Оперират "пикочните пътища" на Баретата в ареста

Съдът отмени домашния му арест, за да се лекува
4 фев 2010 13:37,
26
Оперират "пикочните пътища" на Баретата в ареста
Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд върна в ареста Златомир Иванов, когото Софийският градски съд освободи под домашен арест преди няколко дни.

Според апелативните съдии Иванов може да бъде опериран, дори под охрана.

Още по темата

Адвокатите му поискаха той да бъде освободен, за да може да се подложи на медицинска интервенция – операция на пикочните пътища, тъй като експертизата установила, че има здравословен проблем.

Решението на апелативните съдии е окончателно и не подлежи на обжалване и протест. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
1
 
! Отговори
хаха преди 14 години
абе я му оперирайте пикочните пътища,бъбреците,кръста,краката,дробовете другия път да няма от какво да се оплаква и всичко да му е оперирано :) нарежете го целия пък го пуснете под домашен арест...ама оставете някои 26-27 годишен хирург да го реже та да се учи на него :) уж барета беше пак и той взе да реве за операции да отърве затвора...мъже ми били...*** рошави отворени само като са с охрана и уж гангстери...паляци смешни..това гангстер ли е...шут в цирка
26
1
 
0
 
! Отговори
bulllet преди 14 години
do:24abe 4ovek za66to gopvori6 kato ne razbira6,ti pravi6 li razlika mejdu gradsaki i apelativen sud
25
1
 
0
 
! Отговори
до 24 преди 14 години
А бе бате, ти вземи малко да попрочетеш нещо вместо да пишеш простотии!На първа инстанция[ Софийски градски съд] го пуска под домашен арест прокуратурата обжалва на по горна инстанция[ Апелативен съд ],който го връща в ареста!
24
1
 
0
 
! Отговори
bullshit преди 14 години
Абе вий какво правите..ненормални сте май..решете едно нещо твърдо..Пуснали го под домашен арест и след 4 дена веднага му връщат "ареста" .. *** ли сте к'ви сте ? Не си държите на постоянното решение..Евала и на системата..Несправедлива държава :)
23
1
 
0
 
! Отговори
Мен преди 14 години
Опа, колко съм завеян, за малко да забравя адвокатите му. Тях дали ще можем да ги съберем двамата заедно в метър на два на 50 санта ???
22
1
 
0
 
! Отговори
Мен преди 14 години
Абе така като го гледам тоя с пребледнялото лице, ами че той има нужда от операция на главата. След като му я направя няма да има нужда да го вкарвате в затвора - изберете му нещо по-тесничко - до колкото мога да го измеря на око - метър на два на 50 санта стигат... И два метра под земята...
21
1
 
0
 
! Отговори
гамбино преди 14 години
тия съдии зорлем ще го оперират момчето, без да има нужда :) Като онзи пациент който по погрешка му оперираха другия крак
20
1
 
0
 
! Отговори
iso преди 14 години
Снимката наистина е много позьорска,но като са замисли човек,цялото театро е такова
19
1
 
0
 
! Отговори
бай Йух преди 14 години
"Решението на апелативните съдии е окончателно и не подлежи на обжалване и протест. "ЕТО ТОВА ИСКАМ ДА ЧУВАМ ОТ СЕГА, НАТАТЪК! Между другото, това е втората новина с такава безапелационна присъда. Значи има напредък :)
18
1
 
0
 
! Отговори
ОЧЕВИДЕЦ преди 14 години
БАРЕТАТА НАОБИКОЛЕН ОТ ОХРАНАТА, А ТАКА,А ТАКА
17
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Е ама ква снимка сложили, ще кажеш са снимали филм и всичко е режисирано, кой каде да застане походката на полицайте.Тц тц голям театър ни въртят с тез Маргини и Барети ту ги пускат до вкъщи ту ги връщат в ареста, кога ще започнат тия дела и дали ще видим присъди в тоз живот за тия хора никой незнае.
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БРЯЯ, ИНАЧЕ ЧАЛЪМДЖИИ, И БАБАИТИ ПА БОЛНИ ,Ц,Ц,ЦЦ
15
1
 
1
 
! Отговори
bocca lupo преди 14 години
Samo da vi napomnq,che zatvornicite sa lisheni ot svoboda!!!..,povtarqm...lisheni ot svoboda....s dve dumi ...lisheni ot pravoto si na svobodno predvijvane,!!!Koeto ne oznachava che nqmat drugi prava;lekarsko obslujvane,informaciq,prestoi na otkrito.....i mnogo drugi ......ne sme1942...3...godina....a 2010...!!!.:)
14
2
 
0
 
! Отговори
хахах преди 14 години
найвници никой няма да заппука ПАРТИЯТА.....ОЩЕ ВЛАСТВА ТЯ НАД НАС...СИЛА Е ВЕЛИКА......ЧАДА НЕЙНИ СА ВСИ ОТ ВАС.........
13
1
 
1
 
! Отговори
чичо преди 14 години
И тоз ли взеха да го разкарват като магаре.Симулират работа.Щото взеха по още две заплати на края на годината и сега ги оправдават.Коканов я запукай другарите от ЦК на БСП то.Че нещо са са стоплили под юргана и им е нужно лечение в затвора има хубави доктори таман безплатно ша им излезе те и без туй не плащат.
12
2
 
0
 
! Отговори
ivan преди 14 години
samo ryazane na raze, ili jigosvane,tova mu stiga.
11
1
 
1
 
! Отговори
Do 9 преди 14 години
Точно на тоя никви задни пътища няма да му му барнат!
10
1
 
1
 
! Отговори
ейей преди 14 години
абе всички тук сте правдолюбци , ама като ви хванат вас , за нещо а не сте безгрешни или ваш роднина ,веднага търчите за връзки ...да се оправяте нали така !!!!
9
2
 
0
 
! Отговори
Dr. Homov преди 14 години
Я в панделата! Там ще му управят не само пикочните, но и някои задни пътища набързо.
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Баретата се е "погрижил" за здравето и живота на доста хора. Айде не се прави на прекалено голям хуманист. А и нали знаеш как се разболяват подобни типове, когато ги пратят в дранголника.