Сатанински секс: Румънски гуру води жени в Париж на "просвещение"

Разследване разплита измама с момичета от 30 държави
7 май 2024 21:45, Петър Бойчев
60
Сатанински секс: Румънски гуру води жени в Париж на "просвещение"
Снимка Пиксабей

Гегориян Биволару посреща само по хавлия младата германка Натали, когато тя отива за пръв път при него през 2021.

Той е йога гуру, към онзи момент е около 70-годишен, и е издирван от Интерпол заради търговия на хора. В курсовете му обаче се твърди, че Биволару е преследван по политически причини, съобщава в свое разследване германската обществена телевизия АРД.

Натали посещава първо курсове по йога, после по тантра, разказва Deutsche Welle. А преди срещата ѝ с Биволару някъде край Париж негови последователи ѝ казват, че това ще бъде мега събитие, което ще промени й. Казват ѝ още, че в рамките на нейното "тантра посвещение" щяла да се потопи и в тайните на любовта.

Натали и други жени казват, че всъщност ставало дума за многочасов секс. След него Натали се чувствала изнасилена и психически: от гуруто и от хората, които са я отвели при Биволару.

Началото е поставено в Румъния

Биволару основал първото си йога училище преди повече от 30 години в Румъния. Днес неговата школа работи под шапката на сдружението "Атман", към което принадлежат школи от 30 държави, включително и Германия.

Пред германските репортери осем други жени също признават, че са ги водили на "тантра посвещение" до Париж. Други са получили покана, но не заминали. Техните описания си приличат, дори в най-дребните детайли.

Натали и други жени разказват, че когато ги карали с автомобил при Биволару, те трябвало да носят слънчеви очила, облепени отвътре с тъмно тиксо и шапки с широка периферия, за да не разберат къде точно живее гуруто. Принудени били да предадат мобилните телефони и портмонетата си.

После ги затваряли в тесни жилища заедно с други жени, за да чакат срещата с Биволару, като през това време трябвало часове наред да гледат еротични филми. Промивали им мозъците, за да ги превърнат в перфектни екземпляри "шакти".

Шакти или пракрити символизира женското начало, идеалния образ на жената, според тази йогистка секта. Жените описват по сходен начин и последвалите по-късно срещи със самия Биволару.

През ноември 2023 година Биволару е арестуван в рамките на мащабна операция в околностите на Париж. Преди това френските власти получили жалби от многобройни жени. Оттогава насам Биволару и още петима души от неговото обкръжение седят в предварителния арест по обвинение в търговия с хора, изнасилвания и отвличания, извършени като организирана престъпна група.

По време на акцията в различни сгради били открити 58 жени, натъпкани в тесни помещения, разказват репортерите на германската обществена медия. На техните запитвания към адвоката на Биволару не последвал отговор.

Френското разследване насочва вниманието си и към Германия - прокуратурата в Берлин потвърждава, че има съответното искане за правна помощ.

Школа по йога, наподобяваща секта

Сдружението "Атман" не отговаря на обвиненията, но вместо това препраща към своя уебсайт. Пред германската медия говорителката му Козмина Опрея казва, че няма абсолютно никакви съмнения в невинността на Биволару. Ако в школите се случвали някакви лоши неща, тогава нямало всяка година да има наплив на хиляди хора към тях, казва Опрея.

А на въпроса дали йога-ученички са били прекарвани през тантристко посвещение при Биволару, тя отговаря: "Аз не мога да отговоря на този въпрос". Тя пояснява, че жените, които говорят за сексуални посегателства, трябва най-напред да го докажат.

Според репортерите на германската обществена медия, повече от 20 жени и мъже, които са били в школи на "Атман", отправят обвинения не само в манипулации със сексуална цел - те говорят за сложна конструкция за злоупотреби с власт и влияние с манипулативна цел.

