Двегодишно дете врътна ключа и подкара колата на баща си

Автомобилът се вряза в заведение в монтанско село
19 апр 2024 08:15, Елка Василева
25
Двегодишно дете врътна ключа и подкара колата на баща си
кадър: Нова тв

Двегодишно дете се качи в автомобила на баща си, подкара го и се вряза в заведение. Случаят е от монтанското село Мърчево. По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите. Колата е успяла да се спре сама, след като се е ударила в циментов стълб.

Двегодишното момченце било заедно със своите родители. Те били на метри от автомобила, когато видели, че той потегля, предаде Нова тв.

„Тръгнах да си взема цигари и се отбих до един мой приятел, който седеше тук за много малко и изведнъж гледам, колата вече тръгна, а то детето влязло вътре и завъртяло ключа“, обясни бащата Живко Методиев.

„Видяхме, че колата идва оттам и народът се разбяга. Ако имаше някой по- стар човек и трудно подвижен, трудно ще стане, за да избяга“, смята Теофил Валентинов, който е бил свидетел на случилото се.

„Тръгнах да отворя вратата, но тя при тръгване се заключва. Опитах се да спра, да извадя ключа, но не успях“, разказва още бащата. Около масите седели над 15 мъже и жени. Никой не е пострадал. Детето също няма наранявания. Според бащата то дори не разбрало какво се случва.

„Не съм му показвал, но това си е дете и всичко се очаква. Вече винаги ще си изкарвам ключа от колата“, допълва Методиев.

От полицията в Монтана съобщиха, че за случая няма подаден сигнал до органите на реда, затова са се самосезирали. А на бащата на детето ще бъде съставен акт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
3
 
! Отговори
Майката къде е била? преди 1 седмица
Някой да обясни на блейките, че след като са успели да хванат по някой будала и да забременеят от него, това не решава всичките им житейски проблеми и не ги прави безгрижни принцеси до края на живота им. Родиш ли дете, очите ти трябва да са на четири и да не го изпускаш от поглед, а не да блееш и да си мислиш, че целият свят ти е длъжен само защото си снесла едно яйце, упс, дете!
21
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя *** е слязъл за цигари, а макята за кафе или тампони и са оставили колата да работи, да не им се смръзнат задниците. Ако колата е автомат, за детето е лесно да бутне лоста на директна.
20
0
 
6
 
! Отговори
Прогрес преди 1 седмица
Ей това е хубаво на колите - както тръгват сами, така и сами спират, като се ударят в стълб.
19
1
 
6
 
! Отговори
3M преди 1 седмица
в дивия северозапад всичко е възможно
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да врътнеш ключ и колата да тръгне на скорост е възможно само на лади, жигули и москвичи отпреди 30 год. Това на снимката не мяза на нито една от тях - няма шанс да тръгне от врътване на ключ. Двегодишно неможе да натисне съединител и да смени скорост, а автоматик не тръгва само от врътване на ключа.
17
1
 
1
 
! Отговори
А сега преди 1 седмица
Следва да има як кьотек за живко методиев, щото тези австралопитеци от друго не разбират
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Василева тва ли сънува нощес като статия да напишеш ? ПО - безъмна простотия не бях чел! Смени професията - за продавачка на сергия дето не се изисква много много да се мисли че мисленето не ти се отдава ама никак!!!!!!!!!!
15
1
 
5
 
! Отговори
Иван преди 1 седмица
"Вече винаги ще си изкарвам ключа от колата" - що, преди ключа си стоеше перманентно в ключалката ли ...
14
2
 
5
 
! Отговори
GTI 2.3 V5 150 коня преди 1 седмица
'Колата е успяла да се спре сама, след като се е ударила в циментов стълб' -- всяка кола последните 25 и нагоре години гасне сама ако е запалиш на скорост, МИСИРКЕфалшива
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
е как ше я подкара кат нито може врътне волана, ни смъкне ръчната, ни стигне съединителя, ни смени скоростите бе, МИСИРКИфалшиви ???
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
е как ше я подкара кат нито може врътне волана, ни смъкне ръчната, ни стигне съединителя, ни смени скоростите бе, *** фалшиви ???
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Снимал е клип за Тик-Токо за пари - оставил ключа и на скорост даже иначе как ше тръгне :)))
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Точно преди 30 години в моето село се случи абсолютно същото. Жигула 1500, двегодишно момченце, оставено само вътре в нея. Ключовете на таблото, освен това колата сложена и на "смукач". Детето врътнало ключа и Жигулата бам в дувара. Размина се само със смачкани тенекии, но.....безотговорни родители колкото искате.
9
2
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 1 седмица
Отишъл на кръчма човека...
8
1
 
4
 
! Отговори
СалмонЕЛКА преди 1 седмица
Фончо не прощава!
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Каква поредна евроатлантическа драма Дами и Господа...
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Конфискация на голфо 2-ка да ходят пеш :)))
5
6
 
6
 
! Отговори
Дон Кикот преди 1 седмица
До ДЕМОКРАЦИЯ бате.... .. Да всички трябваше да караме жигули и москвичи и това нямаше да се случи нали смешна копейке?
4
1
 
15
 
! Отговори
гражданка преди 1 седмица
......."Вече винаги ще си изкарвам ключа от колата, допълва Методиев....."....хАХАХАХХ...По-добре си изкарвай детето от колата и си го дръж за ръката...ДВЕ годишно дете...Безсрамник, сега ще платиш цялото барче на човека, и ще видиш Кон боб яде ли....Отделно, трябва да се сезират и социалните....
3
1
 
25
 
! Отговори
Фончо тариката преди 1 седмица
Дано поне не е карало след употреба на алкохол и наркотици детето.