Все още няма заподозрян за убийството на Алексей Петров

Няма потвърждение на слуховете, че Пепи Еврото е починал в Дубай
23 авг 2023 13:33, Нели Христова
63
Все още няма заподозрян за убийството на Алексей Петров
Снимка: БГНЕС

За момента няма заподозрян за убийството на Алексей Петров. Това каза пред журналисти министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

В момента не се работи по версията за политическа следа в това убийство, каза той. Но подчерта, че всички версии се проверяват и тази не е изключена.

Никога не съм виждал този човек, отговори той на въпрос познавал ли е бившата барета.

Има много обстоятелства, които ежедневно излизат и ние проверяваме, увери министърът.

Стоянов обясни и че на няколко пъти са получили информация за бившия ръководител на столичното следствие Петър Петров от посолството в ОАЕ.

Петров е един от тримата привлечени като обвиняеми по едно от делата около казуса "Осемте джуджета" - за злоупотреба с иззети като веществени доказателства златни монети от дома на бизнесмена Явор Златанов. В момента Петров се намира в чужбина.

“Нямам информация за свалянето му от сайта на Интерпол. До момента нямаме потвърждаване на тази информация, която излезе по медиите”, каза още той относно слуховете, че е починал в Дубай. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да, няма и политици влезли в затвора за изчезнали милиарди. Кое е по-важно ?
46
1
 
1
 
! Отговори
реалист преди 8 месеца
Тиквата къде е?Защо криете дебелия плъх?Този министър-недоразумение не е ли сложен само за да замита следите?
45
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Търсете между Радевите шматки
44
2
 
1
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
Тези, множествените числа са им трудни на тези от СУ-то и военните им училища. Особено пък, за тези от Симеотовото им. За завършилите в УНСС също имаше стандарти, а те бяха в единстевното. Но пък, асистентите му на Кожухаров бяхме само НЯКОЛКО.
43
1
 
2
 
! Отговори
Стокознание е преди 8 месеца
Поздрави за Невена ЖЕЛЯЗКОВА, управителка на магазин. Тя също е от търговките на Българията ни, която ми беше СТУДЕНТКА. Не само на мен, естествено. Помня им имената. Какво да се прави? Те също помнят моите. Не разбирам само, защо продължават да се страхуват от мен. Аз нито бях, нито съм, нито пък ще бъда страшен. Просто съм по-добър от тях. Целта ми беше, те да станат по-добри от мен. Рано им е още да. Особено пък да ме учат как се готви или за качествата на стоките. Това са ис важни неща.
42
3
 
1
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
ЦЯЛА ДА Е. Ако НЯКОЙ КАЖЕ: БЪЛГАРИЯ Е МАЛА, ИМА ОЩЕ за да бъде цяла. Един живо живееме, но пък ГЛОРИЯ СИ Е ОТ РУСЕ. Само тя ще ме надпее с белите, МАНАСТИРИТЕ. но пък, знае ли човек, може и аз да я. Ако ги хвана по-ниските тононе. А пък, за ИМАЛА МАЙКАТА, дори и тя няма да може.
41
2
 
1
 
! Отговори
Милионер преди 8 месеца
Хайде търговците. Не си продавйте кожите и стоките евтино. Ами, Кожухаров ви ги пишеше двоъките, а не аз. А вие го наричахте Кожудеров. А мен, гостодина. За което съм ви благодарен. Добър човек беше, въпреки, че много ми се е карал заради вас. Бай Христо ги разбираше и знаеше стоките най-добре. А и ми беше шеф на катедрата. Отидете в УНСС. За да си спомните за младостта и за преподавателите си. Аз просто бях един от тях. С добро, естествено.
40
1
 
1
 
! Отговори
Чак рак ла де преди 8 месеца
За да бъде ЦЯЛА. Една вяра имаме. Та, мисълта ми беше за търговците ни. КУПУВАЙТЕ ГИ ЕВТИНО СТОКИТЕ, но ги продавайте скъпо. Така се печели. Но, не и с тези от забранените. За тях се лежи по затворите. Про това, доста много години. Нито съм, нито пък имам намерение да лежа. Просто защато имам много приятери. ШСТИНСКИТЕ. А и не търгувам, а и никога не съм си помислял за тези сложни азот- съдържащи органични вещества, известни като НАРКОТИЦИ.
39
1
 
1
 
! Отговори
Футбол преди 8 месеца
С България не се търгува. Това пропуснах да го кажа на студентите ми. Те ме познават. А и няма как да е иначе. ЦЯЛА ДА Е . Специални поздрави за тях. Те бяха, а и още са бъдещето на Българията ни. Повечето от тях ги помня. Както и те мен. За което съм им МНОГО, ама много БЛАГОДАРЕН. Добри заплати ми плащаха, за да ги уча. Сега просто няма нужда нито от заплати, нито от студенти. Специални поздрави и за г-н Вальо МАРКОВ. Той знае защо. Обичаме си я играта. Тази нашата си.
38
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
ЕДНА ВЯРА ИМАМЕ, но не и с тези от ДПС-то им. Те са мюсълмани. А и си имат джамии и ходжи. Ние пъкси имаме попове, владици, че дори и главенпартиарх. Аз също бях главен, но асистент. В УНСС-то им. Толкова ми позволиха. Но пък, търговците на България съм ги учил. А пък, никой от тях няма да рече, че България е малка. Нито пък да каже. На стоките съм ги учил. А пък, ако са ме забравили, отново ще ги уча. Просто, защото съм по-добър търговец от тях. Но и, което е по-важна, има неща с които не се.
37
2
 