Те разказват, че в началото просто са правили йога. После обаче лека-полека бивали потопени в един свят, където трябвало да боготворят ангелите и да се пазят от демони – например от медиите, обявени за "сатанински". Споделят истории за спиритуални тестове, за много съмнителни ритуални постения, за отчуждаване от предишния им живот и за други манипулации. В резултат от това потърпевшите започвали да губят своята интуиция.

Експертите виждат в цялата конструкция признаци на секта, пишат още авторите на журналистическото разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от Кино
Филмът "Заветът" разказва за жертвите на домашно насилие
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В даксало му викахем петък вечер, ама тея явно са прекалили с преобличането.
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този е бил дърт ром и специалист по тантра йога. Затова е издържал по 12 часа и отгоре.
38
4
 
2
 
! Отговори
Хера преди 1 седмица
Влашките мамалигари и булгурите с един и същи вид дефектно семе подподчовеци няа значение сатанисти или църковна т0р.
37
2
 
8
 
! Отговори
Леле преди 1 седмица
T.e. Натали се редила на опашка да я почешат, но не й харесало. И това е проблема. НО лоша реклама няма. :-)
36
1
 
7
 
! Отговори
до ами преди 1 седмица
и да допълня:тези непристойни неща са се случили преди 30 години........
35
2
 
11
 
! Отговори
ами преди 1 седмица
"жените, които говорят за сексуални посегателства, трябва най-напред да го докажат."В "най-демократичната" държава няма нужда от доказателства.Достатъчно е някаква "гърла" наближаваща 60-те да каже "този ме погледна сексуално,пипна ме по коляното като показваше,че има сексуални влечения",даже не е нужно да я целувал,камо ли другото и ХОП плащане на млн.долари за тези "непристойни погледи и пипане по колената".....
34
4
 
15
 
! Отговори
20см мъдрец преди 1 седмица
Розата трябва да се полива, иначе завяхва и не връзва цвят.
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Грегориан не е спал!
32
0
 
13
 
! Отговори
Мразя сектите преди 1 седмица
Има достатъчно други, по разумни начини за лекуване на комплекси. Който избере лесния не решава, а си създава роблеми.
31
27
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това звучи точно като нашите копейки, явно и те са течение на тази секта: заклеймяват медиите, гледат само телеграма за промиване на мозъците, отдават се на гуру Путин и накрая свършват употребени и захвърлени. Тия направо описаха Възраждане и местният им гуру Копейкин.
30
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Романски Распучин.
29
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ум царува, ум робува, ум Фуй пасе!!! -)))
28
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
това са западни еманципета освободили се от патриархията и мразещи белите мъже. всичко де е от 3ят свят и има некъв оттенък и то се води жертва на белите мъже и се ораска яко. казали са им че е тантра, казали са им че ще бъдат еввани до откат и пак са отишли. каквото са си търсили са си намерили. всичките тези са отрязали поне по 30 бели мъже и вместо да родят на 20 и да гледат семейство са решили да се еманципират. да жънат сега....
27
1
 
8
 
! Отговори
до 35 преди 1 седмица
поручик ржевский, голям си брат. повечето шамарят ама някои пускат. много си прав. младите момци да си водят записки.
26
11
 
13
 
! Отговори
Фламингов преди 1 седмица
Е па путин пусна на свобода маpoдери, изнаcилвачи, кани6али, nедофили, обяви ги за герои и го преизбраха за нов мандат. Родните тавариши също аплодираха.
25
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До евроатлантик направо си велик
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"лека-полека бивали потопени в един свят, където трябвало да боготворят ангелите и да се пазят от демони например от медиите, обявени за "сатанински".
23
3
 
13
 
! Отговори
вгз преди 1 седмица
Подробности дали отпред и/или отзад са практикували неабравимата им йога?
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Шакти или пракрити символизира женското начало, идеалния образ на жената, според тази йогистка секта."
21
4
 
2
 
! Отговори
Профайлър преди 1 седмица
Съвпадение!