Сако – бригадир, Големия Маргин – шеф

Красимир Маринов остава в ареста поне за още 72 часа
14 яну 2010 18:12,
100
Сако – бригадир, Големия Маргин – шеф
Снимка: БГНЕС

Въпреки че Софийският апелативен съд постанови най-леката мярка за неотклонение „подписка“, Красимир Маринов – Големия Маргин, не напусна ареста.

Той бе задържан за 72 часа по ново обвинение – за организиране и ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

Делото е образувано миналата седмица, когато бяха задържани членовете на престъпна група, занимавала се с разпространение на дрога на територията на София, съобщи градският прокурор на София Николай Кокинов.

Прокуратурата е повдигнала обвинения на Тихомир Георгиев, Александър Кукурин, Сокол Димитров, Андрей Начев и Траян Златков.

Част от членовете на групата все още не са заловени и се издирват, уточни градският прокурор. 

„Стефан Бонев – Сако, на когото също е повдигнато обвинение, се явява като изпълнителен директор, а Красимир Маринов е бил лидер и ръководител на тази група“, заяви градският прокурор.

Част от задържаните вече са проговорили и са дали показания срещу лидерите на групата. Освен това прокуратурата е намерила и други свидетели, които са разпитани и са дали идентични показания.

Петима души са пострадали от жестокостта на бандата към днешна дата, каза Кокинов.

По думите му в криминалния свят има напрежение и все по-смело хората свидетелстват срещу лидерите на престъпни групи.

Няма доказателства, че Николай Маринов – Малкия Маргин, е участвал в престъпната група и затова на този етап срещу него няма да бъдат повдигнати обвинения, съобщи още градският прокурор.

Още по темата

Той не пожела да коментира решението на Софийския апелативен съд да наложи по-леката мярка „подписка“ на Красимир Маринов – Големия Маргин, по обвинението за подбудителство към убийството на радиоводещия Боби Цанков.

"Умните прокурори не коментират съдебните решения“, лаконичен бе Кокинов. Все пак той призна, че е изключително трудно делото да бъде решено, без да бъде хванат извършителят.

Кокинов уточни, че Боби Цанков е предоставял на Софийската градска прокуратура информация за свидетели срещу братята Красимир и Николай Маринови – Маргините.

На въпрос какво е получил Цанков срещу това, че е посочил такива хора, градският прокурор отговори, че радиоводещият твърдял, че иска да е полезен на българската прокуратура и не е водил преговори по дела.

Кокинов определи свидетелите като благонадеждни, но не пожела да коментира за колко души става въпрос и по кое дело срещу Маргините са давали показания.

„Те са разпитани, прибрани са където трябва, охраняват се както трябва“, каза градският прокурор. Той уточни, че свидетелите са под охрана от деня на убийството на Боби Цанков. Още преди убийството те са дали показания в полицията, а след разстрела са разпитани пред съдия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Георги Малинов преди 14 години
Do KULTURIST:Horata po 20-30 leva iskat ot teb,....bravo bravo,golemec si....Ako be6e mnogo moje6t,6tqha po 2000-3000 leva da iskat be TAPANAR.A to ot mizernik,kolko da iskat....
32
0
 
0
 
! Отговори
Do Kulturist преди 14 години
МУАХХАХАХАХХАДжип с удобна седалка за *** секс.....бая трябва да са те *** там а?
31
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
страхотно си ***.ОСЪЗНАВАШ ЛИ ГО АНАБОЛЧЕ ВЕХТО?
30
0
 
0
 
! Отговори
Професор преди 14 години
силен в краката, слаб в главата
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Mnogo me kefish be pich , mnogo !!!!!!:):):)
28
0
 
0
 
! Отговори
dis преди 14 години
sadiite sa kaputi. nqma li da se sprat!
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЛОШО
26
0
 
0
 
! Отговори
homer преди 14 години
май тоя еклер дето го ядох беше стар ся имам яка диария
25
0
 
0
 
! Отговори
karaibrahijm преди 14 години
are we tapanari, mi6otsi ,jalki gey4eta i vsi4ki ostanali(operatorite na sayta),kvo samo ni hvurlyate za meze nekvi margeni nekvi sapovi,niye da ne sme umreli za va6te banditi ,kvo i vas li vi sponsorirat?e 6tom e taka zemete si vur6ete rabotata 4e nyama nujda ot pove4e jertvi,puk i koy iska takiva ***
24
0
 
0
 
! Отговори
nikoi преди 14 години
DO JANKO JVETANOV. ZATVORI VSI4KI BANDITI ZA DA NQMA POKAZNI RASTRELI.
23
0
 
0
 
! Отговори
мургин преди 14 години
маргините са пратили писмо до мургина в което искат да обжалват и съда да пледира че са невинни до доказване на противното,големия маргин се напикал докато е ходел до пощата да пусне писмото,щото малкия го е страх да излезне от къщи да не го арестуват за дребно хулиганство
22
0
 
1
 
! Отговори
Do Kulturista преди 14 години
Кво пушиш ?
21
0
 
0
 
! Отговори
пожарникар преди 14 години
мъ въ ръ има ли такава институция в милата ни татковина,разбойко мутрисов и банкерката не се ли накрадоха вече та и маргините взеха да рекетират,тц тц тц тц колко сме смешни
20
1
 
1
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
Борисчо и Цветанчо пак се напъват и ще се наакат след малко.Абе мишоци справедливия български съд пуска господин Маргина вие паляци пак го арестувате.Въз основа на ккво мама ви да *** ***.ще пуснем жалба в Страсбург чрез наще адвокати и ще съдим МВР за пари и неизпълнение заповедта на справедливия български съд.Тва е закона за които съм се борил да ви направя демокрация мама ви бедна мизерна .Много ме ядосахте роби и тая вечер ще счупя на някои мишок главата в Сън Сити.Само да има добелста нещо да ми каже против моите мисли и желания.
19
0
 
0
 
! Отговори
до Грешка преди 14 години
Ти си в грешка! Много си зле щом вярваш на тоя ПР на Бат Бойко и Цецо протежето. ***!
18
0
 
0
 
! Отговори
do 12 преди 14 години
с джапанки не пускат но не виждам проблем да си с анцуг не всички могат да си позвольт костюм
17
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 14 години
а колко нови се появиха? не е вярно, че са духнали, а се крият от наемни убийци, които са по петите им. затова маргините ги прибират по арестите, за да не са мишени ... и ни играят тези циркове ...
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Така е ... ама останаха Доган, Станишев, Гоце, Костов, Яне ..... те са по-долни от изброените ..
15
0
 
0
 
! Отговори
Грешка преди 14 години
Някой прави ли му впечатление,че няма нито един свръх играч на вън....Митьо очите,Таки,Маргина,Баретата...Маджо.Всички духнаха....Този процес започна през 2008.....Това е преса от ЕС-то....До преди 2007 това което се случаваше сега просто държавате Не го позволява....Но трябва да минат години,докато заздравеят душите на уплашените хорица от мутренските години.........
14
0
 
0
 
! Отговори
357mag преди 14 години
А ти сигурен ли си ,че доказателствата куцат.Според мен съдията е взел пари за да го пусне с подписка.Поне домашен арст или парична гаранция от 100 000 лева примерно обаче не-най-леката мярка му дават.Да е.а и продажните съдии да е,аТея да вземат да си уеднаквят учебниците по право щото за едни има доказателства(МВР и прокурора) а за други те не стигат(съдиите).