Откриха колата на Лена Бориславова

Автомобилът е бил изоставен в нива
25 мар 2024 11:08, Красимир Ангелов
109
Откриха колата на Лена Бориславова
Снимка: БГНЕС

Открита е колата на Лена Бориславова, съобщава bTV, като се позовава на свои източници.

Тя е била изоставена в нива, близо до жилищна сграда в столичен квартал.

Още по темата
В момента на място тече оглед. Предстои да се снемат оптечатъци от автомобила, като по информация на bTV автокрадците са направили опит да заличат следите си.

Както е известно, джипът беше откраднат преди няколко дни в София. Автомобилът изчезна през нощта от паркинг в столичния кв. "Лагера".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
10
 
! Отговори
Бай Танас преди 1 месец
Една мотика трябвало да и оставят в колата
42
17
 
7
 
! Отговори
Джанков преди 1 месец
Ленчето може да не е първа хубавица, ама повечето форумни тавариши могат само да мечтаят за такава оправна булка.
41
1
 
19
 
! Отговори
маалатъ преди 1 месец
Денят, в който върнаха джипката на Ленчето Общатъ, трябва да съ обяви за Национален Празник!!!
40
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На всички тея, дето"ама баш от нея ли се страхуват" - Само да кажа - баща и е мулти милионер от едно време, а едно време се знаеше, че щерка на милионер не се бара, защоото хора изчезват. А ако тоав не стига - саматя има остатъчно средства, да плати на някого и се е доказла, че е злобна и запашва, като след това трябва да се знае, че любовникът ѝ, кактои мъжът ѝ, са в парламента и я гласят, да се върща скоро, а "нашите" се пазаят. Те момчета, ще е чудо, ако са живи накрая.
39
3
 
17
 
! Отговори
до 34 преди 1 месец
На туй мустакатото наистина много му порасна работата за изведнъж. Да стигнеш дотам че да заплашваш депутати че ще изчезнат....
38
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С 14000 лева заплата лесно си копуваш джит пропорционален на комплексите ти.
37
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То кът смачкана м/////екица в лицето, бе! Добре, че поне е ударила една "контра" на мустакъ!
36
3
 
22
 
! Отговори
Пищова преди 1 месец
Откриха я на мойта вила в арбанаси.Ленчето си я забрай след като я къпах в жакузито и я душих с големият питон.Толкова се възбуди че забрави после къде и е колата.
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 27 - Найй-вероятно. А и е Rav 4. Не очкаваш, някой дето е бил със заплата от 10000 лева и е бил наврян в далаверата, като мъжът и все още е в далаверата, а бащата на детето и е баш далаверата, да кара нещ толкова емпло, като RAV 4.
34
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 23 Ами може и да са се уплашили като са разбрали на кого е колата. Радостин Василев помниш ли как се напикa образно казано от страх в НС от трибуната като показа SMS-a на Лена в който му пише, че ще изчезне понеже Радо Гела нарече мъжа й Миро Иванов рогоносец. Щеше да я съди, не знам какво стана. Та тогава от трибуната се оплака пред всички депутати че го е заплашвала и попита риторично: Ще изчезна както Алексей Петров ли?
33
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ленчето избира Fhilips, яко бръсне
32
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Естествено е,че не са знаели чия кола крадат.Като са разбрали, водещият офицер ги е посъветвал.Вашата кола вече щеше да припка из Молдова..
31
2
 
14
 
! Отговори
Амин да кажем преди 1 месец
Сами са си я прибрали, но като видяха, че няма нужда вече от евтин пиар, ще си я подкарат пак. Да не забравяме, че основния прибирач на коли в София Алексей Петров беше приятел на кирчо на баща му. А и в какви схеми и филми се вкарват тези хора, които завършват с удушавания и убийства. Тези хора са опасни за себе си и за околните. Дано не ги чуем повече никога.
30
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За какво ни занимавате с тази грозна жена, където съществува благодарение на нашите пари. Нито ще е първата, нито последната, където са и задигнали колата.
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 23 - От нея не се палшат, ама бащата на детето ѝ е бившият премиер,чийто хора управляват в момента ...
28
2
 
12
 
! Отговори
Златкъ ВИП преди 1 месец
Тази с компромисните 2 минути на кицко изкара и коли и апартаменти. Дете роди на 3 - ти. Най оборотната
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цялата история много съмнителна. За какво изобщо крадат колата, като ще я изоставят в нива?--->>> Те крадящите са под шапката на МВР. Колата явно не е била на името на кака Лена Хишна Xиeна, открадналки са я и после - като се е размирисало, са я зарязали в нива.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кола ама джип - колко пара струва :)))
25
2
 
7
 
! Отговори
Девъра-Иноватор преди 1 месец
Тази как духа бате, и 10 коли може да изкара от раз. Аз лично и една не мога да изкарам ако духам и за това не го права , защото не ме бива . Но пък с клавиатурата, мога да направя 100 коли за 1 година. Пак не мога да я бия Лена, но това мога, Живота не е справедлив за всеки
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Той Горнаката с краден жип го спряха на граицата, ама нашия се извини, върна се с "некраден" и си мина спокойно ... Това искам да го напомня, завсеки, който се съмнява в честността на този човек. А после наглееше, че всеки трябвало да има по 30-40 000 лева в банкта, после каа, че 200 хил. души взимали над 9000 лева, преди 3-4 години ... абе ...