Тристранният съвет се събира днес

Обсъжда няколко теми
30 май 2023 07:29, Росен Стойчев
5
Тристранният съвет се събира днес
Снимка: БГНЕС

Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе заседание от 10:30 ч. в Гранитна зала в сградата на Министерския съвет.

Ще бъдат обсъдени няколко важни законопроекта - за изменение и допълнение на Кодекса на труда, този за допълнение на Кодекса за социално осигуряване, както и за изменение и допълнение на Кодекса за социално осигуряване, всички те внесени от Корнелия Нинова и група народни представители.

Още по темата


Ще бъде разгледан и проект на постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Правилника за устройството и организацията на работа на органите на медицинската експертиза и на регионалните картотеки на медицинските експертизи, внесен от министъра на здравеопазването.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 10 месеца
Лицемери , крадци , лъжци и хора , които защитавате и стимулирате корупционните схеми и практики. Завличате най-бедните и хората с нулеви доходи, след което ги осъждате и вкарвате по арестите и затворите, а тези които оцелеят след това ги биете и принуждавате да просят или в най-добрия случай ги правите " вечните " роби .
3
1
 
5
 
! Отговори
Тристаен съвет преди 10 месеца
Тук не се спазват нито закони, нито конституция, нито кодекси, държавните институции са само параван, а служителите на държавната администрация се занимават предимно с това да си клатят краката, да гледат тъпо и да вземат заплати.
2
1
 
4
 
! Отговори
Бай Дрън преди 10 месеца
Някой ще записва ли? Или тия са записани още преди да се съберат?
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Празната говорилня се събира под гордото название тристранен съвет