Готов ли е Тръмп да бъде под домашен арест?

Обществото в САЩ обаче няма да се съгласи
3 юни 2024 07:55, Инна Ангелова
31
Готов ли е Тръмп да бъде под домашен арест?
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Доналд Тръмп не изключва възможността да влезе в затвора или да бъде поставен под домашен арест, ако съдът реши подобна мярка. Кандидат-президентът обаче се съмнява обществото в САЩ да се съгласи на подобно решение. “Никак няма да толерира това”, казва Тръмп.

“Съгласен съм за вляза в затвора”, казва бившият президент на Америка в интервю за Fox News по повод решението на съдебните заседатели в случай на доказано фалшифициране на бизнес записи, пише “Труд”.

Тръмп е на мнение, че процесът срещу него създава заплаха от социално напрежение и може да бъде повратна точка за американците.

Очаква се съдът в Ню Йорк да обяви решението си на 11 юли. Няколко дни по-късна, на 15 юли се открива конгреса на Републиканската партия, където се очаква Тръмп официално да бъде номинира за кандидат за следващите президентски избори. Политикът смята близостта на тези две дати за умишлено.

"Това е част от играта", отбеляза той.

Освен това предишният президент е посочил "умишлени нередности" в процеса от страна на съдия Хуан Мърчан, който отказа някои свидетели на защитата да свидетелстват пред журито.

Припомняме, че на 31 май журито на Окръжен съд в Манхатън призна Доналд Тръмп за виновен във фалшифициране на бизнес документи, за да прикрие плащания към порноактриса Сторми Даниелс преди изборите през 2016 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Някой преди 3 месеца
Тръмп е престъпник и лъжец, за всички е ясно, но използва системата и наивните американци да защити себе си , представяйки това за нападение на политическа основа . Той е подсъдим за не едно престъпление , трябваше отдавна да е осъден , но съдиите които той сам е посочил са му задължени и затова ще протакат . Проблема е , че даже и осъден и вкаран в затвора пак може да бъде избран за президент . Тогава ще трябва охраната му да стои с него в килията . Използва наивниците да му даряват милиони.
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Айде Тръмпи, ти си следващия президент на Америка. Може да е за последен път.
28
4
 
2
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 месеца
Бащата на Тръмпанаря му остави милиарди и Империя. Този успя да ги загуби за един живот. Ако след 5 години има и 1000$ ще е уникален успех. Запитайте се, защо Мелания вече я няма :))) Хитра, като всяка от Източна Европа. Взе каквото можа и избяга
27
2
 
2
 
! Отговори
Дивуй преди 3 месеца
Ако Байдън спечели изборите всички *** номера срещу Тръмп ще спрат.
26
4
 
0
 
! Отговори
не може да бъде! преди 3 месеца
Както отбелязва сатирично-хумористичното издание Babylon Bee главното обвинениес/у Тръмп е това че той е Доналд Тръмп!?"Прокурорите са намерилли главното уличаващо доказателство и со го представили пред ошащавените съдебни заседатели - самият доналд Тръмп"!?Не защитавам Тръмп и не му правя характеристика,това няма значение!Важното е че съдията и прокурорите в Ню Йорк са подходили към тълкуването на закона така както дяволът чете Евагелието и това вече е забелязано от много хора ..
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако си му поддръжник на оранжевия внимавай - той се сърди ако му казваш че бил милионер. А и какъв милионер е и какви пет лева - като минат всички дела няма да има пари да си плати съдебните разходи и за адвокатите освен ако републиканците не съберат пари да му ги платят.
24
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какви плащания на порноактриса какви 5 лева ... Човека е милионер а го занимават с п.омияри :)))
23
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Естествено че не става дума за демокрация а за законност. Един престъпник е нарушил закона и го отнесе. Има ли значение от коя партия е съдията?
22
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Съдията Мърчан е член на Демократическата партия и неин спонсор, а дъщеря му е известна активистка на същата партия. За такива демокрация става дума там.
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ти така казваше че няма и да бъде осъден ако си спомняш а тя каква стана!
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До АнонимеНТръмп няма да лежи и ден в затвора.
19
3
 
3
 
! Отговори
ИВАНОВА преди 3 месеца
Когато една "велика" държава като САЩ , не може да излъчи достоен президент,а трябва да избира между двама "алцхаймери", това говори много лошо за човешката цивилизация
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако пратят Тръмп в затвора много американци ще излязат да протестират за освобождаването му и накрая съдията ще клекне и ще отмени присъдата.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Преобърнатите с главата надолу американски флагове не вещаят нищо добро. Поляризацията в Пиндостан е безпрецедентна. - Сериозни експерти с нарастваща тревога очакват 5-ти ноември. Страхуват се от гражданска война.
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Светът отново е изграден от тоталитарни империи.Тръмп е руския Навални.ЕС също гони неудобните.
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще си почива известно време.
14
8
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 месеца
ИЗБИРАНЕТО НА ПРЕСТЪПНИКА ТРЪМП ЗА ПРЕЗИДЕНТ Е КРАЙ С МОРАЛА НА ФАЩ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО И КРАЙ СЪС САМИЯ ФАЩ , ЗАЩОТО УСТОИТЕ НА КОИТО Е ГРАДЕН РУХВАТ В МИГА В КОЙТО СЕ ОБЯВИ, ЧЕ ТРЪМП Е ИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ!
13
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тоя е толко ***, че нямамкак да го разбере!!
12
4
 
11
 
! Отговори
истина преди 3 месеца
Всячески гледат да му попречат да спечели. Впрегнали са всички институции в борбата.Дано не им се получи.
11
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хе хее.Осъждан престъпник. Събраха с неговата дружка Хипофизното джудже Лилипутин, който пък е издирван от МНС,жив или мъртъв.