Наемател заподозрян в убийството на хазаина си

Двамата мъже се скарали заради неплатен наем
Обновена: 28 яну 2011 14:16 | 28 яну 2011 13:58,
7
Наемател заподозрян в убийството на хазаина си
Снимка: Булфото

Пловдивската полиция задържа 55-годишният Златко Генов от Стара Загора по подозрение за извършено убийство.

След подаден сигнал в четвъртък следобед трупът на 79-годишният Никола Маринов от село Граф Игнатиево бе намерен от полицаи в дома му.

По тялото на дядото съдебните медици преброиха множество травматични наранявания, повечето от които са в областта на главата и врата.

При оперативно-издирвателните действия органите на реда са заловили Генов, който от около година живеел на квартира при стареца.

По първоначални данни скандалът между двамата мъже е възникнал в сряда след солидна запивка около 22,30 часа.

Пенсионерът си поискал неплатен наем и тогава двамата мъже влезли в пререкание и се сбили.

Никола Маринов грабнал бутилка и започнал да налага с нея по главата квартиранта си. За да се защити Генов  хванал една цепеница и отвърнал на ударите на хазяина си.

В резултат на ударите обаче пенсионерът е починал. Случаят е поет от полицаите от РУП Труд.

По непотвърдена информация Генов е лежал в болница заради психически проблеми. 

Той бил заподозрян след като обяснил на полицаите, че двамата с дядото били нападнати от непознати, които ги изнудвали за пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: пиянски скандал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
п---- преди 13 години
съмнявам се че и половината от тези писаници не отговарят на истината.авторите на тия кримки така си украсяват че да стане по -интересен материала.наскоро претърпях злополука и като прочетох какви щуротии са написали ми стана много болно.
6
0
 
3
 
! Отговори
Съвет от личен опит преди 13 години
За да си спестите поне част от всички изброени по-долу неприятности:1.Сключете договор с наемателя,после заверете този договор нотариално.2.Застраховайте наема.Ако наемателят се окаже некоректен,застрахователят ще ви заплати наема(но не повече от три наема),а после ще си търси парите от наемателя.3.Ако имате договор,но наемателят нито плаща,нито се изнася,тогава му пращате предупредително писмо - адвокат ще ви обясни как.След това адвокатът ще го изхвърли по законен ред.4.Плащайте си данъка!
5
0
 
2
 
! Отговори
до 4 преди 13 години
Тук си в грешка! Повечето хазаи вземат предварително наема,т.е. първо си плащаш и после живееш!Така,че няма как да напуснеш квартирата като длъжник!А за останалото си прав!
4
2
 
7
 
! Отговори
ВЪЗМУЩЕНИЕ преди 13 години
Някои хазаи са много нахални. Идва си когато си поискат, без да се обадят. Решават, че ще искат пари, така по никое време. Забравят да си тръгнат. Други си актуализират наема, както им е удобно на тях. Но, има и изключително некоректни наематели изобщо не си плащат, напускат квартирите, без да си платят наеми и консумативи. С такива по втория начин и до високи инстанции.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
брях..да не сте си ъпдейтнали снимковия архив на криминалите новини? къде е снимката с патрулката в която тикат задържания ?
2
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
това е Бургаристан
1
2
 
29
 
! Отговори
Някаф там преди 13 години
Там където отива няма да му искат пари за наем..