Кристиан твърди: Помогнах на Милен Цветков

Разбрал, че журналистът е починал чак на следващата сутрин
21 яну 2022 13:45, Нели Христова
153
Кристиан твърди: Помогнах на Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Продължава делото за смъртта на Милен Цветков. Обвияемият за катастрофата, при която загина журналистът даде обяснения пред съда.

По думите на Кристиан Николов, вечерта преди инцидента в дома му имало гости, заради рождения ден на приятелката му. Изпил две чаши водка от 50 мл, след това и шот, който намерил, докато почиства след събирането. На вкус му се сторил странен, устата му изтръпнала и се почувствал зле. Направил си чай и приел добавка с медицински коноп за успокоение.

Когато на 19 април се качил на автомобила чувствал дискомфорт, но не и замаян и негоден да кара кола. Малко преди фаталния сблъсък му причерняло и всичко, което му се случило било като в просъница. Спомня си обаче силен удар и че се е изплашил за себе си и спътниците си.

След като се уверил, че са добре, по негови думи отишъл да види пострадалия от блъснатия автомобил.

"Питах го: "Как си, имаш ли нужда от нещо, добре ли си?" Той изглеждаше без външни наранявания. Беше в шок и не можеше да си събере мислите", обясни Николов, цитиран от БНТ.

По негови думи след това пострадалият рязко се влошил, а самият той му е оказал първа помощ. Николов уточни, че след това пострадалият е откаран с линейка, а той съдействал на полицаите, дал кръвна проба за наркотици, а след това бил отведен в районно управление.

"На сутринта един полицай ми съобщи, че името на пострадалия е Милен Цветков и че човекът е починал. В този миг наистина се почувствах ужасно, почувствах, че светът ми свърши. Разплаках се. По последно имах надежда, че човекът е оцелял", каза още обвиняемият.

Преди да започне разказа си за фаталния ден, Кристиан Николов подчерта, че по принцип е стриктен шофьор, че пие само по поводи, не пуши и не употребява наркотици, води здравословен начин на живот, защото прави опити за бебе с приятелката си.

По-късно обясни, че пиел чай с медицински коноп за успокоение, защото е притеснителен, а хранителната добавка паста приемал при по-сериозни проблеми. При употребата ѝ се чувствал спокоен.

На предишното заседание Кристиан Николов заяви, че ще се възползва от това право на по-късен етап. Тогава по настояване на защитата беше разпитан собственикът на фирмата, която е внесла и дала за одобрение в Агенцията по храните чайове, за които Николов твърди, че е пил преди катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз наедрял изглежда изглежда няма проблем с манджата
103
2
 
1
 
! Отговори
Unknown преди 2 години
До познат на МиленМай ти имаш проблем с наркотиците , така че не пиши когато си дрогиран.
102
1
 
15
 
! Отговори
Unknown преди 2 години
В България няма правосъдие от доста време...
101
2
 
27
 
! Отговори
CAT преди 2 години
Аве, ей, laiно смотаno... Досега това ли скалъпваха адвокатчетата /на дявола /ти, а?! Ще изгниеш, koпеlencе мамино.. Какво бебе, ква приятелка.. По-голяма otreпка и от теб. Нещастна drisla naркоmanka.. Оная с косата ще те застигне, kopeленce, neshtastno! Трябваше вече да сме те забравили тебе..
100
1
 
27
 
! Отговори
Joro преди 2 години
От прочетеното разбирам, че това момче е светец! Ако делото се помотае още малко, ще мине и времето, определено от канона, за да може да бъде канонизиран.
99
2
 
24
 
! Отговори
Гуню преди 2 години
Как бе, като го прати на оня свят. Егати наглостта. Доживотен затвор без право на замяна, за такива, дрогирани джигити. Да служи за назидание.
98
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На убииците мястото е в затвора с доживотни не мислите ли?
97
3
 
25
 
! Отговори
Тед преди 2 години
Ужас, толкова лъжи ... паста за зъби, чай, колата била с ръчни скорости (проверете дали можете да намерите audi q7 с ръчни скорости), искал да учи, имал бърнаут ... Вече мина дълго време от това убийство, а този си седи у тях на топло (както между другото много от нас в тази пандемия), мястото му е в Белене да го лашкат цветнокожите, да види тогава какво е бърнаут.
96
1
 
30
 
! Отговори
Лили Иванов преди 2 години
"На вкус му се сторил странен, устата му изтръпнала и се почувствал зле".....същото ще прави и в затвора ,вече има опит явно.
95
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този съвсем се оплете в лъжи!И никой не му вярва!За негова участ обаче убитият е известен журналист и ще трябва да полежи в затвора!Трагичното обаче е корупцията в страната ни- толкова е голяма,че ако нямаше медиен натиск вече щеше да е оправдан,както куп други убийци които се разхождат на свобода!
94
2
 
23
 
! Отговори
ДО 105 преди 2 години
Цяла България видя какво стори този ,,юнак" ,а сега се мъчат да ни успиват с глупави доводи!?Милен беше спряле и никаква кола нямаше зад него бе ***!
93
0
 
34
 
! Отговори
Бре преди 2 години
Токев влиза в пандиза,на тоя още малко и медал ще му дадът!
92
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя няма да влезне в затвора, просто чака засега да види какво ще стане, но преди последното дело ще го предопредят как ще завърши и ще си замине за ЮАР или Дубай !! Това е наследството от управлението на мафиота от Банкя !!
91
38
 
3
 
! Отговори
познат на Милен преди 2 години
Милен от години имаше проблеми с наркoтиците. Най-вероятно е спрял рязко на светофара и това е довело до удара от другия водач.
90
2
 
9
 
! Отговори
Стойчо преди 2 години
И един мармот завива шоколада в станиол
89
2
 
27
 
! Отговори
Да се скопи преди 2 години
Тоя терорист-хладнокръвен убиец няма право на себеподобни поколения.
88
2
 
28
 
! Отговори
Наркоман преди 2 години
Убиец.
87
3
 
44
 
! Отговори
фармацефтин преди 2 години
Добър опит на адвоката, ама леко глупав. Медицинският коноп не се употребява като чай! Пак се пуши. CBD, което е полезното вещество НЕ се свързва с атомите на водата, а стези на спиртове или масла. Освен това има около 6% усвояемост от организма във вид на сладки, бонбони, дъвки и т.н. А и все още е забранен в България. С други думи - тоя ЯКО НАГЛО лъже!
86
0
 
21
 
! Отговори
Наткоман преди 2 години
Убиец.
85
8
 
7
 
! Отговори
до 95 преди 2 години
Плебса не се интересува от факти. Плебса просто иска кръв. Те са същите като тоя малък наркоман, просто не могат да се погледнат отстрани и да видят истината. От древни времена за забавлявали плебса по този начин - гладиаторски боеве до смърт, клади, гилотини, бесилки и др. Плебса винаги е искал да вижда смърт. И ако може смъртта да е за член на обществото, по-високо в йерархията, това им е като душевен оргазъм.