Бивш полицейски шеф блъсна майка с бебешка количка

Инцидентът е станал на пешеходна пътека в Благоевград
26 май 2023 10:54, Александър Попов
30
Бивш полицейски шеф блъсна майка с бебешка количка
Снимка: БГНЕС

Кола удари майка с бебешка количка на пешеходна пътека в Благоевград. Детето, момиченце на 1 годинка и 8 месеца, и майката са транспортирани до спешния център, където им е извършен преглед. Момичето е било без видими наранявания, съобщава БНР.

На 56-годишния шофьор на автомобила, който е бивш началник на Първо полицейско управление в Благоевград, е направена проба за алкохол, която е отрицателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Благоевградкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Ценко СимовТо по лесо е да има подлези.Както е по света на белите хора. За софия, бункери, палисади и траншеи.
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кво ше прайм сега? Бебето е невапрособно, майката е от Индия а ние сме неграмотни понеже сме изкарали милиционерската школа във симеоново
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Точно така и на мен много пъти ми се е случвало. Затова съм подготвен и очаквам такива изненади и карам с 15-20 км/ч. На главен път също много често изпреварват срещу мен тирове, изскачат изведнъж.За да си добър трябва да опитваш да отгатваш п.ро.сто.тията и на другите. Много потенциални катастрофи успях да избегна, но всеки ден има ситуации.И си набийте в дебелите глави, детето действа първосигнално и винаги може да изскочи на пътека особено пред училища.Постоянно ме изпреварват на такива места
25
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Количката се движи пред майката и излиза на пътя преди нея. Случвало ми се точно на пешеходна пътека, с редица паркирали пред и след нея коли, майка първо да избута количката, БУКВАЛНО 3-4 метра пред автомобила ми и чак секунда след това да да ме види. Карах бавно преди пътеката (точно заради такива ситуации) и успях да закова колата, преди да ударя количката. Такива ситуации се случват. След като на детето нищо му няма, очевидно че и човека от статията не е карал нито бързо нито безотговорно
24
1
 
12
 
! Отговори
Ценко Симов преди 10 месеца
Само в България блъскат хора на пешеходните пътеки постоянно. Културата на движение е уникално слаба и на шофьорите и на пешеходците. Единственото решение е да се преправи инфраструктурата така че да прави инцидентите много трудни за случване. Например: решетки в края на тротоарите, за да не могат хората да пресичат където си поискат. Задължително бабунка преди пешеходна пътека , а често и с островче между платната, повече вдлъбнати спирки на рейсовете, без коли на трамвайните линии.
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
до 21. Как ще излезе жена с количка внезапно, бе шушл--к? Просто бившия ушев е свикнал да не се съобразява с правилата!
22
0
 
2
 
! Отговори
Турция преди 10 месеца
Защо ДАНС и МВР никога не закачат ДЖИПСИ, а само Българи!?
21
3
 
4
 
! Отговори
Само един шпрайт преди 10 месеца
На всеки може да се случи. Понякога пешеходците излизат много неочаквано. Особено ако минават зад паркиран бус, нищо не се вижда до последния момент.
20
0
 
4
 
! Отговори
Бай Дрън преди 10 месеца
А за наркотици?
19
3
 
4
 
! Отговори
Еrror 404 404 404 40 преди 10 месеца
Къро...Таки...Маки...само че цял живот сме му плащали заплата уж да ни пази и пенсия в младежка възраст 20каскетя пълни с пачки за благодарност!Бахтий мършавата"държава"!
18
4
 
13
 
! Отговори
Коментар преди 10 месеца
Той е поуицай с пистоует!Вади пищака и бам,бам ..бам!Който не слуша го мачка и с пищака бам..бам..бам.!Поуицая е над законите щото е млад пенсионер милионер!
17
2
 
16
 
! Отговори
София преди 10 месеца
Попринцип тези от Благоевград не могат да карат, нали ги виждам тука по София какви чудеса правят.
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Моята баба така я блъсна един и избяга, после бегача пиеше със сламка две седмици.
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нали ги гледам как изкачат внезапно без да се огледат! Добре че, човека е реагирал бързо!
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И моята майка я блъснаха на пешеходна пътека. Беше шофьорът младеж на 23 години. Ама Слава Богу нямаше големи поражения. Момчето много се бе оплашило, но полиция не викнахме
13
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Радево време ейййй
12
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Полицаи правят проба за алкохол и наркотици на вече бившия им шеф, дето е приятел с техните и навремето ги е назначавал щото са завършили изгорелото със среден 3 и са ги приели само в симеоновския задочно. После има и лаборатория дето на местно ниво са пак техни хора. Кога тая проба дори и да е положителна ще излезе положителна ..ми НИКОГА
11
12
 
1
 
! Отговори
Рога и копита преди 10 месеца
Майката вместо алкохолен тест е настояла за ДНК анализ за бащинство на бившия шеф.
10
3
 
18
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 10 месеца
Това не е никакъв случаен инцидент, а самозабравил се връзкар, на който е много възможно пак да му се размине. При подобно шофиране, не е чудно че стават "ИНЦИДЕНТИ". Проблемът е че виновни и наказани няма. Само да кажа на нашите "КРАВАРИСТАНСКИ РОБИ" горе, ако там полицай или държавник извърши подобно нещо, наказанията са в пъти по тежки от тези за обикновените хора.
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То проблема е че и сегашните шефове на РПУ са същите. А до 4 -не пиши глупости , идеята на пешеходните пътеки е да ги минеш с такава скорост ,че винаги да можеш да реагираш защото има едни тарикати като видят че наближаваш пътека и ускоряват за да те изпреварят , но един миналата седмица понеже явно не знаеше какви екстри му има колата , даде гаъ , но му се задейства защита за пешеходци и само дето не се залепи на предното си стъкло.