Борисов: Не е моя тема дали Главчев да е външен министър

Не знам откъде на ПП-ДБ им дойде тази омраза
Обновена: 20 апр 2024 18:41 | 20 апр 2024 18:37, Стела Стоянова
52
Борисов: Не е моя тема дали Главчев да е външен министър
Снимка БГНЕС, архив

Аз не искам да коментирам тази тема, тя не е моя, каза в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на въпрос за идеята Димитър Главчев да е едновременно служебен премиер и вънешен министър.  

"Не знам откъде на ПП-ДБ им дойде тази омраза. Ние имаме 11 танкера платени до момента, и нито един от тях не е влязъл у нас. Само един от тях е в Турция. Това ли ще обясняват от ПП в кампанията", попита Борисов.

Той се върна към преговорите за ротацията и обясни как Асен Василев му казал: „Без МВР не може". „Следващите процеси показаха защо им е толкова важно това министерство", коментира лидерът на ГЕРБ, пише "24 часа".

Бойко Борисов е в Пловдив за пролетния бал на местната структура на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от Общество
Стефан Янев: Нямам критика към Главчев
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 3 седмици
Бойка калдаръм кадъна е на сборището на младежкият харем гроб да търси нови кадънки които да прониква напред когато някой трябва да понася отговорност или да ги праща на обречени преговори за да има с кои да си измие ръцете. В краен случай се оглежда за нови парапети с които да омилостиви Киро ъгъла и да могат отново да се съешат и да направят нова интимна сглобка. Писна ни от тая кадъна, няма ли някой да я отстреля като аверите му с гранатомет и да отърве България от тази комунистическа кадъна?
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Буци се осланя за политическото си , а вероятно и за друго оцеляване на простите индивиди , поне такива са поведението и посланията му , примитивни , пораждащи народняшко екзалтиране .Очевидно в България има значителна част *** .
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
23 дай си адреса идвам
22
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До баба мара..20..кой получи парите - Рашков.... Купил си 22 имота- там са парите
21
17
 
2
 
! Отговори
Надя преди 3 седмици
Борисов е държавник от висока класа .Той няма опоненти,той има едни голями мошеници на среща си жадни за власт подкрепяни от електорални мошеници и глупави хора.
20
1
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
нито един глас за герб никои не казва кои получи парите в банката за хемус икъде ги занесе сега се отказва от главчев може ли да се разчита на подобениндивид
19
14
 
2
 
! Отговори
Байу преди 3 седмици
Вие, дето не харесвате Борисов, я се замислете - защо той пак ще ви направи 10% дистанция пред вторите на изборите! Явно нещо сте се объркали...за неговите качества ...или за вашите!? В политиката няма място за неадекватници - отивате на ***! Никой не ви пита! Иначе няма проблем да поквичите предизборно, даже ни е приятно.
18
2
 
15
 
! Отговори
Боко Пеевски преди 3 седмици
Най голямото зло за България! Боко тиквата и Пеевски нереза! Тези *** дъното на обществото това са нищожество управляваше България 12 години лъжи и мачкане на България. Никога ГЕРБ ДПС ИТН БСП и Радев бандата на прехода
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Шефе и аз се правя на луд , ама ти немаш равен .
16
1
 
12
 
! Отговори
Боко Пеевски преди 3 седмици
Много нагъл дебелия и мутрата! Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното и БСП бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция това е най голямото зло Боко Пеевски
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ДНЕС, ЗАЩО СИ ИЗТРИХТЕ СТАТИЯТА ЗА ПП И ПУТИН? ЗАЩО , БЕ?:)))))
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този,Защо Не се СКРИЕ Вече??? Вече сме в Процес на Нови Избори!!! И до в Деня на Изборите,ли съм Длъжен да Гледам Това Лице???-:(
13
6
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 седмици
Аксиома за начинаещи политици: "Когато си политическо нищожество, то не се заяждай и не се сравнявай с Бойко Борисов, защото тогава нищожността ти става видима и от Космоса!" Ама вече е късно! Ако все пак не вярвате и не се съобразявате с аксиомата, това не я прави невалидна, а само увеличава щетите за вас, като кумулативен сбор. Ей на - ПП не спряха да насгъпват тази мотика и вече са надробени на чакъл,.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
да, сигурно
11
1
 
6
 
! Отговори
Тангара в дупара преди 3 седмици
Ми на кой е, бе? Банкенски ккапут! Ти го намаам в грозните устенца, ту го наамам!
10
4
 
9
 
! Отговори
Герен преди 3 седмици
ТО НИЩО НЕ Е ТВОЕ БАЩИНИЯ, НО ТИ ВСИЧКО СИ ПРИСВОИ: ПРОКУРАТУРА СЛУЖБИТЕ КМЕТОВЕ АДМИНИСТРАЦИЯ МАГИСТРАЛИТЕ ГРАНИЧНАТА ОГРАДА ДОРИ И ГОДИНИ СИ ПРИСВОЯВАШ ИЗБОРИТЕ БЮЛЕТИНИ В ЧУВАЛИ. ЗА КАПАК СИ ДЕЛИТЕ РОМЕУС СЪС ШИШКО. ТИ СИ ***, НО И НИЕ СМЕ ПРОСТИ ЩОТ ВА ТРАИМ.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 7 - Е, той Киро достатъчно си затвърди титлата "просто", нЕма нужда от повече.
8
3
 
5
 
! Отговори
Край преди 3 седмици
Вожда и учителя на бъгарския народ. С този ще настигнем другите народи, ще ги изпреварим и ще станем европейския Дубай, Монакото на Балканите.
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Просто Киро да арестува пак Тиквата както миналата година :)))
6
3
 
7
 
! Отговори
дърт p... преди 3 седмици
На бала в пловдив ще надуе ли корема на някоя млада гербаджийка, както направи с йовчева