Отлагат руско-американската среща за Сирия

Ще работим за насрочване на нова дата, заявиха от държавния департамент
27 авг 2013 08:00, Красимир Ангелов
20
Отлагат руско-американската среща за Сирия
Снимка: Reuters

Руско-американската среща за Сирия, която бе планирана за утре (28 август) в Хага, се отлага, се посочва в съобщение на държавния департамент на САЩ, цитирано от ИТАР-ТАСС.

"Предвид продължаващите консултации по повод изработването на отговор на атаката с употреба на химическо оръжие в Сирия, решихме да отложим срещата на помощник-държавния секретар по политическите въпроси Уенди Шърман и посланик Робърт Форд с руската делегация, което бе планирано за тази седмица в Хага", посочва документът.

Ще работим с нашите руски партньори по насрочване на нова дата, се казва в съобщение, разпространено от Държавния департамент на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Gi преди 10 години
Всичките воини на УС са започнали по съмнителен начин! Така и не се разбра, кой обгази народа но давай Башар е, няма какво да му мислим, фамилията Фелер и компания са решили и атаката вече се подготвя!!!
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво очакваш? То си има платени хейтъри дето само седят и бълват против Русия. Заплатката си върви...чичо сам плаща добре, нали печата той доларчетата. Толкова омраза има в техните думи че чак ми се повръща от такива коментари.А срещата се отлага защото вече е ясно че ще ударят Сирия 1000%. Това са ясните признаци по които се познава! Главните цели ще се летищата и авияцията на Сирия. КРИИТЕ САМОЛЕТИТЕ СИРИИЧЕТА:) Ползвайте пътища и запасни летища. Бог да ви пази!
12
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
До 12Щатите никога не са воювали на собствена територия и се мислят за недосегаеми. Руснаците най добре знаят какво е войната. За една Сирия не си заслужава де се въвличат в ядрена война. За подвита опашка е глупаво да се говори за Русия.
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Руските ще лаят ще лаят, най-много някое вето в ООН да наложат и ще подвият опашка. Колкото помогнаха на Ирак и Югославия, толкова ще се се намесят и в Сирия. Големи са само на думи, не на действия.
10
0
 
5
 
! Отговори
емо преди 10 години
не трябва да се отстъпва на американските престъпници
9
1
 
7
 
! Отговори
гарабедчо преди 10 години
още един път да ги сритат хамериканците и ще си седнат на посраните ***.
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая снимка от Сирия ли е или от някой панелен квартал в България, защото съм виждал доста такива из Бг
7
0
 
9
 
! Отговори
FoxBat преди 10 години
Сериозно бих поспорил за американските ракети! Сирийското ПВО не е неандерталско, както се опитват да го изкарат по медиите. Нека не забравяме, че имат на въоражение зрк "Бук", което освен самолети, е с пълни способности да сваля и крилати ракети. Едва ли има човек който разбира от такива неща и да не е наясно със възможностите на ЗРК като "Куб", "Оса" и "Стрела". Дори и по-старите С-75 и С-125 са заплаха за натовските самолети. Всичко зависи от сирийските зенитчици все пак.
6
1
 
15
 
! Отговори
Путин преди 10 години
Дръж се ,Башар ! Идваме да смажем западните плъхове !!!
5
0
 
33
 
! Отговори
Мамантос преди 10 години
Бог да пази Сирия -- земя на светии!Свети Ионне Дамаскине и квети Ефраиме Сирине, молете Господа да защити Сирия, а и нас самите от сатанистките ***! Аминь!
4
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Целта на изфабеикуваната а така беше тази, какво има а чудене.Следва война...нали икономиката на САЩ пак ще забоксува.
3
31
 
13
 
! Отговори
щирлиц преди 10 години
Американските ракети-по добрите ракети!Изберете американското,подкрепете икономиката на САЩ,спасете живот!
2
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Междувременно американските моряци да не срещнат някоя руска противокорабна ракета в Средиземно море ? :)
1
4
 
61
 
! Отговори
Каква е разликата? преди 10 години
Когато Асад убива деца и цивилни с химическо оръжие, той е лошият убиец! Когато Обама убива деца и цивилни с бомби и ракети, той е добрият убиец!