САЩ предложили евакуация на Зеленски, той отказал

Президентът на Украйна остава в столицата Киев
26 фев 2022 07:31, Александър Попов
92
САЩ предложили евакуация на Зеленски, той отказал
Снимка: БГНЕС

САЩ са предложили на украинския президент Владимир Зеленски помощ за евакуацията му от Киев на по-безопасно място, но той е отказал, съобщава „Вашингтон пост“.

От кабинета на президента потвърдиха, че той остава в столицата и лично ръководи нейната защита.

Самият Зеленски обяви преди няколко часа, че е в Киев и публикува снимка със своите сътрудници пред сградата на президентството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
1
 
! Отговори
АнатемаНаСулюПаситто преди 2 години
Бас държа,че фашистът-Плъх отдавна се е изнесъл при господарите си във ФАЩ,от където дава интервюта пред декорите на Холивудското студио за игрални филми .Все пак сме наясно,че краварете правят бизнес и пари от всичко Защо да не изкарат някой долар и от "репортажите"с този Мух..льо, пардон - Клоун, зарязал народ и Родина!
69
0
 
1
 
! Отговори
АнатемаНаСулюПаситто преди 2 години
Бас държа,че фашистът-Плъх отдавна се е изнесъл при господарите си във ФАЩ,от където дава интервюта пред декорите на Холивудското студио за игрални филми .Все пак сме наясно,че краварете правят бизнес и пари от всичко Защо да не изкарат някой долар и от "репортажите"с този ***, пардон - Клоун, зарязал народ и Родина!
68
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този на Салвадор Алиенде ли ще ми се прави? Не го вярвам. Накрая пак ще се качи на американския хеликоптер.
67
4
 
4
 
! Отговори
Л.Христов преди 2 години
Милия .... мъченик :(Агресора в Украйна е САЩ! Те чрез поведението си предизвикаха конфликт между два братски народаИ с нас така ще постъпят ще си избърат г..а! Не на войната, не на САЩ
66
1
 
0
 
! Отговори
психиатър преди 2 години
До Достоевски - Забравил си да вземеш таблетките . Нали се разбрахме че ще си дисциплиниран .
65
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Зеленски и никакви преговори с русия .
64
1
 
9
 
! Отговори
Петър Стоев преди 2 години
Абе дано по скоро свърши тая война, защото всичко е на гърба на обикновените хора като нас. Дано нашите политици отворят коридор за всички търсещи закрила от военните действия бежанци, а не само за етническите българи, които никак не са малко. То е ясно, че повечето ще се насочат към Полша и Германия, но ще има и такива, които ще останат у нас. А иначе, досега не е имало случай победените да диктуват условията. Ама това е типично в стила и на нивото на украинските политици.
63
5
 
7
 
! Отговори
анонимен64264 преди 2 години
приберете си това недорузумение и да спре всичко което вие *** забъркахте и е добре нашите медии да показват по обективно нещата , ане да се кланят на някои
62
3
 
15
 
! Отговори
Край преди 2 години
Принципно съм русофил. В тази война съм неотрален. Зеленски се държи достойно макар и глупаво. Америка го излъга че ще го вкарва в НАТО и ЕС и че Украйна щу става нещо като Полша. В ЕС вече пари за раздаване няма.
61
8
 
16
 
! Отговори
Достоевски преди 2 години
Очаквана реакция, поради това, че е поставен от ЦРУ ,много ясно,че ще желаят да го евакуират понеже до няколко дена е в ръцете на Путин. Американците няма да допуснат да остане жив поради заговорите и тайните сделки който ще изпее като песен пред Путин. Има доста какво да разказва на Путин. Американски отряди който ще го ликвидират и разбира се ще обвинят отново Путин.
60
8
 
3
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Той е в Полша...
59
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Театро се разиграва.
58
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какво се опитвате да го представите като герой, а той е всъщност един предател?! ако не се беше продал на сащ, които така хубаво го изработиха и вкараха във филм, от който няма измъкване като използваха омразата им към русия, при правилната политика сега щеше да са фактор и щеше да си въртят бизнес и с русия и с европа! ония им дадоха оръжие с препоръка да пръъднаат лекичко, ама нали са най големите тъъпааняги, направо се наккеендззаха до ушите!
57
10
 
17
 
! Отговори
Кадиров преди 2 години
американците ги е страх, че сега ще се разкрие цялата истина за военните им био лаборатории в Украйна и дори произхода на ковид, шътдаун за англо-саксиите
56
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Братята Кличко вече обявиха че отиват на фронта, и смятам че постъпката им е доблестна и заслужават само уважение
55
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже до къде е стигнала пропагандата, разпространиха снимки на Кличко как заляга уж на фронта с оръжие, после уточняват че снимките били правени преди месеци.
54
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха-ха, тоя отдавна го няма, това че пускат снимки и видео добре, ама на зелен екран всеки може.
53
19
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям герой е тоя зелен клоун, няма що! Да призоваваш цивилното население да се въоръжава и да стане пушечно месо е престъпление! Мачът е свирен, защо хунтата иска да има излишно кръвопролитие? Ама иначе, "жертви сме, помагайте ни".
52
14
 
27
 
! Отговори
Кеуфйек преди 2 години
Зеленски на съд за всички тези убийства и война. Предател и ЦРУ *** !
51
20
 
14
 
! Отговори
Рашан преди 2 години
"Ужаса от войната ще се засили, когато труповете на млади руски мъже се върнат в чували за трупове - и когато пълните икономически последствия станат очевидни в Русия. Руснаците са първата и последна жертва на Владимир Путин."