ПП обявиха приоритетите си за тези избори

Ще продължим развитието на България, казват те
4 окт 2024 10:53, Нели Христова
131
ПП обявиха приоритетите си за тези избори
Снимка: БГНЕС

От "Продължаваме промяната - Демократична България" обявиха приоритетите си за следващия парламент.

"Политическата криза ще се реши, когато властта престане да бъде средство за лично забогатяване. Крадените досега от бюджета пари трябва да отиват за инвестиции в най-ценния български капитал - хората, защото страната ни ще се развива, когато хората ѝ се развиват. 

Нашият план да се погрижим за всички в България включва повишаване на доходите, подкрепа за младите семейства, достъп до качествено здравеопазване, подобряване на качеството и достъпа на образованието и подкрепа на българския бизнес. Ще сложим край на корупцията по високите етажи, която краде от бъдещето на децата ни", обявиха от ПП и продължават:

Семействата имат нужда от достойни доходи, за да искат да живеят в България.

Родителите имат нужда от подкрепа при закупуване на първо жилище.

Майките имат нужда от гъвкавост и помощ при връщане на работа.

Възрастните хора имат нужда от пенсии, които са адекватни на покачващия се стандарт на живот.

Растежът на България изисква отлично образование - от училище до университета. Финансирането трябва да е насочено към подкрепа на учениците и подобряване на материалната база. Трябват ни отлично подготвени учители.

Бизнесът има нужда от стабилна и предвидима данъчна политика, таван на цените на тока, подкрепа за закупуване на машини и инвестиции, както и последователни общински инвестиции.

България може да си позволи това без инфлация и без дългове - достатъчно е да спрем източването на парите ни към корумпирани политици.  

Накратко:

Инвестираме в хората, а не в корупция.
Ще продължим развитието на България,
Като се погрижим за доходите, здравеопазването и образованието и бизнеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от Избори 2024
Провежда се спецоперация срещу купения вот в Кърджали
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Какви приоритети като, независимо дали ги харесваме или не, досега не са постигнали нищо от собствените си приоритети за 4 години ? Реват за еврозона и шенген, а и двете се отдалечиха, откакто те са на власт. Реват за борба с мафията, а легитимираха обратно Пеевски и Борисов. Какво да говорим повече ??
125
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Приоритетите са да влезят още един път в Парламента
124
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Прибиране лъжи хаос саботажи лъжи заблуди самоизтъкване шайка шарлатани
123
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Промяната са риболовци, или ловци на балъци. На куката има закачена примамка, тлъст червей за хората. Балъкът-избирател *** тлъстия червей, казва си "Ударих големия червей", и това е последната му храна на път към тигана. Торбата с балъцци отива при Обръчите от Зелени фирми.
122
1
 
6
 
! Отговори
THE BEST преди 4 часа
Приоритет трябва да е да се разследва Лена Бориславова за фалшификация на документи...... Както и другите по висшите етажи на властта.... Ако прокуратурата си върши работата - няма да има не ден , ами МИНУТА почивка в България.....
121
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Частта за хората е лъжа и стръв за наивници. Частта за даване на държавни пари на нуждаещия се бизнес, осигуряване на комунизъм и социална държава за бизнеса, най-вече за бизнеса на Промяната, е чиста истина.
120
1
 
7
 
! Отговори
Пълни глупости преди 5 часа
тези са ЛЪЖЦИ! Зад гърба на хората, дават разрешения за изграждане на бежански центрове. В София район "Оборище", на улица "Цар Симеон" 76, втори етаж и район "Витоша", бул."Цар Борис III"361 (колелото на трамвая в Княжево)...Това важи и за другите градове в България. Опитват се да разселват "екземпляри", наречени "деца без придружител, и без увреждания"....Според тях това е "благоденствие" за българския народ...
119
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
пп - подлеци с приоритетиИскам да попитам прокопиевците от проституираща мрежга, които 2013 година дрънкаха протести и тенекета срещу ПеевскиЙ една година и половина, сега защо са се кротнали, харесва ли им Пеевското правосъдие вече?!?!?!?! Харесва ли им в неговия скут с мазно турско кафенце?!?!?!?! ПРОДАЖНИЦИИ!!!!!!!!!!!!!!Прочети още на: https://dnes.bg/izbori-2024/2024/10/04/provejda-se-specoperaciia-sreshtu-kupeniia-vot-v-kyrdjali.622248
118
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Приоритетите на ПП ги знаеме - патерици на Прокопиев, разрушаване на антифашистки мапетници, фалшификации на историята, пълен слугинаж на Галенцето, разграбване на България, харизване на оръжия и реактори на Зеленски, окриване на работни места в САЩ, държат се като укроноцисти от Азов, чудят се кой пудел да снимат с пачките и кюлчетата, и най-важното, ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ СА И СЛУГИ НА БОЙКО И ШИШИ
117
3
 
12
 
! Отговори
извод преди 6 часа
Ако не си вярват на това което говорят са демагози, ако си вярват , трябва да отидат на преглед при д-р Цв.Гълъбова. Проблема е в гласоподавателите. Тези дойдоха от нищото и се задържаха благодарение на наивните гласуващи.
116
3
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 часа
Я гледай, те имали и приоритети!!! на думи де, ама все пак приоритети-вербални и епистоларни, а иччч. Лапай народе куката, шъ съ опраим.
115
3
 
4
 
! Отговори
Българин преди 6 часа
Най-лошото за държавата е, че покрай Шарлатаните, които ни натресе Радев , и Копейките се взеха насериозно! Пет руски партии ни набутаха в Парламента, а Кики Ментето и Кокорчо лаят само срещу ГЕРБ и ДПС? Сигурно е случайно ?
114
3
 
5
 
! Отговори
Като се върна преди 6 часа
Назад във времето, е ми то няма партия от тези, които се изредиха на българския парламент да не е обещавала всичко това, за което говори Коки! И като се има в предвид пораженията, които нанесе ППДБ за краткото си време във властта, нещо не мога да му вярвам.
113
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Приоритета ви го видяхме,да изперете герб и да им дадете служебното правителство.Сега предполагам че пеевски ще перат.Патерици на мафията са тия,нищо друго.
112
2
 
5
 
! Отговори
Фънк преди 7 часа
Десните партии правят социалистически видеа, левите партии тръбят националистически лозунги. Партиите изтрещяват все повече, явно има накъде за съжаление.
111
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Ако нямаше Борисов и Пеевски тези как щяха да виреят?
110
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Поредното бла-бла-бла за наивници!
109
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Гласуват заинтересовани и заблудени!
108
4
 
18
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 часа
Тези четиримата хубавци са най опасни за България.Виждаме какво се случва в Столична община -НИЩО.София е на автопилот.
107
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
До mery Кашата е забъркана отдвана от ГЕРБ и ДПС. ППДБ никога не са имали мнозинство да управляват. Те ли опорочиха цялата правораздавателна система? Те ли изградиха мафиотската система от мутри, която задушава държавата? Когато си сляп за истината, няма спасение.