Финален дебат за София между Терзиев и Григорова няма да има

Кандидатът на ПП-ДБ отказа участие
Обновена: 2 ное 2023 11:03 | 2 ное 2023 10:30, Красимир Ангелов
131
Финален дебат за София между Терзиев и Григорова няма да има
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Финален дебат за София между Васил Терзиев и Ваня Григорова няма да има, съобщи БНТ.

Причината е, че кандидатът за кмет на столицата от ПП-ДБ отказа участие в предложения формат.

Още в неделя БНТ и bTV заявиха готовност да реализират първия по рода си съвместен телевизионен дебат за местни избори - днес от 20:00 часа, с водещи Добрина Чешмеджиева и Мария Цънцарова, но този проект няма как да бъде реализиран.

Във вторник другият кандидат за кмет на столицата на балотажа – Ваня Григорова, обяви, че приема поканата.

"Софиянци заслужават да им дадем възможност да направят информиран избор", заяви тогава Григорова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тоя тръгнал кмет на столицата да става, а го е страх от една жена! Е, вярно, не е каква е да е жена, а с харизма, амбициозна и умна! Това е адът за всеки слаб мъж, хеле пък ако тоя мъж не е и мъж...
47
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В дс никога не са били по спонтанните дебати и спорове.
46
2
 
4
 
! Отговори
Местен многознайник преди 10 месеца
Това разслояване и противопоставяне си го имаше и през соца. Децата на червената върхушка се дистанцираха от децата на париите. Сега ромчето иска да сложи ръце на хълбоците и да нахока другото изтърсаче, което се е родило със златна лъжичка в устата, златна лъжичка, украсена с червена фльонга! Иска, ама не е познало. Нещата отдавна вече са уредени и аргументите са били 7-цифрени. Сега очакват да си избият масрафа с лихвите.
45
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На Терзо му е под достойнството да се обяснява. Сигурно е обиден, че не се разбира, че той трябва да е кметЯт. Щото е успешен и успял бизнесмен. Само се чудя, щом е така, що не си гледа и развива бизнеса, милиардер да стане, ами се е хванал с тая неблагодарна кметска работа, дето всеки ще му иска сметка за какво ли не и хич няма да го мисли, че бил успешен бизнесмен.
44
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е за какво да има финален дебат като още преди изборите беше решено кой ще е кмет на София. Мен лично ме интересува да избират симпатични политици и кметове, поне като ги дават по телевизията да не се гнуся като с Шиши, Трифоноив, Борисов.
43
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Нане - Как така "ще го изяде"? Това няма да е ромска свада, каквито стават на улицата, на която е родено и израснало така нареченото Ванче (става въпрос за ул. 506а в кв. "Христо Ботев" в София, който не вярва, да иде да провери лично). Тук говорим за телевизионен диспут между двама човека, които претендират за кметското място на милионен град, който при това е и столица на държава-член на ЕС.
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Терзиев казал ли е защо не иска да участва в такъв дебат?
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Беше пълно с украински знамена и в Щатите. Отиди сега пак да ги развяваш и да ги слагаш на обществени сгради преди изборите да видиш как ще ти се радват. Сега всички са на вълна близък изток, там ще ги оставят на самотек и вече се вижда. На Зеленски речите нещо не ги отразяват толкова вече, отказаха допълнителни пари...защо ли?
40
0
 
23
 
! Отговори
Нане преди 10 месеца
Е на къФ дебат да участва комсомолеца.... Та той не мож да приказва... Ванчето, ще го изяде направо... ===)))
39
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Как да има финален дебат, като Григорова ще отвее Терзиев.
38
2
 
21
 
! Отговори
До Анонимен 38 преди 10 месеца
Стига с това БСП, Ваня не е член на партията. Каза сто пъти, че търси подкрепа от гражданите и се надява, че не са крепостни селяни, като са членове на партии. Аз, ако съм от Герб, или БСП, или ПП и гласувам за нея, щото другият кандидат не става, значи да я обявят за член на Герб, или БСП, или ПП, не е смешно това, ами не се мисли. Вечното елементарно залитане и начин за оплюване.
37
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Странно решение, да откаже дебат пред избирателите си.
36
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Опааааааааа , страшко се скри!!! Сега обаче ще трябва да се бръкне с още едни пари, да убеди разколебаните от постъпката му , че "става".
35
0
 
34
 
! Отговори
Беше очаквано преди 10 месеца
Дори пред журналистите Бонева стои и му суфлира в ухото. Това момче няма представя от града. Явно му е обещано нещо в замяна на парите, с които е спасил пп от фалит. Все пак финансите на Асен ги знаем.
34
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На българските институции трябва да се веят българско и знамето на ЕС, защото сме в ЕС.--------------------------------------------------------------Ама какви принципни европейси станахте русофилите да ви се ненарадва човек :D В ЕС градовете, например в Прага беше пълно с украински знамена, но те са истински европейци и солидарни с жертвата на Российската агресия, а не лакеи като вас
33
0
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 10 месеца
Навеки ще мразя ДС и ще ги пcyвaм до 9-то коляно.
32
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защо да няма дебат. Питайте харизматичната Ванче, защо въведоха плоския данък, за да ограбва най-засегнатите по време на кризи. И това са точно работещите, които те манипулират. И как може гласуващите за тях да не го отчитат това? Да гласуваш за някой, който да ти сложи данък. Не го разбирам. Питайте в БСП, колко кадри и деца на хотелиери милионери имат? Питайте ги в колко проекти са участвали, с което са ограбвали държавата заедно с ГЕРБ. Има какви въпроси да се задават. БСП са алчни популисти.
31
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ваня засега е топ, дано, ако бъде избрана, и да работи по начина, по който се представя сега. Хареса ми как не минават опорки при нея. Изтрепаха се ония двама мисири да и пробутват руски ли е Крим и за Путин, но добре ги отигра, не им мина номерът. Като че ли не се кандидатира за кмет на София, ами за президент или министър-председател. Трезвомислеща е.
30
2
 
31
 
! Отговори
мдаа преди 10 месеца
Васко ДС-то е казал, че Крим бил украински. По добре да ходи да го отвоюва от Русия, вместо да се пъне за кмет. Григорова каза, че украинското знаме няма място на общината. На българските институции трябва да се веят българско и знамето на ЕС, защото сме в ЕС.
29
1
 
26
 
! Отговори
Зозо преди 10 месеца
Васко ДС-то бил Дъновист?!? Не, той е атеист, клел се в сърпа, чукът и петолъчката.