Отмениха участие на Пласидо Доминго заради новите обвинения

Операта в Далас отмени събитие с негово участие
6 сеп 2019 10:30,
46
Отмениха участие на Пласидо Доминго заради новите обвинения

Операта в американския град Далас, щата Тексас отмени спектакъл с участието на прочутия испански тенор Пласидо Доминго заради обвиненията срещу него в непристойно поведение и сексуален тормоз, предаде Асошиейтед прес.

От оперния театър съобщиха вчера, че галаконцертът, програмиран за 11 март, е свален от афиша, заради "продължаващото развитие, свързано с обвиненията, отправени срещу" Доминго.

Още по темата

В изявление говорителка на певеца каза, че новите обвинения изобилстват с противоречия, но не посочи нищо конкретно.

Още 11 жени отправиха обвинения срещу Доминго, който понастоящем е директор на Лосанджелиската опера.

Една от тях разкрива, че именитият тенор принудително е опипал гърдите й под роклята зад сцената. Случката датира от 1999 г. Други разказват, че също са били обект на нежелания домогвания от страна на Пласидо Доминго - опити да ги докосва или целува.

Сценични работници описват как са правили усилия да предпазят млади жени от набезите на тенора, докато администраторите са си "затваряли очите".

В изявление говорителка на Пласидо Доминго окачествява обвиненията като "осеяни с несъответствия", без да навлиза в подробности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Ме ту да проверят нашият Ламбо колко ли другарки комунистки е оправил...
35
0
 
2
 
! Отговори
Луда работа преди 4 години
До Анонимен 8А това как ще бъде доказано, една жена каза, че някой и е направил нещо преди 20 години. Къде ще му излезе края така, всеки ще може да обвини всеки, дори за един поглед.
34
1
 
1
 
! Отговори
Кофти преди 4 години
Това като Майк Тайсън, онази отива в стаята му след 12 часа и седи цяла нощ, после изнасили ме и той си лежа 3,5 години в затвора. Според мен сама се е качила и сама е поискала, но после изкяри доста кинти.
33
1
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
е,......Както и да е!..Но тая ПЪРДЯЛНИЦА ми напомни за един брадат виц:..-"Някакво бабе започва да вика на улицата:-Помощ,изнасилват ме!..Доприпкал полицая и що да види:-покрай нея нема никой..-Кой та изнасилва,госпожа?-попитал той...А тя:-Е,това беше преди 60 години,но е приятно да си спомня"..Та и тия сега..Преди 20 години Пласидо докоснал нечия бозка било по невнимание,било на майтап,било от уважение към тоя толкова важен женски орган,но.."потърпевшата" СЕГА са сетила да записка..
32
1
 
6
 
! Отговори
ikar преди 4 години
До АнонименПриятно й е да си спомня ... :)
31
2
 
19
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"опити да ги докосва или целува."Ама опита за докосване е изключително посегателство.Очаквам някоя да се сети,как преди 50 години,я погледнал със зле прикрито сексуално желание-Това също е страшен сексуален тормоз.Ако някои госпожи не желаят да бъдат гледани ,нека оставят космите по ръцете и краката им да растат на воля,същото се отнася за космите под мишниците,да не се къпят и гримират,да ходят с кюлоти от коноп и гарантирам никой няма да ги погледна,а за докосване да не говоря
30
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще изкарваме пари на гърба на човека, ще му провалим живота, и понеже медиите са като лешояди, само това чакат. Къде беше тая буца толкова години и защо чак сега реши да каже че и пипал гърдите? Защо мълча 30 год? Мизерници.
29
1
 
14
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Обвиненията са скалъпени. Жалбоподателките трябва веднага да изплатят на господин Доминго хонорарите, които са му отнети поради отменените концерти. И да се извинят публично за несправедливото опетняване на доброто му име.
28
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ползвал чар, популярност, пари и влияние, за да прави секс? Че тотова е всеки мъж, бе?А иначе мама и на тате бе пари не дава, я знаеме!
27
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А когато се редиха пред вратата му и го ползваха само за влиянието, не е ли изнасилване?Залъотърсачеството с какво е по-различно?- Мило, много те обичам, купи нов телефон.- Добре, ама другия месец, че сега бюджета...Приятелката си събрала вече неща и отишла друг да лъже.
26
0
 
24
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
От дълги години спяла красавицата, докато принцът не я видял, целунал, и тя се събудила, влюбила се в него,оженили се и дълги години живяли щастливо....А в 21 век му предявила обвинение за сексуален тормоз по време на сън...Доста време и трябвало за да се сети...
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До циникАм .. първо грубо!Второ - Ъостейн беше педофил, доколкото помня.
24
1
 
8
 
! Отговори
Стенли преди 4 години
До синикСтига вряка, бе! По-полека с тона. Тук не е зверилник!
23
10
 
1
 
! Отговори
Циник до 20 преди 4 години
В КОЙ ОТ КОМЕНТАРИТЕ МИ ДОТУК, ГОВОРЯ ЗА МОРАЛ???В КОЙ???А иначе - дъртия коцкар си е... Си е коцкар
22
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо си мълчат по 20-30 години, Пипне те отивай в полицията веднага, след толкова години изглежда че просто искат да си добавят някой кеш към пенсията
21
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Филми и филма ти тука ...Казали 5 баби, че ги били бараши, ама 30 години мълчали ...Ако бяха стойностни и достойни жени, щяха да се кажат още тогава ... Следователно или не са стойностни хора, или лъжат. И при двете вероятности права нямат!!!
20
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 18Един осъден. А останалите? Не, не съм ***. Не ме обиждай, за д- не заведа дело срещу теб. В правото съм си! Уж говориш за морал и пристойно поведение (фраза без никаква тежест в реалния живот), а ти се държиш против на идеалите си!
19
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега нашите чалга певици представяш ли си, да тръгнат да съдят малкото оцелели мутри, който го издигнаха в кариерите им?
18
7
 
9
 
! Отговори
Циник до 15 преди 4 години
Ъпстайн - евреина милиардер - снабдявал американския "елит" с младичко месце.Какъв пример искаш? *** ли си - или тренираш?Ако "обещаваща" млада певица му "откаже", е използвал влиянието си - да я навре в "миша дупка"!Тази практика - никога не е спирала!Клинтън лъжеше до последно, че Моника не е свирила на пурата му.
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дон8Неморални и непристойни означават много неща, за много хора. Човека се е възползвал от разни, който са си мислели, че като спят с него, ще получат облаги. Освен ако няма запис или договор, в който се споменава, че им обещава това и това срещи секс с него, а после не им го дава, останалото са глупости. Общи приказки с цел големи споразумения извън съда ...