Слави Трифонов: Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Лидерът на ИТН пита народа помни ли кой го е управлявал
Обновена: 23 юни 2024 20:35 | 23 юни 2024 13:57, Нели Христова
370
Слави Трифонов: Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов зададе няколко въпроса на поддръжниците си във Facebook. Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?, пита той.

Ето какво още написа Трифонов:

Има някои български поговорки, които са меко казано отвратителни. Едната е - “Преклонена главица, сабя не я сече”. Тоест, навеждай се, бъди наведен и няма да има проблем. Сещам се за много такива хора, които са следвали поговорката. А другата е - “Всяко чудо, за три дни”. Тоест, каквото и да направиш, добро или лошо, след няколко дни всички ще го забравят. За съжаление, и това е вярно. Обаче, аз помня и сега ще ви задам няколко въпроса.
Кои партии управляваха страната ни почти една година? Помните ли?

Помните ли кои бяха хората, които крещяха “Нито глас за Пеевски” и “Трябва да пенсионираме Борисов”, а после седнаха в скута на Пеевски и висяха пред кабинета на Борисов?

Помните ли, че подписите на Христо Иванов и Кирил Петков стояха редом до тези на Бойко Борисов и Делян Пеевски, за да променят по най-вредния и абсурден начин българската Конституция?

Забравихте ли, че Кирил Петков седеше с Делян Пеевски и Бойко Борисов на видеовръзка с президента Зеленски, без да има никаква стойност и значение закона “Магнитски”? Важен беше евроатлантизмът, нали?

Забравихте ли, че според всичките тези, “сглобката” беше единствената евроатлантическа алтернатива?

Нима забравихте, че за ПП/ДБ, цитирам дословно, Пеевски се е “променил за добро”?

Помните ли, че Бойко Рашков и Асен Василев са комуникирали с контрабандисти на официални и неофициални срещи в официални институции като Министерство на Вътрешните работи и Министерство на финансите?
Помните ли, че резултатът от тези срещи беше един пудел, захапал пачки евро? После Бойко Рашков се беше снимал със същия пудел- помните ли?

Нали не сте забравили, че първите пари по Плана за възстановяване и устойчивост ги усвоиха фирмите на Кирил Петков и Асен Василев - милиони за ядливи чашки, нали беше така?

Имотната сделка на века с Чаталджа забравихте ли я?

Забравихте ли, че Лена Бориславова и настоящият вече евродепутат Никола Минчев фалшифицираха официални документи, след което ги вписаха в Търговския регистър, за да замажат лъжата на Кирил Петков?

Забравихте ли, че докато НСО бързаше за предизборната кампания на Кирил Петков, блъснаха и убиха човек край Варна?

Забравихте ли, че вместо с 60 км в час, за да се спазва закона и ограниченията по пътищата, колата, която возеше Кирил Петков, летеше с над 140 км?

Нали помните, че още на следващия ден в нарушение на всички правила, умишлено,  преасфалтираха участъка на катастрофата, за да няма следи?

Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Абсолютно съм убеден, че има много хора, които помнят и които си задават тези въпроси. Както и че има много хора, които нямат нищо общо с поговорките, с които започнах. Защото, ако не беше така, нямаше да има смисъл, нали?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е,значи сега излиза,че вие сте единствената читава партия,останалите да се скрият под масата и вие ще търсите някакви неоткрити от никого експерти,неизвестно откъде! Айде моля! Ша ни повтаряте или да се загащваме!
119
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да преглътнем всяко его елате да се съберем и престъпните ПП,ДБ да изметем.
118
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Що не си пееш песничката за Лена, че по ти отива на евроатлантическия акъл?
117
1
 
