Таро прогноза за 29 април - 5 май

Ето какво показват таро картите
29 апр 2024 17:45, Михаела Лазарова
3
Таро прогноза за 29 април - 5 май
Снимка: Istock

Таро картите за новата седмица са Петица пентакли и Седмица мечове.

Първата таро карта в гаданието е Петица пентакли. Това е карта, която показва финансови загуби и бедност. Възможно е да се окажете в трудни моменти, особено що се отнася до вашата работа, финанси и материални притежания. Някои може да са останали без работа, дом или финансовата си сигурност. Егото ви и сигурността ви могат да бъдат наранени.

Хубавото обаче е, че това е таро карта от малките аркани и това значи, че състоянието ви ще е временно такова, а не дългосрочно. Може да имаме усещането, че на никого не му пука за нас. Но понякога Петица пентакли е показател за това, че ние сами саботираме способността си да създаваме изобилие, защото се фокусираме само върху това, което ни липсва.

Ето защо, за да изместите тази енергия, потърсете доказателства за това, което наистина имате, дори и да е много малко или на пръв поглед незначително и изразете своята благодарност за тези неща в живота си. С течение на времето положителните аспекти ще продължат да нарастват и скоро липсите ще останат в миналото.

Също така, ако останете фокусирани върху всички негативни неща, които могат да се случат, вашите проявяващи сили може да започнат да създават резултатите, които не искате.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Технологии
В прегръдката на Golden Hour: Xiaomi и блясъкът на новата серия смартфони Xiaomi 14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И април месец мина...

Спонсорирани публикации