Разследват дали възпитателка е ритнала дете в слабините

Стигнало се и до операция на момченцето
29 май 2023 10:58, Стела Стоянова
18
Разследват дали възпитателка е ритнала дете в слабините
Снимка БГНЕС

Майка на 5-годишно дете твърди, че вече половин година чака институциите да вземат отношение във връзка с инцидент с детето ѝ, станал в частен детски център. През ноември, по думите на жената, синът ѝ е получил травма в областта на слабините след удар от учител в детското заведение. Стига се и до операция.

„Когато отидох, видях детето си уплашено, с наранявания в областта на слабините и леко кръвотечение. В градината ми казаха, че той се е държал агресивно с една от учителките и че тя е била принудена да изпъне леко крака си към него, като не е очаквала, че ще попадне в деликатното място”, разказа Татяна Узун пред Нова тв.

В „Пирогов” лекарите установяват по-сериозни травми - разкъсно-контузна рана, хематоми и кръвонасядания в областта на пениса. Наложила се спешна операция, обяснява майката на момчето. „Поискахме съдебномедицинско обследване. В документа пише, че такава травма може да бъде получена чрез силен удар или множество по-леки такива”, уточнява Узун.

От детския център заявиха, че ще изчакат компетентните органи да се произнесат по твърдението на родителите. Коментират още, че в последните месеци центърът е подложен на постоянни проверки, които не са възпрепятствани.

Те твърдят още, че са били потърсени от родителите през декември с искане детето да продължи да посещава детското заведение. След като получили отказ, родителите са поискали парично обезщетение в размер на 50 000 лв. Впоследствие е заведен и съдебен иск за 35 190 лв.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ще пикае през тръбичка малкият руснак. Но Путин пак ще го вземе в армията да се бие за родината.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Майката е рускиня и рекетира за пари. Крие акцента си неуспешно. Нищо не вярвам на тези измамници рекетьори.
14
1
 
11
 
! Отговори
Дони преди 10 месеца
Извpaтена работа. Ще рита 5год льольo по чишлетo. Тая явно доста си пада по bdsm практиките. Не става ясно още ли е в детския частен център и дали раздава подобно правосъдие, че чак операция на чypчeтo да му правят на маминия... Бая си го е ритнАла, де, щом чак разкъсване...
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Частните детски заведения са тъмна Индия. Плащаш луди пари, не знаеш какво става с детето ти там. Не, че останалите са по-свестни, но все пак не им даваш по един кош пари, за да ритат детето ти. Не е зле да се проучи дали точно лек ритник от страна на учителката е причинил травма, за която медиците твърдят, че е станала от силен удар плюс други, по-леки.
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
тия даскалки новите нямат никаквъв подход - бий в слабините и в бъбреците прилагат, а едно време имаха подход - кат ти извърти един звучен шамар и после знаеш или кат ти опъне ухото - ама дърпа, дърпа кат гума го дърпа, ще го откъсне, че и го върти и после знаеш, а сега станали много подмолни даскалки - в слабините и бъбреците - като в пандиза
11
4
 
23
 
! Отговори
До в сегашно преди 10 месеца
Не е съвсем така, вгледайте се в учителите, повечето от тях са там заради сигурната заплата. И не се срамуват да си го признаят. не че много ги влече професията и са всеотдайни. С извинение към малкото такива, истинските учители, има ги и тях.
10
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Фен на Вики Джъстис: 5 годишно дете ще убие учителка ли бе? Пожелавам на твоето дете да се случи точно това без вина от него и безнаказано от никого!!!
9
5
 
12
 
! Отговори
в сегашно преди 10 месеца
време да си учител е присъда !
8
9
 
23
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 10 месеца
Утре някое дете може да убие учителката и пак тя ще е виновна. Децата децата растат без какъвто и да било контрол и възпитание. Как се държат в градините и училищата всеки го знае. Това не е повод да го рита точно там. Нейното поведение не се оправдава с нищо, но вината е взаимна, а ситуацията е започната вероятно от поведението на "МАМИНКОТО СЪКПО ДЕТЕНЦЕ".
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много пцуват и в нета.
6
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Така е, щото вечно се залита. Но, едно е шамар зад врата, друго ритник на това деликатно място, още повече на дете. Иначе, верно така беше, като ми се караха в училище, гледах нашите да не разберат, че и домашен пердах ме чакаше. Е, не за убиване, ама не е приятно да те шамарят. Само че понякога си трябва, че да се научиш да мислиш, преди да вършиш глупости.
5
14
 
13
 
! Отговори
Друго мнение преди 10 месеца
Като гледам и какви "дечица" има...Нищо чудно възпитателката да го ритнала при опит да се отскубне от него.
4
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Едно време в училище ме шамариха даскалите за дребни неща,ама не смеех да кажа на нашите щото ако разбериха и те щяха да ме шамарят,сега за всяко нещо въй убиха ми детето.Превръщаме се в нация пyт..кинска!
3
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз не бих чакала никакви съдилища - да осакатиш 5 годишно дете е извращение и заслужава реципрочно наказание. Със сигурност аз ще я докарам до болница ама да не приходи повече.
2
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
По-навреме е трябвало да се разпищи по медиите. Много е изчакала.
1
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не половин година, ами половин век може да чака майката. Реакция от никого няма да има, защото в ЕС само жените и момичетата ползват специални привилгии за защита от насилие.