Пореден опит за старт на делото “Дебора”

Момичето е изнервено и иска справедливост
17 апр 2024 16:19, Инна Ангелова
37
Пореден опит за старт на делото “Дебора”
Снимка: БГНЕС

Дебора Михайлова се появи в Районния съд-Пловдив. Тя каза, че е изключително изнервена и иска справедливост. Днес отново беше направен пореден опит за старт на делото срещу насилника - 26-годишния Георги Георгиев.

Той е обвинен, че е нанесъл множество порезни рани с макетен нож по цялото тяло на момичето, счупил му е носа и е обръснал главата ѝ.

След насилието Дебора получи 400 шева, а Георги първоначално беше задържан за 72 часа. След обжалване той е пуснат без никаква мярка и с мотива, че евентуално извършеното от него е "лека телесна повреда".

През август 2023 г. обаче в нова експертиза пораженията по момичето бяха определени не като "лека телесна повреда", а като "средна, включително и с опасност за живота".

Те изразиха становище, че към този момент няма нови обстоятелства, които да налагат промяна на мярката му за неотклонение от „задържане под стража“ в по-лека.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: делосъддебора
Още от Крими
Момиче наръга с нож 45-годишна жена
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
11
 
7
 
! Отговори
gogo преди 4 седмици
в белите страни такива случаи се решават моментално! тук нито страната ти е страна, нито има някакво правосъдие(освен самоправосъдието) ;) Ще го влачат случая и накрая ще го оставят на трупчета, а разбитата психика на това момиче и вечния страх?!?! Ето защо според някои бг е раят за престъпниците ;)
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен 11 - Само дето, не сме в САЩ и тея не минават. Все пак, не вярваме че 12 от кол въже, дето били от същата община, може да са адекватно "жури".
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
"че евентуално извършеното от него е "лека телесна повреда" - A ще пишем ли, колко лекари минахте, преди д анамерите тоя, дето ще се подпише, 1 години след първоналаната експертиза, че не е лека телесна поврда (и не г слагайте в кавички!)? Не казвам, че нападателят е цвете, ама действате по-зле от ониз случай с Поничките, дето се оказа, че 18 годишния хунал да ги млати с бокса...
13
2
 
18
 
! Отговори
До 9: преди 4 седмици
И какво ще стане като замине в чужбина? Ще стане програмистка в Германия или САЩ? Или хирург там?
12
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Защо не пишете, че ДНК пробите взети от татуирания и дрехите им са отрицателни. Няма никакви доказателства, че той е извършил престъплението. Как може да осъдиш човек без доказателства?
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
защо толкова некохерентно се пише статия? В заглавието се съобщава, че се прави пореден опит да се стартира делото. Само дето в статията не се обяснява делото стартирало ли е, и... ако не е стартирало, какви са обстоятелствата и какъв претекст са ползвали адвокатите на обвинения. крайно дразнещ и непрофесионален кликбейт.
10
3
 
28
 
! Отговори
Аман и бактъм преди 4 седмици
Тотална деградиция на българското общество. При соца тая щеше вече да бачка на поточната линия или в ТКЗС-то, както оня с татусите. Яко бачкане през деня, отиваш в къщи да гледаш новините и си лягаш защото нямаш сили да правиш прocтотии, да ходиш по чалготеки, да се включваш в схеми с проституция, наркотици. Дори не може да се осъзнаете до каква степен е деградирала България. И тази след време ще възпитава деца и ще ви изкарва пенсиите???? Та тя няма умение да си върже връзките на обувките!
9
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Може да се спаси само ако бега в чужбина.
8
6
 
20
 
! Отговори
Момичето преди 4 седмици
Със съмнителна репутация е изнервена само за това, че чака тлъсто обезщетение, а то се бави!Ако съм журналист ще и дишам във врата и ще разберете що за пропадала е тая !
7
2
 
30
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха-ха-ха преди 4 седмици
Пуснах това името на това "момиче" в Гугъл. Имала подобно дело преди години. Започнала сексуалния си живот на 12 (ДВАНАДЕСЕТ) години. Съдили пърия й приятел за пари защото тогава нямала 14г. Не заемам страна, но ми се струва, че прокуратурата умишлено натресоха обвинение на татуирания бо***к защото си мислеха, че най-лесно ще мине с него защото не е от най-умните. А иначе бих казал на Дебора, ако иска справедливост, да забрави предишния си живот, да учи и да се квалифицира.
6
2
 
13
 
! Отговори
Имамълдъая преди 4 седмици
Дайте видеото!
5
2
 
9
 
! Отговори
МитюПищова преди 4 седмици
Дайте и ино кюфте и викнете галя
4
29
 
5
 
! Отговори
Демократ преди 4 седмици
Кога ще приемем Истанбулската конвенция!? Колко още ще чакаме? Случилото се с Дебора не ви ли светна нещо в кратуните? Народе????
3
23
 
10
 
! Отговори
Европеец с главно Е! преди 4 седмици
Мисля, че е крайно време да организираме отново масов протест в цяла България, защото Дебора може да е всяка една българка. Да покажем, че няма да толерираме насилници и да притиснем съдебната с-*** да си свърши работата. Не ми се мисли какво е изживяло милото момиче през всичкото това време, рязане, шевове. Никога не знаем коя ще е "новата Дебора", затова трябва да сме безкомпромисни. Дебора, цяла България те подкрепя и всички живо се вълнуваме от делото ти, горе главата, момиче! Успех в живота
2
11
 
35
 
! Отговори
Какво момиче преди 4 седмици
Тая е една нископробна уру. Спия!
1
6
 
33
 
! Отговори
Част от лицето преди 4 седмици
На ориенталска България - чалга джуки, бързо забогатяване, да не забравяме за скандала между нея и бияча и за клиповете, които са пускали в Pornhub. Огладайте с в тая-това е дъщеря ви ориенталци