Samsung продаде 10 млн. броя Galaxy S III за по-малко от 2 месеца

Очаква се до есента продажбите да останат силни
Обновена: 23 юли 2012 15:03 | 23 юли 2012 14:36, Бойчо Попов
161
Samsung продаде 10 млн. броя Galaxy S III за по-малко от 2 месеца
Снимка: Ройтерс

Корейският технологичен концерн Samsung представи своя нов смартфон Galaxy S III през май. Очевидно устройството се радва на добро посрещане от клиентите, а Samsung познава отлично силата на продуктите си, защото още преди месец компанията изрази очакванията си продажбите на Galaxy S III да достигнат 10 млн. броя през юли.

Днес Шин Джон-Кун, ръководител на телекомуникационния бизнес на компанията, заяви, че наистина по-малко от два месеца след старта на продажбите те са минали равнщето от 10 млн. броя, предаде Ройтерс.

Samsung Galaxy S III бе успешен още преди представянето му на 29 май в Европа, а премиерата му бе най-очакваното представяне на технологичен продукт за годината.

Ако в действителност са били продадени 10 млн. устройства до момента, то компанията е продавала грубо по 190 000 бройки на ден. Това е доста по-добро постижение от предишния модел Galaxy S II, достигнал 10 млн. продадени броя след пет месеца на пазара.

Очаква се продажбите на Samsung Galaxy S III да запазят високото си равнище, защото е много вероятно Apple да не пусне новия iPhone преди септември-октомври. На 15 август се очаква корейската компания да покаже и следващия модел Galaxy, вероятно Galaxy Note II.

През първото тримесечие на годината корейците свалиха Apple от върха на класацията на най-големите в света производители на смартфони, подпомогнати от своите устройства от линията Galaxy, работещи под свободната операционна система на Google – Android.

В края на април месец компанията обяви, че новият смартфон Galaxy S "ще допринесе съществено" за приходите през второто тримесечие. Samsung и Apple владеят пазара на смартфони с общ пазарен дял от около 90 на сто.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още по темата: Samsungпазар на смартфони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
6
 
! Отговори
До 66 преди 12 години
Хубаво си го казал и мисля че си изчерпал темата !
58
1
 
19
 
! Отговори
Михаела преди 12 години
Много ми е странно, смешно и едновременно с това тъжно защо сме такива, бе хора? Само плюене, заяждане, надцакване и какво ли още не има в коментарите по-долу. Няма нужда от подобна злоба - всеки да си ползва това, което му е кеф и което отговаря на неговите нужди и желания. Усмихнете се и се радвайте на живота - с или без Samsung и Apple - важното е да сме наистина Хора! Айде, и със здраве :)
57
6
 
4
 
! Отговори
mindo преди 12 години
Пресен пример - купих си бегач. На третото каране и двата *** се бяха спукали. Отидох до магазина и се оказа, че този, който е сглобявал бегача е сложил детски ***. Смениха ми ги без да дам една стотинка. Това е преди 3 седмици. Всичко това е в рамките на нормалното. Но да ти сменят изтърван компютър след гаранция...
56
6
 
5
 
! Отговори
mindo преди 12 години
Пич, вярвам че има възможност да стават такива работи. Само не разбрах как си си прецакал 3ж - то сам. Все едно да си купя нова кола и да си прецакам *** сам по невнимание. Ако един продукт е добре проектиран ти НЕ ТРЯБВА да можеш да си го прецакаш сам. Аз съм прецаквал памети и са ми ги сменяли така, но това не значи че това е система. По - скоро прецедент(реклама или грешка на служител, както в моя случай)
55
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За извън гаранция не знам, но ми смениха 3g-то доста лесно преди няколко години, а се оказа, че аз съм си прецакал сам нещата по невнимание. Не представляваше проблем, дадоха ми нов тел.
54
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Верно, ти от Марс ли падаш уе? Къде си чул да ти сменят продукта с изтекла гаранция??? Ама как си нагаждате простотиите, не е истина.
53
9
 
