Охраната на Цанков – в болница без опасност за живота

Двамата мъже са настанени за лечение във ВМА
32
Охраната на Цанков – в болница без опасност за живота
Снимка: БГНЕС

Няма пряка опасност за живота на двамата мъже, които бяха простреляни при убийството на Боби Цанков, съобщиха от ВМА.

Единият от тях – Б. Л., на 24 г., е с две огнестрелни рани.

Първото нараняване е в областта на лявата предмишница, засягащо лакътна става с увреждане на костта.

Второто е в областта на шията, без да има нараняване на жизненоважни органи и кръвоносни съдове.

Вторият прострелян – Л. Л., на 48 г., е с нараняване в лявата тазобедрена става, като куршумът се е спрял непосредствено до кожата откъм гърба.

Има засегнати два прешлена в лумбалната област.

Раните и на двамата се обработват, след което пострадалите ще бъдат настанени в Клиниката по реанимация и интензивно лечение на ВМА.

Според непотвърдена информация двамата са били охранители във фирма, близка до Златомир Иванов – Баретата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
14
 
! Отговори
до МК преди 14 години
Никакви професионални стрелци не са били тези!Професионалистите не оставят свидетели!Хващам се на бас, че тия плъхоци, този път ще ги хванат - 101%!!!!!!!!!!!!!!!!!
28
0
 
14
 
! Отговори
?????????? преди 14 години
Тези двамата каква охрана са,като не се видели нищо? Защото казват,че никой не е видял убийците пък била двама. Ха сега.......аз ли съм ***,че не мога да схвана нещо.
27
0
 
14
 
! Отговори
do 21 преди 14 години
tezi predpolojenia sa se realizirali mnogokratno na razlichni bratski teritorii,posledstviata sa skrab za rodninite,farsat v irak s ubitite raboteshti vav vodnata
26
0
 
14
 
! Отговори
pulno sprosti преди 14 години
koito pishat navsiakade v bg prostranstvoto na internet i si misliat,che sa vajni glupavite im misli ot urodlivite im mutirali mozatsi,i davat otsenka za bobi,siakash sa poveche ot nego,mishotsi apokrifni
25
0
 
14
 
! Отговори
инфо преди 14 години
от сигурно място знам убиха защото е искал да влезе във селскостопанския бизнес
24
0
 
14
 
! Отговори
РЕНЕТА преди 14 години
ХЕЙ за починал, хубаво или нищо _(Боби Цанков си беше мошеник измамник,)мошеник и измамник но защо ли го возеха и Пазеха гардовете на НСО . НИЕ честните не можем да се облагодеталстваме то НСО. БЪЛГАРИЯ -ПРАВИТЕЛСТВО ЛИ МАФИЯ ЛИ ???? ТЯТЪР СЪС ЛОШ КРАЙ.......... ПРОСТО момчето проговори и май имаше още много какво да каже !!! Няма съд няма депотати -пречат само на ПОЛИЦИЯТА - момчетата иначе ще се справят перфектно .
23
0
 
14
 
! Отговори
пожарникара преди 14 години
hahahaha схсх днес видях 2 фуражки в 1 патрулка бяха се скатали вътре,спяха ли незнам обаче бобито цанков на предния им капак на опела да го бяха свитнали ,нямаше да излязат--*** мицифайки
22
0
 
14
 
! Отговори
Вико преди 14 години
Това е работата на охраната все пак да се занимава с *** и да се филмират че са в играта за некви никви пари
21
0
 
14
 
! Отговори
аман от амита преди 14 години
Питам се ,дали е невъзможно някой от хилядите американски войници в базите на наша територия ,може да излезе в отпуска да си извърши някакво убийство,да отреже на някой ушите или носа и пак да се прибере в казармата,където никой няма да го търси,дори и да иска.Никой няма да позволи на българи да се ровят в техните редове.Дори ще почнат да ги защитават.Такива жестоки убийства докато амитата не стъпиха на наша територия нямаше.
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ако тези момчета са наистина от нсо както споменават някои медии то направо е трагично до като ги учат как да бият журналисти протестиращи деца и пенсии и някои хаховци решили да наплюват някои в лицето ще е така а сигурно има млогу кинти за тренировки ухааааа
19
0
 
14
 
! Отговори
МК преди 14 години
ТОВА СА ПРОФЕСИОНАЛНИ СТРЕЛЦИ, АКО СА ИСКАЛИ ЩЕЛИ СА ДА УБИЯТ И БОДИГАРДОВЕТЕ. ВИЖТЕ КЪДЕ СА РАНЕНИ.... В РЪКАТА, В ТАЗА... И ЕДИН СЛУЧАЕН ПРЕДПОЛАГАМ ПО ШИЯТА. НЕЗНАМ, НО ДА ПАЗИШ ТОЗИ ШАРЛАТАНИН..... МАЙ Е ТРЯБВАЛО.... ВЪОБЩЕ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С НЕГО! ДАНО СЕ ОПРАВЯТ И ДА ... ПОУМНЕЯТ, ЛУМБАЛНИТЕ ПРЕШЛЕНИ НА ЕДИНИЯ, МОЖЕ И НА КОЛИЧКА ДА ОСТАНЕ АКО Е ЗАСЕГНАТ ГРЪБНАЧНИЯ МОЗЪК!
18
0
 
14
 
! Отговори
размишлявам преди 14 години
Боби Цанков си беше мошеник и измамник, обаче нещо друго ме смущава. Убийството е извършено посред бял ден, в центъра на София и пред хиляди свидетели! Егати показността, егати чудото! Какво означава това? Че мафията е станала толкова нагла, че не й пука ни за закони, ни за свидетели, ни за съд! Което говори много, ама много лошо за съдебната система в България! Значи, едва ли не хората могат да си се гърмят по улиците като в Дивия Запад и да им се разминава безнаказано,нали?
17
0
 
14
 
! Отговори
Dp преди 14 години
Сигурно е случаен инцидент, може да са си чистили оръжието и... то гръмнало... Ми по погрешка - четири пъти в тялото и един път - в главата... Навярно са се стресирали и затова е станало така - та дори и придружаващите го са пострадали...Дребно хулиганство си е...
16
0
 
14
 
! Отговори
пиронков преди 14 години
Чета и се чудя откъде накъде един обикновен радиоводещ ,ще има и охрана и стигнах до извода,че съвестта му не е чиста и е с омърсени ръце....царя някога беше казал :Оставете тя мафията сама ,ще се унищожи по между си:-изглежда е бил Прав.
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Борислав Генков ??? Този преоткри Америка... Как да наречеш публичен разстрел наспед столицата на 50метра от сградата на ВАС ???
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
къф е тоя шум бре да не би да си написал к-у-р,шум
13
0
 
14
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 14 години
САМО *** МОЖЕ ДА СЕ ЦАНИ ДА ОХРАНЯВА ТОЗИ ЛУД
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Подходили са несериозно и непрофесионално Боби с лигавото си държане ги е провокирал и за това са пострадали,дано се оправят
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
da be Pesho Kasketa i Kiro Kapataako bai Zlatkovite sa tresnali Cankov4eto- mu praime evala. po-goliam w mediite nemashe.
10
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Казват,че никой не може да предпази от шум който и да е