Кремъл: Планът на Зеленски да принуди Русия да сключи мир е фатална грешка

Ще има последствия за Киев, заявиха от Москва
25 сеп 2024 14:00, Елка Василева
238
Кремъл: Планът на Зеленски да принуди Русия да сключи мир е фатална грешка
Снимка: архив, БГНЕС

Кремъл нарече днес плана на украинския президент Володимир Зеленски да принуди Русия да сключи мир "фатална грешка", която ще има последствия за Киев, предаде Ройтерс.

Още по темата
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Русия иска мир, но е невъзможно въпросът да бъде решен принудително.

Зеленски каза вчера пред Съвета за сигурност на ООН, че  "войната няма да бъде прекратена само с преговори", а Русия трябва да бъде принудена да сключи мир.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от Русия
Русия очаква спад на приходите от петрол и газ следващите 3 години
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
0
 
1
 
! Отговори
Юлиян преди 41 минути
"Планът" на Зеленски си е липса на план.
232
0
 
1
 
! Отговори
Юлиян до мъдлър преди 1 час
Толкова ли не усещате вече накъде духа вятъра?Защо се самозалъгвате,че НАТО ще диктува условията и ще определя завършека на конфликта.Не сте слепи.Виждате,че събитията на фронта не се развиват в полза на Украйна,а авантюрата на Зеленски в Курска област още повече разреди и без това отънялата украинска защитна линия в Донбас.Затова и поддава,ту на едно,ту на друго място.Диктува винаги по-силният,по-решителният,а това определено не е НАТО.
231
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Ако можеше да принудиш Русия да сключи мир, нямаше да чакаш три години! Освен ако... не си искал да наводниш Европа с украинци и да си останеш пожизнен президент. Само че кръчмаря е друг и не може да смята...
230
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До НА РУСИЯ С ЛЮБОВ: Когато САЩ се включва пряко във ВСВ, вече изхода е ясен! Затова и се включват-идва ред да се дели баницата! Каква Москва, какви 5 долара? Почти 4години след началото на войната се включва единствения победител-щатите! И пак заграбват най-много. Така е демократично. Който най-много крещи на него повече се дава!
229
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Русия има 1 месец да успее най накрая да убие Тръмп за да предизвика гражданска война в Америка след като се вижда че Тръмп няма да стане президент.. Ако не стане това на Путин няма да му е лесно
228
9
 
1
 
! Отговори
агент Мъдлър ЦРУ преди 3 часа
Ама твоята Русия вече нищо не решава пич. Войната ще свърши когато всички замесени се разберат на масата. Имаме нов играч, Нато. Схвана ли?
227
0
 
7
 
! Отговори
Малко за историята преди 4 часа
До НА РУСИЯ С ЛЮБОВ: Глупости са това. Когато германската армия е достигнала до Москва вече не е имало време за никакви доставки от САЩ. Имало е време за контранастъпление и руската армия (под командването на маршал Жуков) изтласква германските части на сто километра от Москва. Това за нашествието на Хитлер и армията му е началото на края.
226
0
 
10
 
! Отговори
Малко за политика преди 4 часа
Много дипломатично се е изразил Песков. Простият и ясен отговор е: "Нищо няма да излезе и този план на Зеленски".
225
0
 
0
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 4 часа
До Кремъл ***: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?
224
1
 
2
 
! Отговори
Кремлю Късото преди 5 часа
Льош Лоьош Запад. Прати ми клоун да ми скапва уикенда с Кабаева...
223
3
 
0
 
! Отговори
Кремъл Квичи преди 5 часа
Значи всичко е точно
222
6
 
2
 
! Отговори
НА РУСИЯ С ЛЮБОВ преди 5 часа
Когато Хитлер стига до Москва Сталин се упплашвда и искал мир и капитулация като за връзка са ползвали българското посолство тъй като България не е във войната.Но се включват и американците заради Пърл Харбър и татко Джо се отказва като получава заем наем от Америка храна дрехи оръжие трапспорт и пр..
221
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Естествено ! Единствено и само Русия решава, кога , колко и как
220
8
 
4
 
! Отговори
Прав е Песков! преди 5 часа
Зеленски не може да принуди Русия да сключи мир. Този, който не ще принуди, но ще срази Примитивна рус е Пентагона с Космическата си флотилия. Това ще бъде космическа война.
219
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Всеки ден (((ЗАГРЕЯ))) изгрява и всеки ден залязва на ХорИзОнта. Бялото Братство бди със зоркото Око на (((СЛЪНЦЕТО))) и живота течащ в бистрата вода на седемте Рилски Езера с върха на Бог ХорБел - Орбел - преименуван от Османците на техния бог Мойсей Аллаха - Муса Аллах - Мусала. Братя Бели Българи! Върнете името на върха на седемте Чакри - Езера в Рила на Хорбел - върхът на Белите ХОРта играещи ХОРО и Пеещи заедно в ХОР и Светът отново ще прогледне!
218
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Драги руснаци... Като не щете мира - на ви секира.
217
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Тръмп е за Ковбоите и Интелектуалците. Тръмп е за стабилността на Америка!... Не е за Световния Комунизъм и Ислямизъм на Путин! Тръмп е с Бялото Братство... Съпругата му е Бяла. Децата му са Бели и са от рода на Исуса Христа! Нашето Българско внуче Америка ще донесе свободата на България. Нашият Бог (((СЛЪНЦЕТО))) бди над нас.
216
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Лилипутин не иска мир, това е ясно. Навремето и Хитлер не искаше мир. Хитлер и Путин са близнаци.
215
0
 
2
 
! Отговори
До 213 преди 6 часа
Е явно е така щом квичиш тук агент Мръднал
214
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Недоимперията на РАСИА: знаме - от Холандия, герб - византийски, химн - интернационал, територия - на Златната орда на Чингис хан, население - блатен планктон, расийский език - изкилифинчен старобългарски, история - фантазия на душевно - болни сатрапи като Сталин и Путин. Вечен крепостен затвор, управляван от кланящи се наФолоса - висяш огроменХУЙ надолу с главата, а гореМъдете в центъра на позлатените царски дворци с откраднато Българско злато от Кремъл в Москва!