Вашите сигнали: Вода като тиня, превзет плаж...

Вижте част от сигналите в платформата Helpbook.info
18 юни 2024 19:02, Александър Попов
17
Вашите сигнали: Вода като тиня, превзет плаж...

С разнообразни проблеми се сблъскват потребителите на платформата Helpbook.info както е видно от сигналите, които ни изпращат.

Домакинства в Габрово са принудени ежедневно да отпушват филтрите на чешмите си и казанчетата на тоалетните си, тъй като по водопровода тече не вода, а тиня. “Запушени са от пясък и боклуци. Това оказва лошо влияние и на други уреди в дома. Тази вода използваме за цялото си домакинство. Много моля да се вземат незабавни мерки за чистотата на водата. Друг въпрос, който имам е къде може да се даде вода за проба?”. (целият сигнал тук)

Започнаха да пристигат все повече сигнали за нарушения по Черноморието. Ето един от тях: “Какво се случва със свободната зона на плаж Кранево? Всяка година ви занимавам с този въпрос и не се предприема нищо! Стандартен отговор - всичко е по правилата! Ама НЕ!!! И тази година изникват на плажната ивица заведения на два етажа с окупиране на всичкото място с чадъри! Докога? В момента има свободни два участъка от по 15 метра. Спрете се, бре! Лято година храни! Направете си проверките и не казвайте как всичко е по точката на закона.” (целият сигнал тук)

Получихме сигнал от Провадия относно ужасното състояние на пътищата в града: “4 години чакахме Неволята да запълни дупките, които потрошиха автомобилите ни и представляват предпоставка за ПТП. Но уви, неволята и сега не идва с новото ръководство. Пълна безстопанственост в предвид, че си плащаме редовно данъците? Дупките са навсякъде, за това не ви посочвам адрес. Пълен срам и позор за нас!”. (целият сигнал тук)

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 1 седмица
До Анонимен 13 А ти колко лева направи за да плюеш тоя сайт ? Аман от такива псевдо загрижени за гражданите типове.
12
0
 
3
 
! Отговори
Един Българин преди 1 седмица
Не е само Кранево и Силистар, а по цялото черноморие. Миналата година подадох сигнал на северния плаж на Приморско - Свободна зона 10м под гробищата и следващата *** 2 км към резиденциявта. Изпратили били екип, направили проверка и се оказало че това не е нарушение, но било имало други нарушения. Беше юни месец - можеха да развалят концесията и да си ползваме плажа. Разходих се до южния - същата работа. Свободната зона е на 2км от моста....а после раждайте и гледайте по 3 деца....НЯМА ДЪРЖАВА!
11
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В Бг какъвто и сигнал да подадеш няма никаква реакция. Й.Цонев си присвои плажа Силистар сложи бариера и трябва да плащаш за да отидеш на плаж, който е на всички. Работодатели масово продължават да осигуряват на минимална и да дават под масата, но по документи всички са топ, пълна пародия.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Рядка диария тече от нашенските чешми.
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Някакъв сурикат примитивен дойде и при мен да ми посочва къде е платената зона, видях сълзи в очите му как никой не желае да легне на общите шезлонги по 18 лева, казах му да си гледа работата и ако трябва ще си вкарам чадъра в морето!
8
0
 
7
 
! Отговори
Ходете в Факултето преди 1 седмица
Красота е така ще стане цела България даже е в процес.
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Надайте се Хелбука да ви реши проблемата.
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Така е в малките градове, те затова всеки селянин се преселява в големите градове, предимно София, Варна и Пловдив :)))
5
1
 
12
 
! Отговори
тъп пепеец преди 1 седмица
жжълтопаветниците сме на-ттъпото стадо
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много апетитно и европейско изглежда.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Явно сигнализацията е еднопосочна...и отива на тоя дето прай листата и клоните на дърветата да се мърдат.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всичко е описано от Алеко Константинов. Защо не четете и се образовате бе ?! И тогава няма да се изненадвате и тревожите и ще намерите това което е, а не това което сте си изфантазирали с болното си въображение и после изпадате в стрес и плач.
1
0
 
4
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 седмица
Оп и водата се появи :))) ква случайност. да можеше така да налучкам и числата от тотото