ПП-ДБ няма да участва в политика с "носталгия към СССР”

В коалицията категорични, че няма скандали и напрежение
26 сеп 2024 12:08, Инна Ангелова
36

“Листите на ПП-ДБ за предстоящия предсрочен вот са редени на принципа, на който и тези на предходните парламентарни избори. Начинът на подредбата не е променян, а всяка партия в коалицията има право да разработи стратегия как да разпредели местата си”, каза депутатът от ПП-ДБ Андрей Цеков пред "България сутрин".

Той беше категоричен, че между коалиционните партньори няма скандали и разправии. Цеков определи като “политическа аномалия” явяването на избори за седми пореден път.

“Имахме седми провал на ГЕРБ да състави правителство. За 3,5 г. единствено "Продължаваме промяната" успя на два пъти да състави успешен кабинет с реформи, които придвижиха България към нормален модел на развитие, не този на институции - бухалки, превзета държава, джуджета, нотариуси", коментира Цеков.

Очакванията му са след изборите да има редовно правителство, което да работи по приоритетите на България.

"Ще водим процес, който да придвижва България в правилната посока, във връщане към носталгичното минало на Съветския съюз и на мутренския преход няма да участваме", каза още депутатът от ПП-ДБ.

В ефира на Bulgaria ON AIR той подчерта, че в ПВУ са заложени реформи срещу пари, по които остават 3-4 стъпки, за да бъдат приключени условията за второто плащане.

"Почти една година тези закони отлежават в два парламента, не влизат в комисия по волята на ГЕРБ и ДПС", добави народният представител.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от Избори 2024
Димо Гяуров: Има въпросителни около Калин Стоянов
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 21 часа
Тия па, ония Наколенков се изказа,че не е важна България,а да се вреди на Русия и това било носталгия към СССР,виж им акъла пък им крои шапка
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 21 часа
Ако Герб са се провалили, значи Денков е правил сглобка с неидентифициран летящ обект
8
6
 
5
 
! Отговори
ру Блата преди 21 часа
десетки години репресивен тоталитарен режим води до липса на гражданско общество пради преследването на тези които изразяват различно мнение от това на партията бог ...хората са сведени до безгласни бройки и това наследство още тежи много.. да не говорим за пълната липса на лустрация и прочистване на корумпираните партийци които се пребоядисаха и вече и на децата си предават щафетата
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 22 часа
Само глупости говорят от това ПП- щяха да са много актуални преди 30г., но сега да обяснят за либерализма, който изповядват, за пропагандата в училище, опасните глупости с половете, за реда и дисциплината в образованието, за икономическите проекти- на Кирчо заводите къде са, икономиката как ще я бъде? Какво ще произвеждаме за напред? Изобщо има куп неща, които кирчовците по битивитата говорят, но надали някой ги гледа! Тия хора нямат ли ютюб и да видят за какво става дума! Много неадекватни!
6
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 22 часа
В ключовият момент през 80те когато се решавало дали България ще бъде производител на микрочипове и електрониката на бъдещето от американската компания rockwell са дошли на преговори и тогавашня наместник на кгб ги е прекъснал считайки че ще кривнем от правя път на партията работейки с лошите западняци и така България е лишена от златен шанс да се превърне във водеща технологична страна и да подсигури бъдещето си!
5
1
 
5
 
! Отговори
ПП БЕЗ ДС преди 22 часа
ЕДВА ТОГАВА,ИМАТЕ ПРАВО ДА ГОВОРИТЕ...
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 22 часа
За ГЕРБ Никога не съм гласувал! Няма и да им 1 път! За ПП Веднъж и това беше!! Време е да ни Управлява партия която Не е била на власт до сега а само в Опозиция!!
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 22 часа
Те тия потопиха България в дългова яма и избори през два месеца в услуга на Масква
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 22 часа
ПП ДБ Кучета ги яли вече тези 2 партии с ГЕРБ!
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 22 часа
Да обаче вие всичките там до един сте наследници/продукти на СССР с комунистически идеи в пазарно стопанство