Концертът на Слави Трифонов и онлайн срещу 5 лева

Шоуто е на 25 септември на стадион "Васил Левски"
52
Концертът на Слави Трифонов и онлайн срещу 5 лева
Снимка: Булфото, архив

Концертът на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" на 25 септември на Националния стадион "Васил Левски" ще може да бъде гледан от цял свят онлайн по интернет. Всички, които не са успели да си купят билети и всички, които не могат да дойдат до София на тази дата, ще могат да се забавляват на сайта www.slavilive.com. Както е известно пропуските бяха изкупени за рекордно време.

Гледането е възможно от цял свят, на всички видове устройства чрез специален код, който ще струва 5 лева, съобщиха организаторите.

За да гледате концерта е необходима регистрация и закупуване на код за достъп. Веднъж активиран, кодът се заключва към съответния потребителски профил и не може да бъде използван от друг.

На сайта всеки може да направи предварителен тест. С този тест се установяват три много важни условия: дали не сте зад firewall, който възпрепятства възпроизвеждането на онлайн видео, дали имате достатъчен интернет капацитет, дали вашето крайно устройство е способно да възпроизвежда онлайн видео, разясняват от екипа на Слави Трифонов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То пък един концерт. И срещу 0.00 няма да го гледам
33
9
 
8
 
! Отговори
111 преди 9 години
Поне едно хлапе да е направил тоя третиполов индивид, че времето му изтече! Обаче лош материал, добре че не се е пръкнало нищо освен простотията му, макар и в повече! "Баба" Лили сега може да го пита как се остарява!! Съжалявам за острите думи, но този *** не го понасям!!
32
6
 
15
 
! Отговори
batman преди 9 години
ГОЛЕМ ПАТРИОТ Е АМА НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ !!! ЕДНО ВРЕМЕ РЕВЕШЕ ОТ *** СЕГА Е 1-РИ ПРИЯТЕЛ С ТЯХ , И КАК В *** МУ ПРЕДАВАНЕ ВСИЧКИ СЦЕНАРИСТИ СА НА ЕДНО МНЕНИЕ С НЕГО БРЕХ ЕФЕНДИ
31
4
 
11
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
само да поясня, защо му викат Бат'Слави Тъндърлъка? щото всичките му песни са в ритъм Тъндърлъка-Тътлака Тъндърлъка-Тътлака Тъндърлъка-Тътлака
30
9
 
8
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
Бат'Слави Тъндърлъка само като го чуя и ме срязват червата. напоследък ми казват, че се е отдал на телевизионна педофилия - 'продуцирал' бил деца. той и майкъл джексън продуцираше нещо с деца по едно време.сега вярвам всички чалгаджии и алкохолици с дамаджаните ще са на концерта. няма как.Бат'Слави Тъндърлъка е световно име в света на Чалгата.
29
5
 
8
 
! Отговори
Коки преди 9 години
Ще дават по 5 лева ли? Малко е, за да го гледам тоя.
28
6
 
12
 
! Отговори
75 преди 9 години
До "Червен" И с/у червените имаше.Гологлавия крачен лост за автомобил въведе пръв телевизионната проституция.Плащаш си и говори с/у който кажеш.Въведе чалгата в ефира.И преди я имаше,ама си я слушаха отрепките в къщи.Въведе образа на мутрата,простащината,арогантността като модел за подражание.И преди ги имаше,но хората,но хората считаха че това е лошо. Той направи така,че да си ***,арогантен,не зачиташ нищо и никой,издигане с всякакви средства за нещо нормално и даже препоръчително.
27
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Капацитета на рутера ми е 100 mbps ,явно маестрото пада от марс явно май не само слави е назад с новите технологии с моя капацитет си праскам деноношно twitch стриймове , онлайн тв от сайтове от цял свяят както и HD клипове от тубата
26
9
 
15
 
! Отговори
65789765 преди 9 години
А да, бе, концерт на Слави Трифонов. Т'ва само хората от Съюза на Глухите биха могли да го издържат.
25
9
 
18
 
! Отговори
ьь преди 9 години
време е да залеза и тая "звезда" ...
24
6
 
19
 
! Отговори
1234 преди 9 години
Значи могат да се свалят безплатно филми/концерти от сайтове, а Слави не може да се гледа безплатно?
23
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трифонов трябва да даде поне по 5 лв и на тези, които ще са на стадиона. Парите ги има - взел ги е от едни партии и лидери за да плюе по други - например той никога не е говорил спещу Доган....
22
7
 
9
 
! Отговори
Пазарджиклия преди 9 години
Ако Слави ги дари за кауза тези пари бих дал. Ако ли не, предпочитам да отида да гледам Цска : ФК Сарая, за същата сума.
21
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Куку бенд са страхотни музиканти, защо ги плюете.
20
10
 
8
 
! Отговори
Алов преди 9 години
Напълно съм съгласен с 23 ! Не знам ,но все си мисля ,че ако беше (надявам се не е и късно) окьоравял като Рей Чарлз или Стиви Уондър щеше по -да му върви с музиката ,или поне нямаше да вижда хората ,които постояно му се подиграват.
19
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Славчо имаше една закачка преди време с Лили Иванова на тема кой остарява като катедрала и кой като ***. Не е лошо да си припомни това.
18
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Концертът на Слави Трифонов и онлайн срещу 5 лева......................в смисъл, че ще ми платят 5 лева ако го гледам ? ... малко е, не съм съгласен
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лаком г*з глава затрива, Славе! Хич не ми хареса тоя ход.
16
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички *** да отиват задължително... Специално за тях е "шоуто "...
15
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато има *** ще има и хитреци.