Ръст на българите по морето, привличаме и по-платежоспособни туристи

Хотелиер: Водата ни е чиста. Няма мини!
18 юли 2024 12:53, Анисия Иванова
45
Ръст на българите по морето, привличаме и по-платежоспособни туристи
Снимка: БГНЕС

"Има ръст, има доста българи. Започваме да привличаме малко по-платежоспособни туристи", каза пред БНР Павлин Косев от Българска хотелиерска и ресторантьорска организация.

"Има голям микс от туристи. В моя хотел в момента са отседнали корейци, виетнамци, жители на африкански държави", допълни той.

Хотелиерите сме предпазливи да се изхвърляме с високи очаквания, но към този момент сме по-скоро позитивно настроени, посочи Косев

По думите му: "Водата ни е чиста. Няма мини".

Търсим тясна връзка между бизнеса и местната власт, за да може да популяризираме всички значими събития, които се случват във Варна, обясни хотелиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Притеснително е защо не се проверяват бюрата обменящи малки суми от рубли в лв често. Как са внесени тези рубли?
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нашето море от синьо стана зелено. Предизвиква смях и погнуса в много хора от Европа.
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Преди 7-8 интересно защо водата е станала кафява след като си влязал в нея? В момента съм на силистар и водата е прекрасна ! Има само малко вълни!
32
0
 
4
 
! Отговори
Антикомунист преди 1 месец
Откога Бай *** е неприлично да се цитира????
31
2
 
1
 
! Отговори
Антикомунист преди 1 месец
Очаквам минуси от потомците на *** с хладилните чанти ( на които впрочем им забраниха да ги носят по плажовете) ..........
30
10
 
5
 
! Отговори
Антикомунист преди 1 месец
Дълго време нашето си море беше оплювано от псевдоекоактивисти , завистливи " доброжелатели" и откровени оплювачи на българското. Нито е по- скъпо , нито е мръсно , хотелите са на ниво и природата ни прекрасна. Бавно но сигурно ще ви дойде акъла.....
29
3
 
5
 
! Отговори
Още един преди 1 месец
Слънчасал! Такива ***- джвакащи по улицата пица на парче, кукуруз гнусни дюнери богати туристи да!Чистотата на водата :)? Господинът сигурно пие от морето?
28
2
 
14
 
! Отговори
Преди 7-8 преди 1 месец
Години ходих за последно на нашето черноморие на Силистар. На 4-5-тия ден водата стана кафеникава и миришеше сладникаво гадно, а в нея плуваха сребристи хифи, някакъв планктон явно. Решихме да се разходим до Свинеморец там из цялото селце миришеше на градска тоалетна не измита от година. Оказа се че огромните хотели, които са построили са без канализация и си тече където си тече. Та от тогава не си причинявам такива нещастия.
27
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Созопол е фрашкано, другаде не знам.
26
4
 
5
 
! Отговори
Жегата преди 1 месец
явно причинява халюцинации в болни мозъци...
25
4
 
30
 
! Отговори
Видял преди 1 месец
Едно време, централен плаж Варна. Влизаш до кръста и си виждаш краката, дъното се вижда, кристално чиста вода. Сега отиваш нагоре ..., където няма хора ... Мътилка навсякъде..водорасли цъфтели ... Няма риба...всичко е дало фира...
24
3
 
36
 
! Отговори
Gorskio преди 1 месец
"Има голям микс от туристи. В моя хотел в момента са отседнали корейци, виетнамци, жители на африкански държави", допълни той. Не думай ахаххахаа Строшават си краката да идват в неговия хотел всякакви корейци, виетнамци и африканци :) :) :)
23
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Качеството на услугата е много ниско затова ходят основно тийнейджъри с пари от мама и тати а чуждестранните туристи са основно британски наркомани и пияници
22
5
 
33
 
! Отговори
Дърт обзорски гларус преди 1 месец
На плажа не виждам да се е увеличил ръста на българките и българите . Все едни ниски и тантурести . И чужденките същата работа едни деформирани с разширени вени . Ужас . Не са като едно време . Всичко струговано . Чехкини полякини германки. Даже рускините фащаха око.
21
0
 
18
 
! Отговори
VladTepes преди 1 месец
До АнонименПрилага се социалдемократическият икономически модел на проф. Ал. Томов - да се плаща колкото може по-малко и да се дават обещания.
20
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 20, в Китен винаги е такава водата. Що касае генерално туризмът: намериха ли работници? Щом привличат платежоспособни, значи са излезли от имагинерната криза. Време е ДДС-то да стане 20% както за всички останали.
19
2
 
26
 
! Отговори
vs преди 1 месец
А дано, ама надали!
18
6
 
37
 
! Отговори
В Гърция е рай преди 1 месец
В България е ад нормално е хората да бягат
17
33
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Гърция е ад!Нормално е хората да бягат на север!
16
4
 
25
 
! Отговори
Готвач на плажа преди 1 месец
Ба. Нямало мини . Има ако е тихо морето плуват. Ако е бурно се дизентегрират в кафява маса , която подхранва крайбрежните водорасли и те се множат неконтролируемо .Има и зиморничави африканци . Търсят топло местенце у нас щото в африка много вали и е хладно.