4
 
! Отговори
До все още не са преди 3 месеца
Ами те оцеляха .
116
0
 
7
 
! Отговори
Марк Твен: преди 3 месеца
Една лъжа може да обиколи света, докато истината и ще си връзва обувките.
115
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе помним,че на изборите премина долната граница за влизане в парламента с 6% и нещо! Сега убеждаваш,че по големите и по успелите в изборите партии не си заслужават гласовете! Ами и двайсет пъти да има избори,вие все ще сте близко чертата! Истината е че си пял на много от масите на днешните лидери в политиката и не само! И нямаш маята,където казват старите хора!
114
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Помните ли, че всички гласувахте за мен, а аз предложих продавач на шнорхели за министър-председател? -------- Какви времена бяха! Няма да се върнат.
113
1
 
12
 
! Отговори
До До 108 преди 3 месеца
Ми тогава да не го отразяват мисирчиците, ше кажеш че по цял ден висят у фейса и го чакат да напише нещо. Сигурно партийната субсидия се харчи за да се отразяват фейспостовете на вампира, наркаша, наречи го както искаш.
112
1
 
15
 
! Отговори
До 108 преди 3 месеца
Не разбираш ли, че не може да се появи на слънце? Вампирите могат да излизат само през нощта.
111
1
 
19
 
! Отговори
Учиндолеца преди 3 месеца
Е обсебен от ПП.С тях ляга,с тях става.И има защо.Откакто те се появиха ИТН от първа политическа сила се бори за да мине 4%
110
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Помните ли, че всички гласувахте за мен, а аз предложих продавач на шнорхели за министър-председател?
109
1
 
6
 
! Отговори
Да преди 3 месеца
От вас и то няколко пъти
108
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Помним и кагда 20% от избирателите доказаха, че са пълникретени давайки гласа си за това недоразумение, което буквално сенасра. Айде да не си припомняме.
107
1
 
13
 
! Отговори
Василев преди 3 месеца
А онзи от Величие ви взима хептен за шарани, то бива такова ниско ниво и подценяване на човешкия материал, ами той направо се гаври с вас, като ви разправя врели некипели, как първия ден преди гласуването са го привикали и са го изнудвали, той закъснял не се е заклел, и веднага става топ новина , раздува балона как Величие се бори срещу корупцията!Направо няма такава държава , но пък има такъв народ!Агент Патрик Грейвър!ЦРУ!!!
106
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Но най-голямата лъжа на 21-ви век е:- Прочетох и приемам условията за ползване!
105
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хора спрете да обръщате внимание на фейсмена. Ако има нещо да казва да се появи на слънце сред хората и да говори.
104
16
 
3
 
! Отговори
До 87 преди 3 месеца
До България е Не, Българи не е позор! Позор са мошеници като Асен Василев и Кирил Петков с претенции да са "най-добрите" управляващи! Би било смешно, но ни касае пряко всички нас и е фатално за България!
103
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Aма вие от Днеса наистина искате човек да си изповръща обяда! Първо ми слагате снимка на Копейкин, сега и на дългия мpъcник! Слагайте поне по една червена точка, пишете предупреждение "ypоди" или нещо подобно
102
6
 
6
 
! Отговори
НОВ ЗАКОН-БОНУС 50 преди 3 месеца
ПАРТИЯТА ПОБЕДИТЕЛ - ДА ПОЛУЧАВА БОНУС ОТ 50 ДЕПУТАТИ И ТАКА ВИНАГИ ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО И ДА НЯМА ВЕЧЕ ТАЗИ МЪКА - 4 ГОДИНИ ИЗБОРИ И ЗАГУБА НА ВРЕМЕ И ПАРИ..... ПАРТИЯТА ПОБЕДИТЕЛ ТАКА ЩЕ СИ НОСИ ПЪЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ, АКО НЕ СЕ СПРАВЯ, НАРОДА ЩЕ СИ ИЗБЕРЕ ДРУГ ПОБЕДИТЕЛ....... ТАКА И МАЛКИТЕ ПАРТИИ НЯМА ДА СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО ВЕЛИКИ,А ВСЪЩНОСТ СА ДАЛАВЕРАДЖИИ....
101
2
 
19
 
! Отговори
Помним,помним преди 3 месеца
Как се съюзи с ГЕРБ и ДПС и свали единственото правителство,в което ГЕРБ и ДПС и техните обръчи от фирми не участваха .