Таро прогноза за всяка зодия за октомври

Динамичен нов месец
27 сеп 2024 11:33, Михаела Лазарова
5
Таро прогноза за всяка зодия за октомври
Снимка: Istock

Новият месец октомври ще бъде богат на значими астрологични аспекти. Това е период на освобождаване на скрита емоционална енергия. Таро картите ни съветват да бъдем внимателни и да не създаваме спорове, тъй като напрегнати ситуации няма да ни липсват.

Повече за вашата зодия вижте в таро прогнозата ни за октомври.

Овен

През октомври родените под знака на зодията ще трябва да помислят в посока на това как да спестяват, не как да харчат пари. Овни, според таро картите е време да прегледате разходите си и да се погрижите за финансовия си план за останалата част от годината.

Таро прогнозата за новия период ви съветва да не се увличате с ненужни харчове, защото те няма да ви зарадват толкова, а ще ви донесат повече разочарование. В работен план може да очаквате нови перспективи.

Телец

Октомври месец ви дава възможността да участвате в нов проект, да се впуснете в нещо необичайно и да завладеете нови пътеки. Октомври 2024 ще разкрие във вас качества като любопитство, смелост и страст. Следвайте ги и не пропускайте предложенията, които ще получите този месец. Шансовете за успех са високи. Не бързайте да споделяте плановете си с другите, особено с хора, които не са ви много близки.

Близнаци

За родените под този зодиакален знак, новият месец може да бъде период на някои забавяния. Таро картите ви предупреждават „да не бързате пред локомотива“. Близнаци, време е да намалите малко темпото и да се огледате. Има голяма вероятност да предстоят поредица от трудности, които ще замъглят хоризонтите ви.

Не се опитвайте да игнорирате пречките. Подходете към премахването им внимателно и бавно, в противен случай ще трябва да забравите за желаните планове до края на годината. Има как да се справите, просто обмисляйте всичко много добре.

Източник: Таро карти за октомври за всяка зодия 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от Здраве
Сутрешни навици за контрол на кръвното налягане
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Нумерологията е истината! Тарото е слабо и бие у лево.
3
0
 
2
 
! Отговори
Соло преди 8 часа
Само *** се занимават с катри таро!
2
0
 
2
 
! Отговори
Навитак преди 9 часа
Мише, а каква е таро прогнозата ти за сексът през октомври?
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
При бай Тошо немаше таро и хороскопи - само копане с мотиката у ТКЗС-то :)))