Съветникът на Зеленски: Контраофанзивата започна

Действията започнаха по границата от 1500 км
25 май 2023 11:20, Стела Стоянова
184
Съветникът на Зеленски: Контраофанзивата започна
Снимка БГНЕС

Съветникът на президента Зеленски Михаил Подоляк заяви в интервю за италианския телевизионен канал RAI, че контранастъплението на въоръжените сили на Украйна е в ход, предаде УНИАН.

Действията вече започнаха по границата от 1500 километра, допълни още той.

Подоляк увери, че Украйна няма да използва западни оръжия срещу територията на Руската федерация, те ще са насочени единствено срещу руските сили, за да се освободят превзетите от тях Крим и Донбас.

"Ние не искаме да удряме територията на Русия, ние ще използваме оръжията, които ни дадохте, за да унищожим позициите на Руската федерация в окупираните от Москва територии, включително Донбас и Крим", подчерта Подоляк, цитиран от УНИАН.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още по темата: Украйнаконтраофанзива
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Разгеле. А коя поред е ?
106
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Успех украинци, дано си върнете териториите превзети от руските варвари
105
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
до103.Ами съветника на Зеленски каза че започнало преди няколко дни.Все за няколко дена трябва да има определени успехи.Досега освен че Вагнер се изтеглят от Бахмут и ги заменят руски войски и измислената атака на Белгород друго не се е чувало за успеха на тази контраофанзива.
104
3
 
11
 
! Отговори
контраПрестъплението преди 10 месеца
е почнало - и ние така подразбрахме със селфи акцията оня ден! :):)
103
4
 
13
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 10 месеца
Съветника му е намерил ключа за шкафчето където Зелника си държи кокаина и се е нашмъркал не знае какво говори
102
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
подобни изявления са по скоро игра на нерви, едва ли е започнало, вероятно има тестове на различни точки, отвличащи атаки по различни направление, но със сигурност ако почне нещо то щще е след 10-15 юни
101
3
 
11
 
! Отговори
11 преди 10 месеца
А руснаците знаят ли за супер-дупер контраофанзивата?
100
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"до99.Гледай новините довечера за да видиш колко набързо само ще споменат за това контранастъпление." --- Искам само да кажа, че нещата не могат да се развият толкова бързо. Може да има успех, може да е пълен провал, може променливо надмощие на едните над другите.... Но не може да бъде сигурно и не може да приключи за толкова кратко време. Това имам предвид.
99
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Успех на Украйна ! Ние също бяхме окупирани от руснаците 50г. Знаем за какво се биете! Ще се справите, защото те са слаби войници, без много акъл. Само напред до пълен разгром !
98
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
до99.Гледай новините довечера за да видиш колко набързо само ще споменат за това контранастъпление.Освен това съветника каза че е започнало преди няколко дни.Само от това ще ти стане ясна ситуацията.
97
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гледам и чета под всяка публикация специалисти по военно дело, миротворци и бленуващи по СССР. Лично аз се радвам, че в момента сме част от Западния свят и че, сатрапа и касапин Путин няма да смее да ни освободи. Много ще се радвам украинците да ги изгонят от земята си.
96
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"До довечера трябва да излязат данни за превзетите от укрите села и градове.Ако нищо не се каже е пълен е било пълен провал.По това ще познаете успеха на контраофанзивата." ------ Глупости. Една контраофанзива не може да се развие за толкова кратко време. Дали ще има или няма да има успех ще се разбере доста по-късно от "до довечера ". Това да не е Counter strike! Може да няма успех, но това никой не може да каже "до довечера ".
95
2
 
13
 
! Отговори
Само да кажа преди 10 месеца
Като математик и шахматист, ще Ви кажа, че за да започнеш контраофанзива трябва да си с превес поне 5 ако не и 7 към едно. За да настъпваш. Не става с някви групички за бели със знаци на СС и подобни. Това не е нито разумно нито нормално. Който има ум е на плажа. Който няма ...жалко за него.
94
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До довечера трябва да излязат данни за превзетите от укрите села и градове.Ако нищо не се каже е пълен е било пълен провал.По това ще познаете успеха на контраофанзивата.
93
4
 
20
 
! Отговори
Опа преди 10 месеца
Тоя от 1 г. е в контранастъпление, и все побеждава.Наполеон пасти да яде.
92
3
 
20
 
! Отговори
(-_-) преди 10 месеца
Контра-отстъплението.. Така са ги подпукали, че всичкото медия мълчи и се ослушва.
91
2
 
17
 
! Отговори
Укро преди 10 месеца
Контраофанзивата започна и приключи бързо , целта и средствата са оправдани , чакаме нови.
90
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тая контраофанзива сега съветника на Зеленски е казал че е започнала преди няколко дена.Само че никой не е разбрал и сега официално Киев го е заявил.
89
20
 
2
 
! Отговори
Не знам някой дали преди 10 месеца
Гледа по чуждите медии включително и някой руски ( само българските не знаят какво се случва и чакат някой да им каже ) но вчера руското министерство на отбраната беше подпалено ! Русия официално пламна
88
18
 
5
 
! Отговори
Аз съм сигурен преди 10 месеца
че Русия ще капитулира до края на лятото :)))