС, съобщиха от пресцентъра на партията.

На срещата бяха обсъдени резултатите от отминалите парламентарни избори, оценката и очакванията на хората за политическите процеси на национално ниво, както и специфичните проблеми на отделните общини и населени места, за чието разрешаване хората разчитат на подкрепа от централната власт.

На срещата присъстваха зам.-председателите на ДПС и на ПГ на ДПС Йордан Цонев, Искра Михайлова, Халил Летифов, Хамид Хамид, Ертен Анисова и Байрам Байрам, народните представители Фатима Йълдъз, Ибраим Зайденов, Ахмед Вранчев, Елван Гюркаш, членът на ЦОБ и кмет на община Белица Радослав Ревански, членът на ЦОБ и народен представител Цветан Енчев, членът на ЦОБ и кмет на община Кърджали Ерол Мюмюн и областният председател на ДПС Благоевград Ведат Хюсеин.

Също така присъстваха и общинските кметове на Гърмен - Феим Иса, Сатовча - Арбен Мименов, Якоруда - Мехмед Вакльов, Руен - Ахмед Мехмед, Сунгурларе - Димитър Гавазов, Крушари - Илхан Мюстеджеб, Ардино - Изет Шабан, Джебел - Неджми Али, Кирково - Шинаси Сюлейман, Крумовград - Себихан Мехмед, Момчилград - Илкнур Кязъм, Черноочене - Айджан Ахмед, Сърница - Неби Бозов, Лъки - Валентин Симеонов, Завет - Ахтер Велиев, Исперих - Белгин Шукри, Кубрат - Алкин Неби, Лозница - Севгин Шукри, Самуил - Джевдет Азис, Цар Калоян - Дауд Аляовлу, Ветово - Мехмед Мехмед, Главиница - Неждет Джевдет, Дулово - Невхис Мустафа, Ситово - Сезгин Алиибрям, Борино - Мустафа Караахмед, Мадан - Фахри Молайсенов, Рудозем - Недко Кулевски, Павел Баня - Иса Бесоолу, Гълъбово - Николай Колев, Антоново - Хайредин Мехмедов, Опака - Гюнер Ашимов, Маджарово - Ерджан Юсуф, Минерални Бани - Мюмюн Искендер, Стамболово - Аднан Йълдъз, Венец - Нехрибан Ахмедова, Върбица - Мердин Байрам, Каолиново - Нида Ахмедов, Никола Козлево - Исмаил Ибрям, Роман - Валерии Ролански, Хайредин - То
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Наблюдавате, кой в кое посолство ще се крие!
44
0
 
3
 
! Отговори
До 40 преди 3 месеца
Нищо не диктува тоя е с тоя ,който е силен на момента всички помним правителството на Орешарски
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пеевски е нашия аналог на Чаушеску.
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всеки втори е ЕПЛ на НАТО и ако му буде даден АК47 ще го обърне срещу Пеевски и Боко.
41
10
 
4
 
! Отговори
Бог да Пази преди 3 месеца
Върховният Лидер на Нацията - шИшИ!
40
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Кръчматъ.. Лъжеш - президента е руснак, като тебе, нищо общо с България
39
1
 
5
 
! Отговори
без упойка преди 3 месеца
Ислямизацията продължава.Още , когато Костов влезе в джамия и натика сума хора от ДПС във властта беше ясно, ЧЕ ПРЕХОДЪТ НЕ Е БИЛ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ, А ЗА ИСЛЯМИЗАЦИЯ.Впоследствие измислиха тройната коалиция, царя, Борисов бил вкарвал депесарите във властта, а то не е спирало от 35 години.Даже комунистите първи ги пуснаха, после се изплащиха и проведоха една глупава акция:възродителен процес, което само подари после властта на ДПС.Изкараха се репресирани от режима , който ги издигна като хора.
38
1
 
3
 
! Отговори
До 28 преди 3 месеца
Още ли ти се привиждат русофили не Резников май още сънуваш кошмари от Възродителния процес,е ще ти издам една тайна,ако тогава отвориха границите и които се е чувствал турчин е можел да си отиде в Турция, сега няма да има искам няма недей ,които се мисли,ще турчин да се изнася от България задължотелно.Да го видим Прасчо колко е отворен
37
2
 
2
 
! Отговори
До До Анонимен 30. преди 3 месеца
За да се raBpя с теб бе тролей
36
0
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
доган разчиства оборите пеевски е машата да свърши мръсната работа и после и тои щего отнесе 30 години се оляха това не е партия а наи мощната икон групировка
35
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това което прави пеевски между другото е много опасно, защото дпс е преди всичко турска партия, а не на намагнитените наши *** синове на цру. А реакцията на Турция няма да е по различна от реакцията на Русия след като аналогични действия се случиха с руската партия на регионите в Украйна.
34
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 30..що си в този сайт, бе малкия?
33
5
 
4
 
! Отговори
Кръчматъ преди 3 месеца
Абе, това Турция ли е, Бг ли??? Ся, разбрахте ли бе Оffце защо е необходима Президентска република???? За да не може турци да управляват Бг!!!! Президента може да е всякакъв -добър или лош - но, поне със сигурност ще е българин, все още сме Мнозинство!!!!
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Наистина ли гласът на хората е за евроатлантическите ценности и гей пропагандата? Явно докато стигне до ухото му преминава през коренна деформация. Делян ще изкърти плочките само и само да спаси запорираните от САЩ няколко мършави милиарда. Цяла България е заложник ня 2ма престъпника които са готови да ни продадат с кучетата за да си запазят откраднатите от нас пари. И този искал да чуе гласа на хората? Върни на хората заграбените пари и отиди да се удавиш в дунава! Това казват хората!
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Някой младок иска да вземе комисионните на рамадан алтай а те са милиони на година има една пумащка фирма която е под негов контрол
30
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ППДБ+ доволни ли сте, с вашите сглобки го направихте тоя по-силен от всякога
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ново начало в дпс , като новото начало на пп в държавата млади тарикати искат пари и власт или обратното
28
3
 
4
 
! Отговори
ПУТИН Е ПО - БОГАТ.. преди 3 месеца
ТОВА НЕ ПРЕЧИ НА БГ РУСОФИЛИТЕ.....*** НЕ МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ ТОВА...
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А другия що Пар още ли го пазят снайперисти?
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 9, но първо да му осигури по 40% от гласовете на изборите, после ще го прати при Бисеров, пеевски е отчаян до смърт, от милионер до една депутатска заплата за която е готов България да унищожи, сам си кара колата всеки ден ходи на работа, за да си получава цялата заплата, няма охрана, а искаше охрана от НСО, не му желая злото на борисов, но тъй като ние не можем да се справим, само санкциите магнитски действат, на всичките тези които вършат само злини на народа ни