Четири години от убийството на Милен Цветков

Журналистът бе пометен на светофар в София
19 апр 2024 09:20, Александър Попов
45
Четири години от убийството на Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Днес се навършват четири години от смъртта на журналиста Милен Цветков, който бе убит в автомобила си, докато чака да светне зелен светофар.

Цветков загуби живота си на кръстовището на булевард "Черни връх" и улица "Сребърна" в столицата на връх Великден през 2020 година, след като бе пометен от джипа на Кристиан Николов.

Три години по-късно, през 2023 година съдът окончателно постанови 9 години лишаване от свобода за шофьора Николов. Под влиянието на наркотици и с превишена в градски условия скорост, Николов блъсна автомобила на Цветков на червен светофар в района на мол „Парадайз център”. Присъдата Николов изтърпява при първоначален общ режим. Той е лишен от правото да шофира моторно превозно средство за срок от 10 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: Милен Цветков
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мисиркать не прави разлика между инцидент и убийство :)))
19
0
 
1
 
! Отговори
aaaa 2 преди 3 седмици
naroda като е яко *** как ще оправите държавата ??!?!??
18
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този е пример, че системата може и без вас.Всеки един нахален журналист може да бъде сменен с по - нагъл и по - злобен.Ето и Волгин, намериха му цаката, продаде се за пари и му намериха земестник.
17
1
 
1
 
! Отговори
читалище заря преди 3 седмици
До Тенгри кан и викаш бойко му се е обадил и е рекъл "нова свалят от ефир заради нисък рейтинг външната продукция на тоя отявлен и вероломен неприятел, направи нещо че изгинааме"
16
1
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 седмици
До Анонимен12 много ми хареса как разследваше с неква пиянка складираните в северозапада противоракетни мини (да, точно противоракетни)
15
3
 
7
 
! Отговори
Тенгри кан преди 3 седмици
До АнонименНаркоманчето е човек на Бойко. Не просто ще излезе, но и в затвора, зор нема да види. Там ще го пазят. Свършил си е работата, добре. След като излезе, ще живее честито с парите, които Бойко му е дал за работата.
14
1
 
5
 
! Отговори
читалище заря преди 3 седмици
маските са за да карате без колан. нито дума за годишнината от атентата в църквата света неделя.
13
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Един нахален комунист по - малко.Не се чувства даже липсата му, системата така функционира, че медийното зло продължава с пълни сили да залива ефира.
12
1
 
2
 
! Отговори
ааааа преди 3 седмици
блъгарина го нема !
11
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Милен беше истински журналист, много ни липсва след 2020 година такъв като него.
10
1
 
11
 
! Отговори
Исторически парк преди 3 седмици
Присъда 9 книжка 10 тоест реално 1 година без книжка хахахах
9
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Българина е животното с най-късата памет. Преди 4 години статиите за случилото се събираха стотици коментари, сега нищо. Мъртвия си е мъртъв, живота продължава. До година-две и наркоманчето ще излезе от пандиза и ще продължи да кара друсан и да убива невинни хора по улиците.
8
2
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 4 седмици
Държавата е мафия, българино събуди се!
7
14
 
3
 
! Отговори
Не трябваше преди 4 седмици
Така да умира, но се отървахме от него!
6
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тоя трябваше да го съдят като тepoрист извършил атентат на най-светия християнски празник - Великден. Но му се размина,на никой не му направи впечатление че тези в колата искаха да yбиват невинни пешеходци. Не им направи впечатление, че шофьорът е изключван от училище заради непристойно държане в църква. Не им направи впечатление и сеkтантката поклонничка на дявoла возеща се в колата. Не обърнаха и внимание на трития синковец на политик извършил въоръжен грабеж на бензиностанция.
5
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Оффф аман и от тоя,ай стига вече с него,че втръсна на всички.Кво да направим като умрял,паметник в центъра на София ли да му издигнем,ай сиктир.
4
2
 
8
 
! Отговори
Григор Чомполов преди 4 седмици
А Криската, помни ли?!
3
0
 
18
 
! Отговори
Така, сега да си преди 4 седмици
спомните, и че журналистите имате голяма вина за сформирането на държавата, в която пияни и надрусани мекерета убиват хора всяка седмица. Продължавайте в същия дух ако желаете тия случки да зачестяват.
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Маминчо вече 3 е излежал,време е маминка да започне с писмата за предсрочно освобождаване и до края на годината да му спретне топло посрещане със заря и чисто нова кю 8ца- най-наточената,дето спира сама преди сблъсък.Това и е за урок на маминка, че се е изкръндзила с 10-20 хилядарки за такава система за безопасност. Няма да се повтаря.Даже и един син буркан ще лепне на тавана,за да се вижда маминчо от далеч и хората да му правят път да премине,ако той се е разсеял докато си мие зъбите в колата.
1
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
мисиркать не прави разлика между инцидент и убийство. но една мисиркь по малко е винаги добре. нал ги видяхме и ги гледаме до днес как лъжат - то не беше ковид, ваксини, уркия, изсраел, шенген, еврото...