Вашите сигнали: Тел в брашно, натравяне с китайска храна...

Клиент се оплака от отношение в магазин
23 апр 2024 15:31, Александър Попов
7
Вашите сигнали: Тел в брашно, натравяне с китайска храна...

Българската агенция по безопасност на храните е компетентният държавен орган за официален контрол по отношение на качеството и безопасността на храните по цялата хранителна верига.

Редовно получаваме сигнали в платформата на Helpbook.info към тях с молба за извършване на проверки на заведения за хранене, търговски обекти и производители.

Наш потребител ни се оплака, че след получаване на доставката и консумация на храната, която получил от китайски ресторант, семейството му получило остри симптоми, характерни за хранително натравяне. (целият сигнал тук)

Друг наш потребител бил озадачен, когато при приготвянето на домашна закуска от пакета с брашно изпаднало десет сантиметрово метално тяло, силно наподобяващо райбер. „Моля да обърнете специално внимание, защото това говори за сериозно нарушение на GMP стандартите.“ (целият сигнал тук)

Възмутен клиент на голяма хранителна верига ни се оплака от отношението на обслужващия персонал, който отказал да приеме връщането на вече закупен хранителен продукт, който не отговарял на етикета на стелажа. Опитал да се свърже и с управителя, за да се разреши проблемът, но срещата с него категорично му била отказана. Очевидно грешката е допусната, поради голямата прилика като вид и съдържание на друга подобна стока, но клиентът все пак държи да получи някакъв вид компенсация за допуснатото подвеждане. (целият сигнал тук)

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
до 5 преди 1 седмица
то не мое всички на нивата, кой ще направи софтуера за електронната администрация, че на другите да им е по-лесно, а на бабх им плащаме всички ние - народа заплатите, за да ни гарантират безопасност и качество
5
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
стига сте мрънкали! Като искате в сичко да ви е наред, взимайте една мотика, отивайте на село и си обработвайте дворовоте, каквото произведете това да я ядетеНе може хем да джиткате цял ден по моловете и кафенетата и да купувате готови храни или да ядете вресторантите и накрая само да мрънкате
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
и бабх си счупиха краката от проверки, напълниха хазната с глоби и защитиха гражданите, мхм...
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чудо гуемо! Ние се тровим с американска храна от 30 години, изпукахме от раци, диабети и още какво ли не, но тази американска храна е благословена за разлика от китайската.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Телта я виждаш и можеш да я махнеш. Ама иначе колко кучешки и птичи екскременти сме изяли в брашното от пшеница стояла по складовете. Влизат гълъби, кучета. Челния товарач, с който се гребе пудри пшеницата с нафта и газове... абе ужас.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
,... И ЗрЪНО от УКРАЙНА , но не е украинско !