1
 
! Отговори
Милионер преди 8 месеца
Аз също нищо не съм, а и няма никога да открадна. Просто защото си имам повече от достатъчно. А и, не съм от алчните и лакомите. НО ПЪК, ще си взема моето си. Просто защото си е мое. През 9-те кръга на ада съм минал, за да съм това, което съм сега. Отново ще ги мина, но ще си го взема моето си. Просто, защото така съм възпитан. Добра дума на всекиго, но пък, прошка на никого. За да ме уважават.
36
1
 
5
 
! Отговори
МАРКОВ Е преди 8 месеца
Ами, от Герб е. При това лидер на партияма им. От Банкя е. Какво повече да напиша. Бойко Методиев Борисов се казва. Има оръжие, мутра е, а и г-н Сретан Йосич го търси. вЪТ НЕ ВАЛИ, Владко. Ще изгреее слънче над Българията ни. Жалко, че теб те няма и няма да видиш хубавати ни. Тази нашата си и родната. Не, не си право Владо. Тази мъка не е само твоя. На всички българи е. Но, няма да е за дълго. Тя, мъката е зад гърбовете ни. Жалко, че не успя да я надмогнеш. ВЕЛИК БЕШЕ.
35
2
 
1
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
Ловеч да празнува в Люспата и в Драката. Едното е в дясно, а другото в ляво от Покрития. Моста. Но пък, ако тръгнеш от Варошата, е обратното. Така са нещата. Сватбата с жена ми и кръщенето на сина ми бяха в този град, в който съм израстнал. Съответно в Хисаря и в Светата Троица. ВИНАГИ СЪМ СИ ПЛАЩАЛ. А и ще продължа да го правя. Просто, защото така съм възпитан.
34
2
 
1
 
! Отговори
Радиовъзел, 42820 преди 8 месеца
Жив и здрав да си Магеране. Тези от федерацията им на каратистите просто не ни познават. А и има защо да е така. Не е добре за тях да ни срещат. Ще им ги вадим. Душиците им продажните. С памуци ще им ги вадим. Знам как се правят тези неща. Слънчея сплит не е като обратния. Спорт си е, я и си го обичаме. С него сме отраснали. Както и с приятелите ни от Ловеч.
33
1
 
1
 
! Отговори
МАГЕРАНА Е Пепо преди 8 месеца
Снегове и ветрове бяха. А ние си ги пеем, въпреки тях. А и си ги можем. Освен г-н Сретан, имам и доста приятели от българските, тези специолните. Преди доста години им пусках песните на Лилито Иванова и чичо Емил Димитров. То, тогава и друге не ни разрешаваха. Сега просто ще ги разкатая. Тези от сегашните. *** са, както и да ги погледне човек. Извинявам се за думата. Но пък си плащам таксата смет. Бай Сретан е ЙОСИЧ.
32
1
 
3
 
! Отговори
Ефрейтор от УБО-то преди 8 месеца
Ами, търсете го сред бившите му приятели. Бизнес интереси, пари давани на заем и неплатени застрахователни полици. Като че ли мутрата от Банкя му е бил съдружникот мутренските г. на България. Специални за г-н Сретан. А пък на мен ми казваха Цането. Просто, защото фамилията ми е Цанов. Такива времена бяха при социализъма им.
31
2
 
1
 
! Отговори
Милионер преди 8 месеца
Специални поздрави за г-н Сретан Йосич, от сръбските, тези спициалните службите. Аз съм от някогашните българските. С песните на Влади Марков. И аз много скитах по света, доста въки съм видял. Но изобщо не проклинам нито дните си, нито пък съм си изпил парите. Сретане !
30
1
 
3
 
! Отговори
Изненадан преди 8 месеца
Ах каква изненада!
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това убийство на Алексей Петров отвсякъде мирише на политическо убийство.
28
0
 
2
 
! Отговори
почнаха и преди 8 месеца
успокоителните преди гробища статии . Сега разбрах, че всички флашки са от Асан , че Цветан го омаскарява с други политици и бизнесмени , че за периода на първия милион 94-99 година и за Спартак няма нищо . Чисто и просто неуспял президент сцромен човек, насилствено умъртвен . Жалка работа . и златко с кортежи ходи , защо ли . Лоши хора стрелят . Не могат да ги намерят . Те ли са професионалисти или никой не е готов по камери , свидетели , доказателства да намери страхлив бягащ мъж .