ВМРО с 10 конкретни предложения за район "Подуяне"

ВМРО е единственият гарант срещу сглобката в София
Спонсорирано съдържание | 23 окт 2023 11:15, Александър Попов
6
ВМРО с 10 конкретни предложения за район "Подуяне"
Снимка: ВМРО

На среща в район „Подуяне“ кандидатите на ВМРО за кмет на Столична община и общински съветници представиха 10 конкретни предложения за повече ред и инвестиции в района и съседните територии. В дискусията участваха кандидатът за кмет на София Карлос Контрера, почетният председател на ВМРО – Красимир Каракачанов, кандидатът за кмет на район „Подуяне“ – Иван Димитров, кандидатите за общински съветници от „Подуяне“ – Иван Димитров, Марио Евстатиев, Красимира Василева, Владимир Попов.

„Софиянци трябва да се ядосаме и да излезем да гласуваме срещу кандидатите на правителството, на сглобката. ВМРО издига познати лица, доказани в общинската политика, а не кръгли дилетанти. Ние имаме конкретни предложения – те нямат. Най-разумно е да се гласува за кандидатите на ВМРО – хора с опит, експерти в областта на транспорта, на финансите, образованието и т.н.“, категоричен бе Красимир Каракачанов.

Карлос Контрера подчерта, че ВМРО е единственият гарант срещу сглобката в София и ВМРО не си сменя позициите и приоритетите.

„Ние няма да допуснем София да стане заложник на икономическите интереси, далаверите и схемите на Терзиев, „Промяната“ или ГЕРБ. Ако не искате такъв като Кирил Петков да седне в кметския стол, подкрепете ВМРО!“, заяви Контрера.

Програмата, предложенията на ВМРО за район „Подуяне“ включва:

Създаване на две нови довозващи линии:

от х-л „Плиска“ – до МС „Театрална“;

от кв. Враждебна-Ботевградско шосе – Левски Г- до МС Хаджи Димитър.

Разкриване на нова тролейбусна линия от Централна градска част през бул. „Владимир Вазов“/бул. Ботевградско шосе до кв. Враждебна.

ВМРО поема ангажимент да смени старите автобуси по линии 78 и 79 с нови газови автобуси и намаляване на интервала на движение на линии 78 и 79 и промяна в маршрута им.

Приоритет ще бъде и изграждане на нова детска градина в кв. Левски-Г.

В плана на ВМРО е заложено извършването на основен ремонт и реконструкция на ул. „Летоструй“ през 2024г.

Изграждане на бул. Източна тангента за намаляване на трафика през района.

Осигуряване на бюджет от 1.5 млн. лв. през 2024 и 2025г. за ремонт и изграждане на нови детски и спортни площадки. Основен ремонт на пътните платна, тротоарите и уличното осветление на ул. „Цанко Дюстабанов“, ул. „Дряновски манастир“, ул. „Поп Грую“, ул. „Княгиня Косара“, ул. „Тодорини кукли“.

Ежегодно – чрез местен референдум в района, ще бъдат определяни улиците за ремонт за следващата година.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


6
Още по темата: ВМРОподуяне
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Fhh преди 4 месеца
Довършете отбивката от Скоростната тангента
1
1
 
3
 
! Отговори
От Подуяне преди 4 месеца
Щом няма да сложат козирка на Герена,няма да гласуваме за тях