Делян Добрев: Ако имат достойнство, ПП трябва да напуснат политиката завинаги

Той смята, че "Продължаваме промяната" нямат морал за мандат
29 май 2023 21:00, Йоана Цонева
258
Делян Добрев: Ако имат достойнство, ПП трябва да напуснат политиката завинаги
Снимка: БГНЕС

"Ако ПП имат малко достойнство, трябва да напуснат политиката завинаги", това написа депутатът от ГЕРБ Делян Добрев във "Фейсбук" профила си.

Добрев смята, че "Продължаваме промяната" нямат морал за мандат.

В понеделник президентът Румен Радев връчи втория проучвателен мандат на акад. Николай Денков от ПП-ДБ. Президентът призова акад. Денков да преосмисли изцяло целесъобразността от оползотворяването на мандата, защото той вече е дискредитиран.

"Като президент и върховен главнокомандващ съм пряко ангажиран с националната сигурност и призван да браня българската държава. И тук искам да заявя, че точно заради това не е целесъобразно от моя страна да ви връча мандат след изтеклите записи, и да поверя съдбините на България в ръцете на вашите лидери след изтеклите записи и публичните самопризнания", заяви Радев на кандидата за премиер от ПП-ДБ, припомняйки записите, публикувани от депутата Радостин Василев.

"Не мисля, че конституцията предполага друг да дава съвети на Народното събрание дали да избере правителство, или не", коментира акад. Денков на излизане от президентството. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
2
 
1
 
! Отговори
Бъэлгарин преди 10 месеца
Този пък, ако има достойнство, ще трябва да иска имунитета на мутрата си лидерътна партнията им. Ако пък няма, да се интересува колко процента е доверието в Народното им събрание на депутатите. Според мен е около 7. Може и свърхпечалбите да им определи на тези от Лукойл. Но не и моето. Просто защото не съм нито депутат, нито пък от партийните им лидери. Още по-малко пък от Хаскойското.
219
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ДЕЛЯНЕ, КАЖИ НА БОЙКО ДА НЕ ИМ КЛЯКА НА ТИЯ БЕДНИ ОТКЪМ РАЗУМ ХОРА! ДА СИ ОПРАВИ ОТНОШЕНИЯТА С ГЕШЕВ И ДА ИМА МИР И НАПРЕДЪК НА СТРАНАТА А ПРЕДАТЕЛИТЕ В ЗАТВОРА
218
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПОЛИТИЦИ и АНГЕЛИ........ЕДНИТЕ ПРИКАЗВАТ ЗА ДОБРО, ДРУГИТЕ ВЪРШАТ ДОБРО ! ИЗВОД : СЛУШАЙ СИ АНГЕЛИТЕ И ИМ .........НА ПОЛИТИЦИТЕ !
217
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Деляне, не си хаби думите за политически покойници, те отекоха вече в канализацията.
216
2
 
7
 
! Отговори
Леле леле преди 10 месеца
Ами всички там дето гризете костите на майка България ви е време , ама не да напуснете политиката , ами направо планетата! Долни крадци такива!!!
215
4
 
11
 
! Отговори
Стамат преди 10 месеца
Ако имат достойнство ГЕПИ трябва да напуснат България , завинаги ! ... ама нямат
214
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От всички управления през последните над 30 години, най-доброто беше коалицията ДПС с БСП, СДС. Не че и тогава нямаше проблеми, но това беше за предпочитане пред останалите.
213
1
 
6
 
! Отговори
тончо преди 10 месеца
Много бързо триете мненията и коментарите, които не Ви харесват. Нещастници истината БОЛИ.
212
3
 
4
 
! Отговори
тити преди 10 месеца
Не стига, че не може да мисли а и не може две дума на кръст да каже. ***.
211
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На ГЕРБ им пречи Бойко, твърде авторитарен, алчен, нагъл, тираничен, отмъстителен и егоистичен типаж. За ПП още нищо не мога да кажа, освен, че Киро е най-неподходящия за ръководител на партия човек, но от записа се разбра, че мозъка там е Асен Василев, а не Киро. А Бойко иска да смаже и махне всичко по пътя си, за да вземе властта и си спаси кожата и отново ще мачка хора и партии. Трудно е да се избере, не е лесно, никак не е лесно, никак.
210
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не е достатъчно, време е да имаме осъдени политици и Киро и Асен имат поне по няколко престъпления които са доказани, нарушаване на конституцията, далаверата с газа, пращането на военна помощ без гласуване в НС, незаконни арести и най-лошото което е национално предателство!
209
1
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 10 месеца
Точно ГЕРБ да говорят за достойнство и морал!!!! ГЕРБ ако ги имаха отдавна да са напуснали политиката.
208
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
....Да, да напуснат политиката и да я оставят на Герб да крадат на воля и да си назначават свои хора в службите ?? Забрави!
207
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Същото се отнася и до ГЕРБ
206
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не само ПП. Или пропускаш Бойкиев понеже винаги е бил твърдо до вожда ви и обеща изпиране?
205
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Случаен минувач Да,бе! А за парите откраднати от КТБ или милиардите за самолети на хартия или тегленето на милиардни заеми от герберите, голяма част от тях окрадени, не се ли сещаш? Присмял се хърбел на щърбел.
204
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гионсуратлъка и наглярщината нямат граници.До преди една година Тинтири-минтири се жалваше че е свършен като политик след като Елена Йончева изкара разследвания че шуробаджанащината в родния му град е на огромна.Че цялата му рода е на важни държавни постове .Непрекъснато виеше като линейка след разкритията на журналистката.А и чисто по български злобее срещу завършилия в Харвард негов съгражданин който е с няколко нива интелектуално над него.Наполеоновия комплекс на Добрев го прави опасен.
203
4
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 10 месеца
Добрев също не ми е приятен, но аз ще се съглася с него. Защото, докато Герб управляваше, не пръскаха пари от хазната наляво и надясно и долу горе имаше някаква стабилност на цени и доходи. А щом като Асенчо пипна ключовете от хазната, 9 милиарда лева изчезнаха. Още не е дал никакво разумно обяснение къде са парите. Забравихте ли? А след това колко още пари изчезнаха? 9 милиарда са това ей! А говорим за изчезнали 68 милиона от магистрала "Хемус". Българинът бързо забравя, това е проблемът.
202
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА , Борел се бил той. Едната е еврейска, а другата е еврейско-американска партия.
201
3
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 10 месеца
До 215 Никаква дружбаЗначи веднага след 10 ноември 1989 управляваше БКП. След това, през 1996, управляваха децата на номенклатурата, комсомолците. Видяхме ги какво направиха - 3 000 лв. за долар. Сега, 25 години по-късно, ПП са внуците на номенклатурата на БКП. Видяхме ги какво направиха за 8 месеца управление - нова инфлация и обедняване.