Насладете се на лятото в Къмпинг "Градина" с промоция през юни

Безгрижие на плажа с неустоими оферти
Обновена: 23 май 2024 16:25 | 23 май 2024 14:03, Инна Ангелова
14
Насладете се на лятото в Къмпинг "Градина" с промоция през юни
Снимка: Къмпинг Градина

Първият летен месец - юни е време за жадуван отпуск и ваканция, а Къмпинг „Градина“ ви кани да се потопите в релакс и безгрижие на плажа с неустоимата си оферта за началото на новия сезон с отстъпки в последната минута.

Само от 25 до 31 май 2024 г., всички желаещи да се потопят в уникалната атмосфера на „Градина“ може да се възползват от 10% отстъпка за резервациите през целия месец юни. Това е перфектната възможност да си осигурите приятна и пълноценна почивка в луксозни условия през топлия юни, заедно с намаление за вашия ваканционен бюджет.

Кампанията „Last Minute“ се провежда в последната седмица на май, като ще ви даде възможност да избягате от стреса във вашата мечтана и уютна къщичка край морето - на специална, по-изгодна цена и да посрещнете подобаващо лятото.

Промоционалната кампания е идеалният начин да се насладите на морето и природата в елегантните бунгала с функционално обзавеждане, които Къмпинг „Градина“ предлага на своите гости. С удобствата, възможностите за спорт и плажни забавления, ресторантите и уникалната атмосфера на къмпинга, всеки може да открие своята идеална почивка, изпълнена с неповторими моменти, слънчево настроение и морски забавления.

Не изпускайте възможността да се насладите на намаленията през юни в Къмпинг „Градина“! Офертата е валидна само до 31 май, така побързайте още сега да запазите своя летен дом и да си гарантирате незабравимо морско изживяване.

За повече информация и за резервации, моля, посетете campinggradina.com или ни последвайте в социалните мрежи Facebook и Instagram.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: лятокъмпингпочивка
Още от За да се разбираме
7 стъпки за щастлива връзка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Хейтя преди 3 седмици
Само за да сравним какво се предлага при съседите за същите пари, напишете в търсачката Miraggio Thermal spa resort, намира се наблизо, на първия ръкав на Халкидики. И не е задължително да резервирате N на брой нощувки.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Айде нема нужда!
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много украинци, украински дронове, украински мини ... Мерси. Много искам, но нямам желание.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
САМО АКО ПРОМОЦИЯТА Е ДА МИ ДАДАТ ПО 100ЛВ ЗА ВСЕКИ ПРЕКАРАН ДЕН ТАМ И МИ ПРАТЯТ ПРЕЗИДЕНТСКАТА ЛИМУЗИНА ДА МЕ ЗАКАРА ДО И ВЪРНЕ СЛЕД ТОВА!!!
5
0
 
8
 
! Отговори
Мен преди 3 седмици
За цените който искат в градина има къде къде по-добри места. Сори пичове. Освен за ученически пиянски лагер това място не става за друго,
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Непременно. Бях забравил колко е хубаво черноморието ни.
3
2
 
5
 
! Отговори
Ужас преди 3 седмици
Няма как да сд насладя не сьм украинец , пари и за живот вече не стигат
2
0
 
15
 
! Отговори
Ганьо Цончев преди 3 седмици
Много пари са, с тия пари в Гърция ще се чуствам, като олигарх. Нема да им стъпим на тия измамници!
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Че и сложили минимален брой нощувки ,айсиктир !