Българчета пребиха украинче: Мислех, че тук е безопасно

Орфи е роден е в Украйна и се занимава с музика
11 мар 2024 10:45, Нели Христова
243
Българчета пребиха украинче: Мислех, че тук е безопасно

Мислех, че ще намеря сигурност в България, защото моите родители и приятелите ми казваха, че тук е безопасно за нас", това разказа 19-годишният музикант Кирил Роховец, известен като Орфи.

Той беше пребит от тийнейджъра в центъра на Варна през миналия месец. Имало е множество удари - един от които в лицето, вследствие на което е бил счупен носът му.

Орфи е роден е в Украйна и се занимава с музика още от най-ранна детска възраст.

"Още тогава ме каниха и в някои от най-известните телевизионни предавания в Русия, Казахстан, Украйна и Беларус", разказа Орфи пред Нова тв.

Преди година младежът бяга от войната в Украйна, търсейки по-спокойно и сигурно място.

В края на февруари обаче, докато се прибира към дома си, Орфи бива нападнат от двама тийнейджъри.

"Просто вървях и гледах  в телефона си, когато някакви момчета дойдоха при мен. Бяха на около 15 години, но изглеждаха видимо пияни и започнаха да ме удрят. Бях много объркан, защото до този момент никога досега не съм бил удрян. Бях шокиран, но успях да изляза на улицата и спрях първата кола на пътя. Когато го направих и шофьорът излезе от колата, момчетата се уплашиха и избягаха", разказа младежът.

Малко по-късно последвала и втора атака.  

"Започнах да записвам видео, защото това беше първият път, в който някой ме удря и исках да покажа записа на полицията. Когато видяха, че снимам с телефона си обаче, тези момчета отново дойдоха при мен. Опитах да избягам, защото не искам да се бия с никого, просто не съм такъв човек", поясни Орфи.

Той обаче не успява да избяга и бива повален на земята. Следва удар в лицето на украинеца. За щастие в този момент минава патрулен автомобил на полицията, а малко по-късно пристига и линейка. След инцидента нападателите биват отведени в близкото районно управление. От МВР съобщиха, че тийнейджърите са познати на полицията. Тъй като са непълнолетни е сигнализирано до родителите им. Назначени са съответните експертизи и по случая вече работи Районната прокуратура. След инцидента обаче Орфи споделя, че не чувства гняв.

А случилото се далеч не го отказва от бъдеще в музикалната кариера.

"Станах много по-силен. След операцията носът ми изглежда малко по-различно и лекарите казаха, че няма как да се изправи, но пък приятелите ми казват "О, не се притеснявай, всичко е наред, почти не си личи", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ХАХАХА МИ ЯВНО ТВА УКРАИНЧЕ МНОГО МУ Е ЗНАЕЛА УСТИЦАТА КАТО ЗНАЕМ КАКВИ СА СЛОВООГОТЛИВИ ГРУБИ И БЕЗПАРДОННИ! НАМЕРИЛО СИ Е МАЙСТОРА ! БРАВО НА НАШЕНЦИТЕ! ДА ЗНАЯТ УКРИТЕ ДА СЕ ДЪРЖАТ ВЪЗПИТАНО ЗАЩОТО ТЪРТЕИТЕ НЕ СА ОБИЧАНИ !!!!!!
119
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя е пребит,не защото е украинец,а от хулигани.Те няма как да го знаят какъв е,щом си върви по улицата сам и не говори с друг човек или по телефон.Типично криминален случай, който веднага се политизира.
118
26
 
5
 
! Отговори
руски келемета преди 2 месеца
Ръката на Кремъл отново се намесва! За няколко шишешета водка путинистите са готови на всичко!
117
8
 
25
 
! Отговори
Патриот преди 2 месеца
Браво на българчетата! Отмъщават за всички българи,които са бити от нагли украинци! Влезте в НЕТА доста има да гледате по темата! Вчера беше публикуван клип ,в който нагъл украинец с Мерцедес налагаше българско семейство. Вярно българина нямаше способностите на опонента и бая го отнесе,но жената беше истинска тигрица! Само че нашите евро атлантици позволяват българите да сме бити,защото укритие са богоизбрани! Плюс това всички мъже бандери трябва да бъдат екстрадирани и директно на фронта! Там б
116
20
 
9
 
! Отговори
Нищо чудно! преди 2 месеца
България е пълна с чалга-възпитаниците на селския "интелектуалец" Трифонов. От тях са и двамата разбо.йници пребили това момче...
115
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Безопасно? В България?! Нямаше ли кой да каже на това дете, че идва в мини-Русия, че тук поне 70- 80% презират украинците и величаят Русия. Тепърва ще има още много разочаровани и измамени.
114
2
 
18
 
! Отговори
БЕДНО МИ УКРАИНЧЕ преди 2 месеца
ТУК НЕ Е БЕЗОПАСНО ТА НИЕ СМЕ ВЪВ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ОТ 1923г.
113
25
 
15
 
! Отговори
Алън Грант преди 2 месеца
Човека бяга от войната, но се набута в най-русофилският град. А ако знаеше колко са ограничени и злобни с малки *** българите. И си бият жените.
112
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какво търси тук това "украинче".Марш в Украйна.И какво сте записали. Преди няколко месеца такива "украинчетя" проклинаха български сервитьор като му пожелаха цитирам - "да изгориш в Одеса".Така че по-кротко с тези "мили украинчета"
111
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами вижтегона кво мяза бе?
110
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво на Българчетата. Тоя льольо какво търси ту а не е на фронта. ДЕЗЕРТЬОР тогава бой до дупка.
109
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
19 годишен? Защо не е на фронта? Той не е избягал от войната а от мобилизацията! ДЕЗЕРТЬОР! Да го пратят на любимия им Зеленски като част от военната помощ. Ха ходи да мре за страната си. Нали не очаква ние да идем?
108
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Украинче", пък то било 19-годишен пълнолетен възрастен, таман в подходящата възраст да се бие на фронта! Оказва се, че е обикновен дезертьор.
107
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Явно пичлемето си го е търсило, кой ще го нападне без причина?
106
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Има много про*ти, ограничени, агресивни и често на*русани млади хора, които си доставят радост с чуждото страдание, поради животинските си нужди.
105
3
 
15
 
! Отговори
До псевдо-Историк преди 2 месеца
Тъкмо в Османската империя е било въпрос на чест да вземат християни за роби и робини, даже са ги връзвали със синджири и вериги, има снимки. Достатъчно е да споменем еничарите и кръвния данък, когато са вземани християнски момчета против волята им.Ти си платен псевдо-историк от НПО финансирано от американското посолство
104
1
 
5
 
! Отговори
Пиян залян преди 2 месеца
Жалка цензуера
103
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 100 Млакнии уеее това е. България уеее. Случват! Се тук такив аработи! На, всички да? Е яснооо! Промивката! От , комунизма? Минава и, българинът е! Отново българин уеее!
102
10
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз на 19 години бях в казармата и карах танк Т55М. А този се притеснява, че носа му зараснал накриво, докато в родината му има война... Защо не е на фронта?
101
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нека тези, които защитават Украйна и са еврофилски настроени знаят, че издръжката на такива пик.льовци на снимката ни струва 26 млн лв за 2023 г по официални данни. Не можеше ли тези пари да отидат при наши българчета