Любена Павлова призна, че е познавала Нотариуса

Но връзка с Пепи Еврото нямало
19 фев 2024 11:34, Нели Христова
26
Любена Павлова призна, че е познавала Нотариуса
Снимка: БГНЕС

"Не желая да споделям, ако трябва да съм честна. Познавах го, не е било по линия на съдебната система и такива глупости". Това твърди Любена Павлова за връзките си с убития в последния ден на януари Мартин Божанов - Нотариуса пред Би Ти Ви. Тя е бивша съпруга на Петьо Петров - Пепи Еврото, свързан с другата група за влияние в съдебната система, известна под името "Осемте джуджета" (по името на едноименното заведение, в което са се срещали магистрати).

„Единствената ми връзка е, че съм купила от него апартамент, както и че се оказа, че сме живели на около 500 метра едни от друг – нямах идея, че е живял близо до мен. Не съм му проверявала фирмата или какво друго притежава. Аз съм се интересувала от един апартамент, който съм закупила – взех го на прилични пари. Мой си е, в него живея", твърди тя.

Любена купува 313 квадрата мезонет и гаражи на цена от 250 000 евро. Колкото до отношенията ѝ с Божанов, тя казва: „Не желая да споделям ако трябва да съм честна. Познавах го, не е било по линия на съдебната система и такива глупости". Отрича да има връзка между Нотариуса и Еврото.

„Да, за да мога да си изповядам сделката сама, в смисъл да не идва и той при нотариуса", така Любена обяснява наличието на нотариален акт, в който пише, че тя е пълномощник на фирма „Клеманн".

Павлова отрича да знае за частния клуб на Божанов, който сега се проверява за търговия с влияние. Написаното в нотариалния акт обаче повдига съмнения, казва Андрей Янкулов. „Показва едни по-особени отношения на доверие между двамата, след като точно по този начин е изповядана сделката с такъв тип пълномощно", обяснява той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Че нали за тоз апартамент още през 2004-2005 год. М.Божанов е бил забелязан и на отчет в досъдебно производство от първото КПКОНПИ според председателя Ст.Кушлев когато окръжните съдилища от СС в страната са отправили незавършените дела,поради причини към КПКОНПИ за доразглеждане,завършване до краен резултат с обвинение пред специален съд за прилагане на мярка за конфискация,изземване на материалните недвижими имоти и финансови ценности от лица,фирми поради начин на придобиване с измами,рекет,др.
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 11 Осъзнаваме колко е прогнила държавата, ама народът спи дълбок сън и го интересува само къде може да паркира лизинговата си кола или да се наяде евтино в заведение, но когато ножът опре до кокала, осъзнава, че магистратурата е см ър дящо бла то и спасение няма.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
България наистина се оказа един турски ***.
20
0
 
6
 
! Отговори
За разследващите... преди 2 месеца
Тази сделка показва, чия банда е по-силната, защо се случиха разни неща и кой къде е сега!Щом Нотариуса е дал възможнтост на жената на Пепи Еврото сама да си продаде на себе си негов апартамент е ясно кой на кого плаща, а защо само те си знаят!
19
1
 
12
 
! Отговори
Любена я преди 2 месеца
Тази любена е яко любена за тези изгодни придобивки.
18
1
 
23
 
! Отговори
Айде, бе, изгодно я преди 2 месеца
Взела го била на прилични пари? Ами, нормално, на него сигурно му е бил за без пари. Измамил е някоя баба или семейство. Абе, закрийте я тази псевдодържава. Които и да дойдат, дори африканци, ще се облагодари тази територия, превърната в клоака. И материално, и морално.
17
0
 
17
 
! Отговори
вгз преди 2 месеца
Любена Павлова признала, че на едно парти Пепи Еврото я бил натиснал отпред, Нотариуса отзад, но друга връзка е нямало...
16
0
 
29
 
! Отговори
Новодомец преди 2 месеца
И аз така като купувам апартамент - продавача ми дава пълномощно да му управлявам целия бизнес. За да не се разкарва до нотариуса рийш ли. Иначе сме бегли познати, не съм сигурен с какво точно се занимава....
15
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая кви тутур уци върти из Интернет, бедна ви е фантазията. Клиповете ги има поне на 5-6 сайта.
14
1
 
32
 
! Отговори
аааахахахааааа преди 2 месеца
Е то оставаше да каже че не го познава при положение че има издадено пълномощно от него на нейно име за извършване на покупкопродажба на имот пред нотариус.
13
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ми познавала, само се е търкаляла с него,
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 13 Ами, видяла... мислеш ли, че й пука? Лошото е, че малките приемат точно такива като нея и "нотариуса" за инфлуенсъри и към такъм живот се стремят. Надежда всяка оставете...
11
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тази малка пързалка е видяла чичко-паричко в лицето на пепи еврото и си е казала, че е ударила джакпота. лесен живот, много пари... мечтата на всяка кифла без много акъл. сега е видяла в какво се е забъркала.
10
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вие осъзнавате ли колко е прогнила тази държава?
9
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пълномощно сама да си изповяда сделката :)) Гъзарски огромен мезонет с гаражИ на цената на панелка в Ляолин ... доста приятелчета трябва да са били :)
8
1
 
39
 
! Отговори
Бойко преди 2 месеца
Участвал е в развлекателните клипчета с нея...
7
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
*** държавата! Борса за закупуване на съдии и прокурори и никой ни чул, ни видял!!
6
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя нотариуса е бил нещо като Бойко бос на босовете,баш Шефа барото.
5
3
 
29
 
! Отговори
Парламентарна комиси преди 2 месеца
Добра жена е. Пили са кафе два пъти, голяма работа. Да се освободи от отговорност.
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Туй пък гуси угоено кое е сега?!