9
 
! Отговори
mindo преди 12 години
Явно айфеноветрте имат нужда от повече разяснения. Бих ти го нарисувал цветно, но не ми се занимава. След като изтече гаранцията всеки нормален производител би ти сменил нещото само за реклама. Ако си сигурен че не е така, изчакай да ти изтече гаранцията, снимай се как си тряскаш нещото в земята и ми докажи перфектното обслужване, като заснемеш и как ти го сменят. Всички айфенове ли си слагат сами плюсовете или само ти?
52
3
 
8
 
! Отговори
Guest преди 12 години
И как пък реши, че ще почнем да си изтърваме компютрите нарочно, че да ни ги сменят??? И защо сме особена порода, защото се радваме на перфектно обслужване??? Или си фантазираш разни мокри сънища, че да ти стане по-добре, а г-н Mind-ил?
51
9
 
2
 
! Отговори
mindo преди 12 години
То не че е невъзможно де. Като си го платиш 4 пъти що да не ти го сменят един път?
50
8
 
5
 
! Отговори
mindo преди 12 години
Щом айпродуктите ги сменят изтървани с изтекла гаранция, очаквам всички айфенове да си изтряскат айгупостите в земята и да ходят да им ги сменят в момента, в който им изтече гаранцията. Вярно че сте особена порода.
49
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво ми го хвалите тоя самсуняк,не виждате ли от какъв материал а направен,а и андроида не е толкова стабилна операционна система като айОС,и като всеки който се е докоснал до продукт на Епъл не е взел друг,то си и личи,самсуняка е за масовия потребител,айФона има стабилна операционна система !
48
0
 
5
 
! Отговори
До 43 преди 12 години
Швестерът си ти, доячо;) Много обичате да давате квалификации, а не се поглеждате вие колко комплексирани и злобни сте.
47
4
 
8
 
! Отговори
До Machiavelli преди 12 години
Хайпа около всеки продукт на Епъл става все по-голям. Ти в пещера ли си живял при пускането на последния iPhone или iPad?
46
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има една приказка да не поправяш нещо, което работи. При iPhone е така, а при Самсунг и Андроид телефоните изобщо кашата е пълна, а най-пък якото е като излезе новия модел, веднага да ти спрат поддръжката за твоя. Та кои са балъците е случая и за какви iSheep ми говорите???
45
8
 
8
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Пак малко са продали.Аз след 2 седмици го взимам, че тамън ми изтича договора и ще намажа новото галакси.Айфона отдавна не е това което беше. Тоя "хайп" покрай него от доста време не съществува и който е имал или има айфон, колкото и да се прави, знае, че е супер омръзнал телефон и не предлага нищо ново, а толкова версии излезнаха. Като наредиш всички айфони до сега излезнали, все едно гледаш едно и също нещо. Верно, по-добър процесор, рам и т.н., но само с това не става.
44
0
 
13
 
! Отговори
До 48 преди 12 години
Тва за камерата по-добре да не го беше казвал. То пък бива незапознати хора бива, ама тва е прекалено.
43
0
 
14
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
Nokia N8 е толкова калпав и бъгав телефон, че не бих си и помислил да го хваля.
42
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ахахахахахахахахах, ама ползвай си грамадния телефон. Колкото и да е голям, все ще си иглежда евтино и грозно. Абе цял свят се *** с вас, че скоро няма да има разлика в размера на телефона и таблета ви:)))
41
19
 
2
 
! Отговори
yann@mail.bg преди 12 години
Към феновете на Apple и Samsung:С кой модел от телефоните на предпочитаните ви марки може да слушате музика от телефона си на радиото в колата, като същевременно навигацията ви, която може да работи и в оф-лайн режим, работи? И забравих да добавя, че моята пръчка, която е на 2 години прави не само това, но и снимки, каквито iPhone 4S и Galaxy S III не могата да направят...Мда, една пръчка като NOKIA N8.Ей сега ще почнете, че еди кой си бил вече мъртъв или бла-бла.Давайте...
40
11
 
11
 
! Отговори
до 45 преди 12 години
Аз притежавам и Самсунг и айШитня. айШитнята ми я подари балдъзата, щото и паднал в ***. Оправих го, разцъквах го няколко дена и го подарих на жената. Толкова е зле милият...и толкова малък, направо жалка работа пред Самсунг. Все едно да сравнявам Опел с Ферари, така седеше айТъпнята пред Самсунг-а, като Опела, разбира се беше любимият ви айфоун...ха-ха...

Спонсорирани публикации