Румен Петков: Хората виждат грозотата на пазарлъка между ПП и ГЕРБ

По думите му Продължаваме промяната реанимира лидера на ГЕРБ
20 апр 2023 19:10, Йоана Цонева
61
Румен Петков: Хората виждат грозотата на пазарлъка между ПП и ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Една от големите заслуги на ПП е, че реанимира Бойко Борисов. Той в момента се радва на медиен интерес, на какъвто не се е радвал, когато беше главен секретар на МВР. Това заяви пред БНР Румен Петков от АБВ.

По думите му обществото вижда грозотата на пазарлъка. Хора, които допреди две седмици, ако ги бяхме затворили в една стая, щяха да дадат жертви - жива сила, днес говорят за законодателна програма. Всеки с появата си пред медиите започва със зоологически ентусиазъм да декларира как не се говори за правителство. Важно е да се види едно падение, посочи Петков.

Още по темата
Според него законодателната програма е такова лягане от страна на коалицията ПП-ДБ, че чак е признак за нищета.

Лидерът на АБВ засегна и темата за войната в Украйна. САЩ не искат мир, искат войната в Украйна тук и сега, категоричен бе той. С проектозакона за сигурността в Черно море, САЩ поставят България и Румъния в деликатна ситуация, уточни той.

Министерството на отбраната на САЩ ще се занимава с укрепване на икономическите връзки на САЩ с региона. Черноморският басейн за САЩ е част от войната. Втрещен съм, че нито един от нашите депутати не е видял този законопроект. Това е опасен за България законопроект, каза още Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалки и невъзпитани, и крайно нагли членове на червената буржоазия от БСП и ГЕРБ, се опитва вече няколко години да плюят по ПП и хората, които се надигната срещу тази адска машина обезкървавила държавата, чрез създадения от същите преход на геноцид. Мислихте, че ПП са просто някакво си явление за месец два, и че ще ги направите поредните златни пръстчета, като Слави, Бареков, Шкембе войвода, Марешки, Нинова, Радев, Костадинов и ибезброй още други холивудски звезди?? Е, изненада, не стана! И няма
49
0
 
0
 
! Отговори
Курдо Коленков преди 1 година
Koлко по-красиво е да се изпишкаш във фонтана, нали Румба :)
48
5
 
2
 
! Отговори
До да Русия пречи преди 1 година
Точно обратното: единственият начин България да оцелее като държава е ако е в НАТО. Затова русофилите правите всичко за да убедите света, че страната не е надежден партньор. Само няколко месеца преди войната, Русия изпрати писмо до България и Румъния, в което заповядва да и кажат датата на излизането си от НАТО. Вашият Костадинов даже е написал в учебника си, че сме тюрко-татари от Азия. Ако БГ стане част от Турция това ще е изключитлено ваша заслуга, а не на запада!
47
0
 
1
 
! Отговори
до 43 преди 1 година
А , може те да те изпреварят, не се знае. Може да виснеш преди тях.
46
1
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До АнонименНяма Правда...Няма Мир!!!Свободна и Справедлива България!рашите и комунистите прогониха децата ни от домовете ни с грабежи и несправедливости...Не им прощавам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
45
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ти не си ли в затвора бе г.усен комунист?още ли ти пращат пари братя галеви?
44
0
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Какъв е този?
43
1
 
8
 
! Отговори
todor преди 1 година
Кой го казва...най големия мазник!
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само грозотата ли????? А лицемерието, прос тоти ята, гьонсуратлъка и всички други прекрасни неща също вецвиждат. Кристално ясно!!!
41
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Тиквата , Простото , Гнома и Хидроинженера ни въвлекат във война, ще ги избесим по дърветата, а след това и семействата и роднините им.
40
6
 
7
 
! Отговори
врабче преди 1 година
Пиандето Петков е прав.
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пияницa миcтиk...
38
11
 
12
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 1 година
Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.
37
0
 
4
 
! Отговори
сметки преди 1 година
Състав на 49 НС от коалиции и партии, преминалите 4% бариера и брой депутати: ГЕРБ-СДС.....69 ; ПГПП+ДБ.....63 ;ВЪЗРАЖДАНЕ.....37 ;"ДПС".....36 ; ПГ "БСП за България".....23 ;ПГ "Има Такъв Народ".....11.При 10%-на граница за влизане в НС отпадат последните две БСП за България и ИТН. При 15%-на граница отпада ДПС.Предвид на това, че в РБългария има 6 милиона население и на 30000 души се полага един депутат, в НС трябва да има 200 депутата.
36
12
 
10
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 1 година
Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.
35
11
 
13
 
! Отговори
да Русия пречи преди 1 година
Русия се бори със Запада (конкретно с Щатите) за оцеляването си от 1991 година до днес и въобще не и пука за Бг. Виж ако Русия победи..., може и ние да оцелеем като държава и народ в нейната сфера на влияние, в противен случай, след време територията ни ще бъде поделена между Турция, Румъния и Гърция, може би, ще остане нещо като държава Бг в рамките на Софийска област плюс още една или две области!
34
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горките марионетки нямат избор. Кукловодът нарежда да се изпълнят указанията, а за да се изпълнят трябва да се спазарят, срам, не срам....
33
8
 
12
 
! Отговори
Русия пречи преди 1 година
Русия винаги се е намесвала в политиката на България, чрез такива като Гоце, Рум.Петков(пикаещият във фонтани), Болен, ***(г-жа Лъжа) или пък Доган, чиито обръчи от фирми се крепят на капиталите на руската мафия. Нека си припомним и другаря Румен Овч. и далаверите на енергийната мафия. Нека си припомним и другаря президент Румен Решетников Радеф...
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко за хората, остават в ръцете на родни и чужди използвачи.
31
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Hарича се надпартиен експертен кабинет - ако ПП не даде подкрепа на един надпартиен кабинет издигнат от Герб ... и същевременно търси подкрепа за един кабинет издигнат от ПП, това значи връщане на етап нула и ПП ще плати най-голямата цена. Tова което ПП очевидно не разбират е, че ще платят много по-висока цена ако не се договорят с Герб, отколкото ако се договорят.