С бас майстори в джаза

H.M.S.U. подгрява в пълен състав на Drum`n`Jazz 4G
10 ное 2011 10:07, Екип на Dnes.bg
0
С бас майстори в джаза

Мелодични и счупени композиции в духа на електро-акустичния авангард обещават диджеите от най-силната организация за бас музика у нас – HMSU за Drum and Jazz (4G) 2011, който ще се проведе в Зала 3 на НДК на 19 ноември.

В екипа, който ще се събере в най-пълния си състав за тази година, са EXo, Kospirator, Mocks, Acidtrip, Targy и Ogonek.  Към тях ще се присъедини още един роден талант - победителят от конкурса на Grolsch, който стартира миналата седмица и ще приключи на 11.11.11.

Международните гости за Drum and Jazz (4G) са култовото продуцентско трио Blu Mar Ten и емблемата на уличното изкуство и градската култура Dub Fx. Последният ще дойде в компанията на приятелката си Flower Fairy и верният другар - DJ Cade . Българските им колеги, които ще се включат в почти 8-часовия маратон, обещават изпълнени с дръм енд бейс сетове с джазов привкус и неподправено парти настроение.
 

По време на събитието ще чуем и водещото дръм енд бейс дуо на Балканите, движеща сила в изявите на H.M.S.U. - добре познатата колаборация на Mocks и Konspirator.

В Drum and Jazz (4G) със специален електро-акустичен дръм енд бейс сет ще се включи една от основните фигури в HMSU – EXo. Сега на сцената с него ще бъде цигуларката Бояна Желязкова (Ajabez/Good Music Society), с която вече представиха свои дъбстеп интерпретации през лятото в рамките на Mellow Music Festival на открито в Борисовата градина на София.
 

Началото на Drum and Jazz (4G) 2011 е в 19.00 часа, а възрастовото ограничение 18+.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари