Венера влезе в Рак, ето какво очаква зодиите

Прогноза за периода
18 юни 2024 17:45, Ивета Иванова
4
Венера влезе в Рак, ето какво очаква зодиите
Снимка: iStock/nd3000

 Планетата на любовта, романтиката и красотата Венера влезе в знака на чувствителния, емоционален и влюбчив Рак. Това се случи на 17-и юни и Венера остава в Рак до 11-и юли. Това значи, че се потапяме в чувствата си, отдаваме се на романтика, готови сме за шеметен летен романс, ставаме по-нежни, чувствителни, любвеобилни. Всички ще са по-емоционални, лесно ще се разплакват, ще говорят за чувствата си и ще се отдадат на романтичната си страна. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Style Caster".

Овен
 
Обикновено са по-сприхави, готови за спор и инати. Но сегана фокус са дома и семейството, транзитът подобрява настроението на Овните и ги прави по-позитивни. Те ще искат да показват любовта си към семейството си, да направят дома уютен, да купят нови неща за него. Може да променят интериора, да сложат украса и т.н. Ще се сближат с партньора, ако живеят заедно, ще прекарват повече ценно време с него. Необвързаните няма да ходят по срещи и да флиртуват често, фокусират се повече над жилището, семейството, роднини, деца.

Телец
 
На фокус при тях е комуникацията. Чувстват се в свои води, стават по-чувствени през периода. Сега Телците стават много сладкодумни, чудесно си служат с думите. Никой не може да им устои, най-вече заради думите, които изричат сега, толкова са мили и сладки. Нека си позволят да покажат чувствата си чрез думите по какъвто и да е начин - чрез говорене, писане на съобщения, надписване на картички, текстове, стихове и т.н. Да показват и какво чувстват чрез мимики, езика на тялото, даване на подаръци и т.н. Който трябва ще схване посланието и всичко ще е магнетично.

Близнаци
 
Периодът ще ги накара да харчат повече пари, най-вече, за да изразят любовта си - с мили жестове, подаръци, изненади. Може и да поглезят себе си с вкусни вечери, гримове, масажи и т.н. Обикновено всеки е окуражен да спестява. Но сега Венера окуражава зодиите да споделят, да показват любовта си, да харчат, да живеят всеки ден, сякаш е последен и да не мислят толкова за бъдещето. Нека Близнаците покажат на някого, че наистина ги е грижа за него, като го затрупат с подаръци, преди да е прекалено късно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Ако щете - вярвайте
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 5 дни
Мисля, че по-скоро ракът е влязъл във Венера. На нещо венерическо ми намирисва.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хич не ми дреме, че венера била влязла в рак.