7 цвята за маникюр, които ще направят впечатление

Оставете пръстите ви да говорят вместо вас
15 окт 2024 14:08, Дарена Найденова
1
7 цвята за маникюр, които ще направят впечатление
Снимка: iStock

Имате романтична среща, важно събитие или просто обикновена вечер с приятели, за която искате маникюрът ви да бъде в центъра на визията ви? Неутралният бежов цвят може да бъде идеален за корпоративна среда или за моментите, когато минималистичното във вас излезе на преден план, но ще направите впечатление, когато заложите на по-ярък цвят.

Независимо дали се подготвяте за парти, забавна среща или дива вечер, по-долу ви споделяме най-добрите цветове за нокти, които да опитате. Имаме по нещо за всеки, така че не се страхувайте да експериментирате. Есента е тук, но това не означава, че трябва да се ограничим до неутрални или тъмни нюанси на маникюра. Нека победим студеното и мрачно време с няколко свежи и топли цвята.

7 цвята за нокти, които ще направят впечатление

Яркочервено

Представяте си се като класическа и елегантна дама? Яркочервеният маникюр е правилният за вас. Той прави страхотно изявление, но в същия момент продължава да изглежда изтънчено и в по-светлите часове на деня. Определено ще изглеждате секси, докато държите писалката в офиса или питието си в някой бар няколко часа по-късно.

Бордо

Ако пък все пак искате да съчетаете ноктите си с есенната атмосфера навън, лакирайте ги в бордо. Цветът е също толкова шикозен и елегантен като яркочервеното, но не се натрапва толкова на очи и е по-подходящ за офис средата.

Цялата статия четете  в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: цвята за нокти
Още от Миш-маш
Есенни прически – цветовете, които са на мода
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари