Обрат: Кандидат-депутатът бил пиян, носел си трева и ухапал полицай по крака

Виктор Иванов пък се оплаква от полицейско насилие
4 дек 2023 19:39, Петър Бойчев
36
Обрат: Кандидат-депутатът бил пиян, носел си трева и ухапал полицай по крака
Снимка: БГНЕС

Странен обрат претърпя историята на кандидат-депутата, който се оплака от полицейско насилие. В екшъна се намесиха алкохол, трева и провокации. Виктор Иванов, който обвини полицаите във Facebook, не само че бил пиян, но на висок глас казал, че си носи марихуана и ще си я изпуши вкъщи. Това провокирало проверката на полицаите от 4. районно управление, съобщават от МВР. 

В неделя малко след полунощ в градинката между булевардите „Черни връх" и „Евлоги и Христо Георгиеви", автопатрул обхождал района. Тогава са засечени Иванов и двамата му приятели. Те говорели високо, Иванов обяснявал, че носи трева. Полицаите решили да проверят личните им карти. Казали му, че ще направят и обиск.

Според МВР Иванов реагирал с агресия и обида към униформените. Те му сложили белезници, но той отказал да се качи в патрулката. Оказал яростна съпротива и дори успял да ухапе по крака единия от полицаите. На място били изпратени допълнителни екипи с помощта на които мъжът е бил отведен в районното управление.
По случая е образувано досъдебно производство.

Началникът на Четвърто РУ-СДВР комисар Кристиян Тонев уточнява, че съгласно българското законодателство на всеки гражданин може да бъде извършена полицейска проверка, както и такава за установяване на забранени вещества и предмети у него. Назначена е проверка за действията на полицейските служители.

Преди това във Facebook бившият кандидат депутат на "Демократична България" Виктор Иванов се оплака от полицейско насилие. През 2022 г. той беше на 26-о място в листата на 23 МИР в София от "Демократична България".
По разказа му той е бил задържан при проверка на униформените до НДК. Поискал е полицаите да се легитимират и да му кажат защо искат да го проверяват, но те отказали, а после повикали подкрепление, за да го отведат в районното.

Разказът му е придружен с видеоклип на негов приятел, на който се вижда как полицай избутва на пътното платно един от компанията, който пада на асфалта.

Вижте още във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, ДБ-ил, ПП-рунгел
33
0
 
7
 
! Отговори
Йосиф преди 5 месеца
Видяхме клипа при проверка на полицията лицата седят мирно кротко и не се съпротивляват в противен случай им се поставят белезници и се отвеждат в РПУ-то В СПА -центъра !!!Видяхме как едни пияни и дрогирани хулигани се опитват да избягат от отговорност и лъжат че са станали жертви на полицейско насилие.СЕДИШ МИРНО И КРОТКО ПО ВРЕМЕ НА ПОЛИЦЕЙСКА ПРОВЕРКА Сега с този клип да им образуват досъдебно производство и да бъдат СЪДЕНИ за неизпълнение на полицейска заповед !!!
32
0
 
5
 
! Отговори
Сега цяла седмица преди 5 месеца
ли ще ни занимавате с тоя?Бил кандидат-депутат в ролята на поредният голям т.а.ш.а.к!Като прочетох коментарите до тук,останах с впечатлението,че повечето от тях,вече са били клиенти на полицията,което напълно оправдава мнението на Иво Христов и Бойко Борисов за 80% от матряла!?!Полицаите,добри или лоши,криви или прави са органи на реда и представители на закона,при проверка - СТОИШ МИРНО,МЪЛЧИШ,ТЪРПИШ,ПОДЧИНЯВАШ и ИЗПЪЛНЯВАШ,другото ядеш палката без право да се оплакваш,край точка казах!!!
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Разбирам да беше ухапал полицайка, а той хапе полицай! Съвсем се обърка светът!
30
1
 
4
 
! Отговори
Кандидат-депутат преди 5 месеца
Хапя полицаи всякакви, желаещите да се обаждат на личния ми телефон. Цена на услугата - по споразумение.
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Младежка работа, ама депутатска.
28
3
 
7
 
! Отговори
Легализация преди 5 месеца
На марихуаната!!!
27
8
 
3
 
! Отговори
АСАВ преди 5 месеца
Ушевата наглост няма край!Горкият депутат.
26
2
 
7
 
! Отговори
Новият Премиер преди 5 месеца
Тоя е от мойта партия пускайте го
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 23 Анонимен. Приятелю, личи си, че си скаран с правото. Счупи ***, относно обиска по заповед от следовател и т.н.
24
13
 
6
 
! Отговори
тъпомер преди 5 месеца
Наглоста на полицията е бзгранична,те се мислят за съдия,опорочават всичко като нарушават всички закони,така се измъкват всички големи престъпници като се позовават на неадекватни и непознаващи законите полицаи.Г-да полицай повече четете законите.
23
3
 
12
 
! Отговори
Dj преди 5 месеца
Кучета са от ДБ. Факт, хапят
22
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Началникът на Четвърто РУ-СДВР комисар Кристиян Тонев уточнява, че съгласно българското законодателство на всеки гражданин може да бъде извършена полицейска проверка, както и такава за установяване на забранени вещества и предмети у него.Тази възможност не означава, че винаги, на всеки и без никакъв повод може да се извърши личен обиск. Ако има данни за нарушение, престъпление или притежване на нещо забранено, само тогава. Личен обиск се извършва по заповед на следовател, съдия или прокурор.
21
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какво искат от човечеца? Истински кандидат-депутат. Носи си марихуана и хапе.
20
4
 
10
 
! Отговори
ъ преди 5 месеца
Наистина е интересно от какво положение задържаното лице може да ухапе полицая по крака. Вероятно задържаният не е бил изправен. Успокоителното е, че не е бил и проснат по лице с полицейска обувка върху главата. От друга страна, сегашното управление е на ППДБ, от които е и задържаният. Тоест каквото е искал, го е постигнал:)
19
19
 
10
 
! Отговори
тъпомер преди 5 месеца
Това е жалка картина,не знам истината,но има видеоклип,виждам озверели полицай надвишаващи в пъти правомощията си,за да обискираш така трябва да имаш сигурна информация.А това ми изглежда на импровизация на самозабравил се полицай на който жена му не е пуснала,та тече проверка,няма наркотици ами сега?
18
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Moжeшe и gpyrage ga ro rpизнe kaтo ce имa в npegвиg noлитичeckaтa мy npинagлeжнocт...
17
3
 
9
 
! Отговори
Лъжлив Съби преди 5 месеца
Леко забавно е предполагаемото ухапване по крака: в какво положение е бил и къде го е ухапал? От написаното се разбира, че са му сложили белезници -- следователно полицаите са му ,,помогнали" да заеме подходяща за ухапване на крак поза. И сега е добре да се види къде го е захапал: някъде по бедрото, към коляното или по глезена? Отзад или отпред? Откъснал ли си е малко месо или само леко го е стиснал със зъби? Може да се е превърнал в зло куче от тревата?.. Въобще, изникват много въпросителни.
16
19
 
8
 
! Отговори
тъпомер преди 5 месеца
Коляно по лицето вече се нарича ухапване,а наркотици се оказа йок.Полицията вече минава всякакви граници.Тече проверка ха хи ха ху.
15
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ЛГБТ вилнее по столичните улици

Спонсорирани публикации