Издигнаха Александър Томов за кмет на София

Според тях на столицата трябва опитен борец срещу корупцията
19 сеп 2023 23:00, Красимир Ангелов
98
Издигнаха Александър Томов за кмет на София
Снимка: БГНЕС

Кандидатурата на проф. Александър Томов за кмет на София се издига от 101 интелектуалци и общественици, съобщиха от партия "Българска Социалдемокрация – Евролевица".

"Като оценяваме тревожното състоянието на столичната икономика, на социалната инфраструктура, на околната среда и като изразяваме безпокойство, че повечето от издигнатите досега кандидати за кмет на столицата са неопитни хора, ние сме убедени, че за кмет на София трябва да бъде избран опитна личност, човек с високи експертни познания и доказан борец срещу корупция на по-високите етажи на властта", посочват интелектуалците.

Те припомнят, че проф. Александър Томов е кореняк софиянец. Той е един от авторите на новата българска Конституция и много икономически закони, а реализираните с негово участие инвестиционни проекти са десетки.
 


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
5
 
! Отговори
VladTepes преди 2 месеца
До ЯниФундаменталните теории на проф. Ал. Томов - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел са достойни за Нобелова награда за икономика. Абсолютно заслужено е станал професор с такива постижения.
80
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хи, хи, хи правилно Професор е, по източване на предприятия и футболни клубове без никой да го хване!
79
4
 
6
 
! Отговори
Яни преди 2 месеца
Тоя кога стана ,, Професор "? Бах ти та.ша.ка ! В к'ва държавица живеем, а?! Нагъл мухъл !
78
1
 
3
 
! Отговори
Чичо Вуте преди 2 месеца
Туи на Никълъс Кейдж мяза, че недовиждам вече.
77
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лупи за кмет? Това е шега нали?
76
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Щом е демократ, значи е крадец.
75
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какви ли не трикове използва мафията на демократите, за да наложи пак десен кмет на София и да продължат разграбването на София и на държавата.Хора не се връзвайте на никаква десница. Това са крадци.
74
2
 
3
 
! Отговори
Шопендар преди 2 месеца
Какви ли не трикове използват червената мафия,млади моцуни,отрекли се от старите и разчитайки на тях.стари муцуни,наричали се по много начини,разчитайки на това че хората са забравили кой какви зулуми е вършил по разграбването на държавата.Хора не се връзвайте на никаква левица,такава в България няма
73
2
 
6
 
! Отговори
Don Omar преди 2 месеца
Тоя алчо е вечния кандидат
72
2
 
7
 
! Отговори
Кпсс преди 2 месеца
Поредната ежедневна ОТВРАТ!!!!!!
71
2
 
8
 
! Отговори
Алек преди 2 месеца
Новите апашчета трябва да изучават и да си водят записки от Лупи, въпреки че и срещу него да тичат не мож го стигна. Човекът има докторат по разграбване
70
2
 
6
 
! Отговори
VladTepes преди 2 месеца
До АнонименКомбинатът Кремиковци беше обречен - нямаше нито воден път, нито коксуващи се въглища, нито качествена руда. Съответно суровините се доставяха с влакове и себестойността на продукцията бе много над международните цени. Също заради тежките влакове с руда и въглища се доставиха отмъщенията на Чаушеску серия 46, които разбиха Подбалканската линия с примитивните си талиги и липсата на каквато и да било защита срещу боксуване.
69
2
 
5
 
! Отговори
VladTepes преди 2 месеца
До АнонименНе е направил поразии - теориите му се оказаха изключително успешни независимо дали ги прилага сам като в Кремиковци или ЦСКА или се прилагат от негови последователи като проф. дтн. Ковачки.
68
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Божкеее....Одъртелият вълк Лупи няма ли да си гледа старините. Достатъчно поразии направи
67
3
 
6
 
! Отговори
ТОЯ ЛИ ФАЛИРА преди 2 месеца
Кремиковци и ЦСКА.......сега да закопае и София......голем наглец е.
66
4
 
5
 
! Отговори
VladTepes преди 2 месеца
Чудесна новина! Най-сетне достоен кандидат за кмет - проф. Ал. Томов е голям учен икономист, създал две важни фундаментални икономически теории - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел с голям брой последователи и приложил ги успешно в Кремиковци и ЦСКА. Би било чудесно да ги приложи и в управлението на София.
65
1
 
8
 
! Отговори
Сериоз преди 2 месеца
В такава държава живеем ,ако на някой не му е ясно!
64
4
 
7
 
! Отговори
Чендов преди 2 месеца
Този е по-страшен от ураган,от където мине след него нищо не остава.Ако иската София да я няма,изберете го за кмет и след един мандат София няма да я има.
63
8
 
5
 
! Отговори
??? преди 2 месеца
След като Бойко Борисов беше кмет на София и после 12 години премиер, а кмет беше Фандъкова, защо и Александър Томов да не стане кмет. Едва ли ще е по-зле от тях.
62
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Във всички избори случайно или не участват един или повече шута.