ГЕРБ притеснени за вота, БСП се надяват на възход, ДБ с каузи

Коментарите след жребия за номерата на партиите
Обновена: 9 юни 2021 19:01 | 9 юни 2021 19:01, Красимир Ангелов
184
ГЕРБ притеснени за вота, БСП се надяват на възход, ДБ с каузи

Днес стана ясно партиите с кои номера ще се явяват на изборите, но коментарите бяха насочени не толкова срещу нумерогията, колкото как ще протече самият вот.

Нашият основен опонент на тези избори ще бъдат хаосът и безвластието, обяви Тома Биков от ГЕРБ след като жребият определи коалиция ГЕРБ - СДС да бъде под номер 5 на изборите на 11 юли.

Той намери символика в числото и напомни на опонентите на ГЕРБ-СДС, че ГЕРБ има 5 победи на парламентарни избори и по думите му предстои шеста.

Още по темата
"Номерът няма никакво значение за нас. Това, което има значение, е, че сме изключително притеснени за организацията на изборите. В момента Изборният кодекс на г-н Станислав Трифонов се превръща в една пародия. Виждаме как служебното правителство на Радев и ЦИК на Радев мислят всякакви начини да заобиколят собствения си Изборен кодекс. Нещо, за което ги предупреждавахме", каза Тома Биков, цитиран от Bulgaria ON AIR.

„Желаем успех на операцията по издирването на българския пилот - модернизацията на армията е кауза за нас“, обяви от своя страна съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов.

Той коментира номера на "Демократична България" за предсрочния вот на 11 юли – 23.

"Номер 23 е номер, който ще се явим с него. "Демократична България" има ясна кауза, нашите избиратели знаят кои сме. Показали сме последователност, воля да отстоим докрай каузите си", каза още Христо Иванов.

„От БСП не сме нумеролози, 4 е числото на стабилността“, обяви от името на БСП Кристиян Вигенин. Той изрази надежда, че няма да има проблеми с машинното гласуване и прогнозира отличен резултат за левицата.

Водачът на листата на "Демократична България" в Бургас Ивайло Мирчев пък изрази тази сутрин в ефира на Bulgaria ON AIR изрази надеждата да няма нов цикъл от избори.

"Бяхме готови на разговори с "Има такъв народ" за съставяне на правителство, не получихме такава покана, но считаме, че това беше нашата национална отговорна позиция", заяви той.

Според него избирателната активност ще е много по-висока, около 65%.

"Ние сме качили доста подкрепата си, "Има такъв народ" също. Досега не сме били в ситуация да има само машинно гласуване, купувачите на гласове ще бъдат затруднени. Самият изход на предстоящите избори ще бъде изключително неясен", поясни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
23
 
8
 
! Отговори
zz преди 3 години
До 77 Анонимен "Кои бяха тия ГЕРБ?" .....ГЕРБ са партията и хората , за която Вие само след година или две ще гласувате и ще търсете да ви извади от канализацията , в която хунтата на фигуранта и чалгаро-мутренските му клакьори ще ни натикат за отрицателно време.
75
7
 
18
 
! Отговори
герб на сапун преди 3 години
герб трябва да са притеснени най-вече да влязат в затвора с всичките им престъпления
74
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПрофесорЯ ми кажи къде са тези защитени професии. Таксата за държавна поръчка е между 350 и 700 лв за семестър. Без медицина, фармация и още 2-3 специалности. Освети ни по въпроса.
73
0
 
12
 
! Отговори
до 82 преди 3 години
Аз искам разбивка обаче!Колко турци са гласували за ДПС и колко за други партии?Това е тест и искам да видя дали е истина,че всички турци без да разбират Български гласуват за ДПС?!
72
22
 
26
 
! Отговори
Професор преди 3 години
Допуснете ли ИТН и Слави Трифонов да ви управлява, образованието ще деградира. Бойко направи много за образованието. Миналата година МОН стартира програма за безплатно обучение на студенти за целия период на обучение по защитени професии, където има глад за кадри. Нищо не плащат студентите, иначе таксата е от 1000 лева нагоре + допълнителни такси за явяване на изпити. На година трябваше тези студенти да се разделят с 2500 лева, а държававата им ги плати. От тях само ученето.
71
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От както е кмет тая Росина Станиславова на Красно село,няма приемен ден.Няма и в интернет като другите кметове.Две години не мога да се срещна с нея.Разговаряме с писма по пощата,които подозирам не стигат до нея,а до някоя подчинена връзкарка назначена от нея,както оная в деловодството,дето се опитва да ми играе старите номера от типа:''Елате утре''и''Системата казва НЕ!''А изобщо не е чела наредбите и законите.Отказаха ме ДБ да гласувам за тях.НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ДБ!Не стават за власт!
70
14
 
18
 
! Отговори
ДАААА преди 3 години
Отново сме свидетели на активиране на тролчетата на ДБ. Още Костов беше признал, че плаща на ***.
69
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кого лъжете бе?ГЕРБ са на БКП слугите,комунисти са!БСП са БКП.ИТН са сбор от комунистически внуци пак са към БКП.ДПС са ДС.ДБ са Костов,значи пак са комунисти.Другите изобщо няма да ги коментирам надолу!!!!!
68
25
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ са политически труп. Никога повече няма да управляват България. Разпада на групировката е неизбежен. Съветвам нископлатените драскачи да си търсят друг начин за изкарване на жълти стотинки.
67
18
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои бяха тия ГЕРБ?
66
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българските Червени Мутри никога няма да се пороменят В Полша Унгария Чехия намат такива БКП БСП Мутри и държавите им вървят напред
65
26
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
ГЕРБ няма от какво да са...притеснени.Даже и Боку да...избяга(ако се...наложи),харизмата му остава да...води гербаджиите към нови...победи.
64
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледай Радев Виждаш Тодор Живков
63
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените Партизани първо искат да убучт частника . Няма разлика от политиката на Тодор Живков все едно се е съживил
62
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите от БСП над година Друсат държавата искат власта свикнали са да Крадът
61
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП мутри в Завора Бай ставри ги чака
60
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
яви се разширен списък на санкционираните. Тези протести над година НЕ бяха Безплатни
59
3
 
10
 
! Отговори
хахо преди 3 години
а моита партия изправи се вси4ки вън без герб разбирасе , ако имах пари4ки да си платя на някоя агенция щях да си поръ4ам второ място , така де да не лакомеем като 4алгаря ха ха ха
58
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Машините явно са американски. Републиканците не се посвениха да манипулират вота в САЩ, при нас ще се изгаврят с еднакви резултати в 100 секции, защото могат.
57
7
 
13
 
! Отговори
Морън преди 3 години
Явно съветниците на Слави и онези на БКП-БСП са от едно котило или работят на същия етаж в Руското пасольство. Ръгнаха Слави, който се отказа, за да провалят изборите и насрочат следващите, когато БСП-БКП и партията на Бачо Слави ще се договорят и изтласкат ГЕРБ от властта. Нямам нищо против, но има едно "НО", или какво ще правят след това.