Новолунието в Рак носи промени на 4 зодии

Вижте кои са те
5 юли 2024 14:18, Ивета Иванова
1
Новолунието в Рак носи промени на 4 зодии
Снимка: iStock/AlxeyPnferov

На 6-и юли, събота, ни очаква новолуние в Рак. Събитието може да донесе много емоции, промени и трансформации. Сега е време за ново начало, стартиране на нови проекти, кандидатстване за нова работа, търсене на нов дом. Ето кои зодии ще са най-повлияни от събитието, според "Tyla".

Телец
 
Стават по енергични, подвижни, търсят напредък. Телците най-сетне ще се чувстват по-жизнени, наистина живи, по-склонни да излизат навън и да бъдат активни, дейни, спортуващи. Чудесно време да преоценят фитнес целите си, спортните си амбиции и да си наложат нов режим, който ще ги подсили, ще намали напрежението и ще им повлияе доста добре.

Близнаци
 
По време на новолунието в Рак, планетата на късмета Юпитер е в техния знак, така че Близнаците ще имат допълнителна доза късмет в живота си. Чакат ги добри новини, особено ако участват в състезания, конкурси. Сега постигат успехи, печелят, сбъдват желанията си. Перфектно време да се пробват на лотария, да кандидатстват за стипендии, да участват в състезание или да разкажат на повече хора за хобито си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Носи вар киреч и тухли четворки :)))