Нова вълна на денс сцената на EXIT

Вижте звездите, които потвърдиха участие на фестивала
Обновена: 15 фев 2012 15:49 | 15 фев 2012 15:49,
0
Нова вълна на денс сцената на EXIT
Снимка: Вирджиния рекърдс

След потвърденото участие на лейбъла Cadenza Records, станаха ясни още няколко звезди от програмата на денс сцената на фестивала EXIT.

Това са дългогодишният резидент на Dance Arena Ричи Хаутин (Richie Hawtin), златния глас на електронния форум -  Miss Kittin, както и нашумелите изпълнители от прогресивния лейбъл  Crosstown Rebels - Maceo Plex и Art Department.

Ричи Хаутин няма нужда от представяне, в ролята си на един от водещите продуценти и диджеи в световен мащаб. Той е главна фигура, когато говорим за минимал техно сцената и една от водещите сили на „втората детройдска техно вълна”. Продуцент е на абстрактни минимал парчета, подписани с псевдонима Plastikman и е начело на лейбъла Minus label.

Той ще се представи на 14-ти юли, събота, с ново вдъхновяващо мултимедийно шоу и визуализации от Али Демирел.

Към Ричи в съботната вечер Каролин Ърв (Miss Kittin), която ще застане зад пулта на EXIT за първи път. Заедно с дългогодишния си партньор Hacker, тя продуцира парчета като "Frank Sinatra" и "1982", които директно я изстреляха към електронния елит. Съвместните й проекти с легенди като Felix Da Housecat и Sven Väth определено допринесоха за стремглавото й издигане.

На 15 юли пък ще гастролират Art Department. Дуетът е съставен от канадската звезда на техното и хауса - Кени Глазгоу (Kenny Glasgow) и най-нашумелия му в момента сънародник - Джони Уайт (Jonny White).

Потвърдените изпълнители до момента на EXIT 2012 са легендарната група New Order, Gossip, рокаджийте Wolfmother, етно сензацията Buraka Som Sistema, и гостите на EXIT Dance Arena от Cadenza Records –Luciano, Reboot, Kenny Larkin, Robert Dietz и Maayan Nidam. Фестивалът ще се състои между 12-ти и 15-ти юли в Петроварадинската крепост в Нови Сад.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: exit 2012
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари